Kürtaj olmak :(

Aldir diyemem ama dogurup annene bakmasi icin vermende dogru değil. Yasli kadin 2 bebekle nasil ugrasabilir ki

Eger o cocugu aldirirsaniz bir cana kiynis olacaksiniz, bir cana kiymakta katil olmak anlamina gelir.. sakin boyle birsey yapmayin.. onunda yasamaya hakki var.. omur boyu vicdan azabi cekersiniz..

bende olsam aldırmazdım.karı koca çalışıyorsanız annezin yanına bir yardımcı ayarlıyabilrsiniz belkide araştırın çare arayın derim ben.

Tamam cocuk cok güzel kutsal bişey ama an annenıze de yazık bız gençler bile bir çocukla zor uğraşıyoruz şahsen suan ben olsam çocuğum büyük olmasına ragmen asla cocuk ıstemem çünkü bakımı cok Zor dıgerınde küçük daha senın o kadın nası baksın işten çık ama maddi yonden durum kotu dedın aslında bı cok seçenek var dıgerınde bakıcıya ver dıcem ama bunlar hep maddıyat la alakalı yanı Bnce aldır dıcem ben üzülerek bırde neden sıkı Önlem almadınız kı sonuçlar böyle hüsran oluyo sonra hepımız üzülüyoruz

Kesinlikle aldırma geçim sıkıntısı için bir cana kiyilmaz gelen nasibi rizki ile gelir hem belki bu bebek sizin için bir imtihandir para pul dusunup canına kiyarsaniz belki şimdi durumdan daha kotu olacaksınız ama gelene Allahın emaneti rizki veren allah diyerek tam teslimiyet ile bakarsanız olaya herşey daha güzel olacak belki bunların ödülünü alacaksınız burası dünya sınav yeri siz bu sınavı ne olur göz gore gore bırakmayın

kıyma bebeğine millet bebek bebek diye ağlarken. Allah bu nimeti vermez belki aldırdığında ola ki komplikasyonlara uğrarsan.olmadı olmadı oldurdu. hani kimisi ne paralar döker çocuk için onu düşün bu bir imtihan sabredersen mükafatını alırsın.annemde aldırmıştı ben 1.5 yaşındayım diye bakamam gurbet ellerde diye hiç üzüntüsünü atamadı 40 günlüktü tıpkı senin gibi aldırdığında.sonra kardeşimi doğurmak zorunda kaldı 12 sene sonra hem daha yaşlı ve hasta olarak çok zorlandı.aldırma

annenin yanında yakınında konu komsu yokmu yardımcı olabilecek birileri fazla ucret ödemeyecegın birileri belki vardır

Sakın aldırmayin Rabbim kimseye kaldiramayacagi yükü vermez bereketiyle gelir bebek. Ayrıca bende o bebek bekleyen isteyen ama olmayan caresizlerdenim ben hemen hemen hergün göz yaşı dokuyorum bu yüzden yapmayın. Aldırmayin

Tüylerim diken diken oldu... Rabbim inşallah dardan kurtarır sizi aldırma lütfen bak onu veren Allah rızkınıda bir şekilde verir ama aldırma bir şekilde dişinizi sıkın bişeyler yapmaya çalış gerekirse bakıcı tut az bişe ona para ver ama doğur çook üzülürsün çok pişman olursun inşallah eliniz bollaşır haberlerini beklicem

Ben kimseye aldir veya aldirma diyemem fakat hayat sartlari, bir cocugun maddi manevi duzgun yetismesi gibi seyler var. Turkiye'de bu kistaslari kimse tinmadigi icin sokaklar yari ac yari tok cocuklarla dolu. ( yazar burada manevi acliktan da bahsediyor)

Bebek kismetiyle gelir klisesine ayri guluyorum zaten. Hi hi evet.

Iyi dusunun. Yasal sure 10 hafta zaten 5 haftasi gecmis. Bu kararlar cok da sorulmaz. Ne sadece duygusallikla alinir ne de sadece mantikla. Elbette hic bir kadin bunu yasamak istemez, agir bir yuk ama bazi kosullar mecbur kilar kimse de buna katillik diyemez. Katillik olmadigi icin yasal sure 10 hafta ile sinirli zaten. Buradaki yorumlarla isin icinden cikamazsiniz, kapatin ekrani kendinizi dinleyin, olcun tartin bicin.

Bir de artik yil 2016 korunmayi ogrenelim lutfen.

Sakın ama sakın aldırma. Eğer korunmana rağmen bu bebek olmuşsa kesinlikle şuan imtihandasın! Rabbine güven ve sakın aldırma o bebek rızkıyla gelecektir kesinlikle bundan emin olabilirsin. Ve aylarca yıllarca bebek hasreti çekenler var (bkz: ben! Aylardır dua etmediğim saniye yok) o yuzden sakın ama sakın kıyma o bebeğe. Şimdi bu düşünceyi hemen kafandan at ve silkelen. Emin ol o bebek doğduğunda hiç ummadığın güzellikler getirecek sana. Bebeğe iyi bak kendine iyi bak. Sağlıcakla kal.

Eger ki vicdanli biriyseniz aldirmayin cunku vizdan azabi cokkk cektiriyorr...
Ama vicdansiz vurdum duymassaniz aldirin cnku hic sorun yaşamiyorsunuz... yazdiklariniz kadariyla siz vicdanlisiniz...
Ve vicdanli insanlar bunu hic unutmuyorlar... iyi haberlerinizi bekliyoruz...

Erkek kardeşime annem hamile kaldığında durumumuz kötüydü. Herkes aldir vs dedi aldırmadı annem. Koç gibi de büyüdü kardeşim. İyi ki de büyüdü. İyi ki de var. Haa durumumuz cidden çok çok kötüydü...

Kadina durup dururken vicdan yaptirmayin zaten zor durumda allah affetmez ,cocuk hesap sorar, allah günah yazar vs. Diyosunuz o cocugu dogurup perisan edince allah sevap mi yazacak???

O cocuk yarin öburgun madem bakamayacaktin ihtiyaclarimi karsilayamayacaktin niye dogurdun beni demeyecekmi???

Zaten eli kolu bagli bir de siz baglamayin doguran yetistiren buyuten ihtiyaclarina cevap verecek olan bizler degiliz... Kadn durumunu anlatiyor hersey ortada bir cocuga daha bakamayacagini böyle bir seyin mumkun olmadigini söyluyor...

Akil verin fikir üretin madem öyle duygusal davranmayin hepimiz biliyoruz dogru bir sey olmadigini ama sartlar ne gerektiriyorsa oyle olmali!!

Aldırmayacaksın.

Ben bilemem ama bebek rızkıyla gelir derler.

Bir mucize olur belki o doğana kadar şartlar değişir, güzel bir iş kapısı açılır maaşı yüksek falan
ne bileyim.

Sanırım ben kıyamazdım.

Allah doğru kararı almanızı nasip etsin. Amin..

annenin ve bebeğin sağlığı açısından bir sıkıntı yoksa aldırma taraftarı değilim.
o dertlere olmadan düşmek lazım.
keşke daha sağlam korunsaydınız.

Aldır diyen arkadaşlar bunun vebali altına Nasıl girebiliyorsunuz hayret ediyorum. Biz mi verdik canı biz alalım?

Aldır ya da aldırma diyemem. Şartlarını açıkça belirtseydi ancak tavsiye verebilirdim konu sahibine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…