• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kürtaj olmak :(

Kati
Ne kadar enteresan yaa

kimisi hiç korunmaz yıllarca hamile kalmaz

kimisi sözde korunur buna rağmen şıp diye hamile kalıverir

bu bebeği aldırıp korunmaya aynı şekilde devam edersen korkarım ki

daha çok bebeğin günahına girecek gibisin

neyle korunuyorsan işe korunma yöntemini değiştirmekten başlasan iyi edersin
Aynen katılıyorum size:KK9:

Burda sadece kafan karışır. Aldir yada aldırma bişey diyemem içinde bulundugun şartları bilmiyorum. Bende ikinci bi evladım olsun diye cabaliyorum ama olmuyor. Iyice düşün karar ver. Bi tarafta can diğer tarafta dünya telaşı

Aldırma.
Omur boyu vicdan azabı cekersin
Şimdiki aklım olsa aldirmazdim dersin.
Eşimin babaaneside aldırmış
Kadın 85 yasında hala söyler
Bu günahın mebalini nasıl odeyecegim
Şimdi olsaydı kaç yasinda olacaktı diye diye soylenir

Büyüklerde ne kadar çok var aldıran benim kayınvalimde aldırmis kv görümcesi de. Halam in kvside. Hepsi pisman

Burdan bilim adamlarina sesleniyorum. Nolur su kadinlarimiza öyle bi yöntem bulun ki korunuyorken hamile kaldim demesinler. Her konu nerdeyse bunun üzerine.

Annen cok hakli. Yazik yani kadina.

Kizim 4 yasinda. Ben hala tirsiyorum 2. bebek fikrinden. Maddi bi sıkınti da yasamayiz. Ama ben hem hazir degilim. Hem de biraz birikim yapmak istiyorum. En az 2 yöntemle korunuyorum. Ama her ay da acaba deyip korkuyorum. Bizim bu kadinlardaki rahatlik nedir anlamiyorum.

Bunlari sizi kirmak icin söylemiyorum. Genel bi serzenis. Cocugu aldirmak vicdaninizi rahatsiz edecek. E bi daha kaza olursa nolcak? Ben olsam aldirmazdim. Bunun cezasi esimle bana olmali. Ona degil.

Merhaba
Benim 6.5 aylik bir oglum var 1 ay once işime dondum. Ogluma annem bakıyor. Dun 5 haftalik hamile oldugumu ogrendim. Dusunmeden dogurmak istedim. Ama oglum cok zor bir bebek annem tek bakiyor 65 yasinda cok hastalıkları var. Buna bile zor bakiyor. Aman kizim ben ikisine nasil bakarim. Mumkun degil dedi. Esimin kendi annesi degil. Zaten asla bakmaz. Esimle dun aglaya aglaya aldiralim dedi. Cok caresisiz. Bir cana kiymak beni mahvediyor. Calismamak gibi bir olasiligim yok. Maddi anlamda zaten cok iyi degiliz. Cok caresiziz.
Dun doktor 5 haftalik sadece kese var bebek yok daha olusmamis dedi ama Rabbim vermis onu. Cok gunah.cok uzuluyorum cok korkuyorum. Yarin Rabbin huzuruna nasil cikarim. Insanlar kapilarda evlat icin caresiz beklerken ben kiyicam. Kafayi yicem bir akil verin. Yardim edin.
çok buyuk gunah onu söyleyim size

Bebek alımı eğer anne için ölüm tehlikesi yoksa kişinin " Katil"den kalır yanı yoktur evet o kişi Katildir Çünkü sen kendisine ruh verilmiş birinin canını alıyorsun.sen belkide Allah ın onun sayesinde sana ve Ailene rahmet olacak birinin fişini çekiyorsun . Düşünsenize siz KATİL BİR ANNESİNİZ.ÇOCUĞUNU ÖLDÜRMÜŞ KATİL VAHŞİ BİR ANNE...ve ÖYLE KALACAKSINIZ.

yol yakınken dönün ve böyle birşeyi yapmamış ,düşünmemiş olun.yol yakınken çocuğunua sahip çıkın.
Bebeğimin affı için hayır yapmayı düşünüyormuşsunuz ,BENCE SİZ KENDİ AFFINIZ İÇİN DÜŞÜNÜN bebeğinizin ne günahı varki bebeğin affnı umuyorsunuz Emin olun o kurtulmuş siz ise hesap vereceklerdenolacaksınız HATTA BİR KATİL OLARAK...
ben eminimi bu bebeğe sahip çıkacak ve onu koruyacaksınız işte o zaman Gerçek bir anneliğe adım atmış olacaksınız Allahtan korkun ve çocuğunuzu aldırmayın...

Asla ama asla böyle bir şey yapma.
Bu resmen cınayet.
Allah'ım rızkını verırı onunda.
Biraz sıkarsınız kendınızı okadar.
Bu sizin suçunuz bebek o karna havadan gelmedı. Senın ve eşinin düüşüncesizliğini o bebek çekmek zorunda değil.
Allahım o cana hayat vermiş lütfen o cana kıyma.

Bugünde herkes kürtajı düşünüyor.yazık.

merhaba

Benim kızım da 8 aylık ve gerçekten korunurken hamile kaldım kızlar nasıl oluyo demeyin ben bile şaşırdım o kadar dikkat ettim Allah verdi mi veriyor. Şuan 3 aylık hamileyim duyunca kızım için üzüldüm sonra ne güzel bir nefeste beraber büyürler dedim annem bakıyor ama ikinciye bakamam diyo eşim de tam destek oluyor işten çık sen bak ve gerekirse ek iş yaparım diyor. Allah rızkını verir canım sakın aldırma ömür boyu vicdan azabı çekersin. Maddi desen evde iş yapmayı denesen ne bilyim az çok eve katkın olur hem çalışırken hemde bebeklerine bakarsın. Benim kayınvalidem de aldırmış hala pişman ağlar söylenir ne yaptım diye...

simdi boyke dusunuyorsun da onun sen isten gelince seni gordgundeki gulusunu dusun dissiz agziyla
alttan ortadan iki disi cikmis size gulerek gelisini dusunun
nasil kiyacaksiniz
maddi zorluk herkesin var
kim bu para yeter istemem diyor?

Back
X