- 2 Şubat 2015
- 5.987
- 9.569
- 198
- Konu Sahibi Dogununannesi
burda anket yaparak bi sonuca ulaşamazsınız, vicdanınızla başbaşa kalın ve öyle karar verin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen katılıyorum sizeNe kadar enteresan yaa
kimisi hiç korunmaz yıllarca hamile kalmaz
kimisi sözde korunur buna rağmen şıp diye hamile kalıverir
bu bebeği aldırıp korunmaya aynı şekilde devam edersen korkarım ki
daha çok bebeğin günahına girecek gibisin
neyle korunuyorsan işe korunma yöntemini değiştirmekten başlasan iyi edersin
Aldırma.
Omur boyu vicdan azabı cekersin
Şimdiki aklım olsa aldirmazdim dersin.
Eşimin babaaneside aldırmış
Kadın 85 yasında hala söyler
Bu günahın mebalini nasıl odeyecegim
Şimdi olsaydı kaç yasinda olacaktı diye diye soylenir
sadece secret yapıyorumcuteee hamile misin? hayırlı olsun.
çok buyuk gunah onu söyleyim sizeMerhaba
Benim 6.5 aylik bir oglum var 1 ay once işime dondum. Ogluma annem bakıyor. Dun 5 haftalik hamile oldugumu ogrendim. Dusunmeden dogurmak istedim. Ama oglum cok zor bir bebek annem tek bakiyor 65 yasinda cok hastalıkları var. Buna bile zor bakiyor. Aman kizim ben ikisine nasil bakarim. Mumkun degil dedi. Esimin kendi annesi degil. Zaten asla bakmaz. Esimle dun aglaya aglaya aldiralim dedi. Cok caresisiz. Bir cana kiymak beni mahvediyor. Calismamak gibi bir olasiligim yok. Maddi anlamda zaten cok iyi degiliz. Cok caresiziz.
Dun doktor 5 haftalik sadece kese var bebek yok daha olusmamis dedi ama Rabbim vermis onu. Cok gunah.cok uzuluyorum cok korkuyorum. Yarin Rabbin huzuruna nasil cikarim. Insanlar kapilarda evlat icin caresiz beklerken ben kiyicam. Kafayi yicem bir akil verin. Yardim edin.
AaaaBen olsam aldırırdım
hayırlısı olsun
sadece secret yapıyorum
yakıstımı dıye bakıyorumda bakalım