Kurtaj olmali miyim 😔

Burcu gokhan

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2021
63
6
36
31
Mrb beta 2 gun arayla 180 210 305 540 sonuncu 3 gun arayla doktor kurtaj iyi artmiyo dedi ama benim agrilarim kesildi kanamam yok kurtaj olmali miyim beklemeli miyim

Mrb beta 2 gun arayla 180 210 305 540 sonuncu 3 gun arayla doktor kurtaj iyi artmiyo dedi ama benim agrilarim kesildi kanamam yok kurtaj olmali miyim beklemeli miyim
Sağlıklı bir gebelik olmadığı görünüyor ama iğneylede düşürülebilir kürtaja gerek yok çokta sanki değer daha yüksek olup dış gebelik tüpte kese oluşunda kürtaj mecbur oluyor

Merhaba size yaşadıklarımı paylaşmak istedim . Ben normal adet doneminde hatta bitmesine yakın 7 . Gününde hamile oldugumu öğrendim hemenngittim doktora betam bu arada 460 di kese gorunuyor ama kanamanda var sagliksiz gebelik dusuruceksin dedi ilac falan vermeden eve yolladi beni 1 hafta evde ne kanama oldu ne ağrı oldu tam tersi sağlıklı gebeymisim gibi belirtiler yaşadım. 2 gün arayla betam 244 e düşmüş sonra yine yaptırdım 264 e çıkmış bugün kontrole geldim kese düşmüş ama kanamayı atamadığım için içerde birikmiş kanama kürtaja aldilar bu arada kurtaja almadan tekrar betam 279 a cıkmış . Yani eger sagliksiz ise sıkı takibe alın kan falan yoksa içerde birikmiş olabilir. Inşallah da sağlıklı gebeliğe döner

Kese gorundu bu hafta kan takibini birakti doktorum ama bugun koyu kahve akintimla beraber cok minik minik lekelenmelerim oluyo

Kese gorundu bu hafta kan takibini birakti doktorum ama bugun koyu kahve akintimla beraber cok minik minik lekelenmelerim oluyo
Bence kan takibini siz yinede yapın. Benim değerlerim yüksekten düşüşe sonra tekrar yükseğe geçmiş ve kahverengi akintimda var sandım ki yükseliyor değer akıntıda var tutunacak . Maalesef öyle değilmiş kese gitmiş icimde kalıntı olduğu için yükselmiş. Oda kurtajda gitti .şimdide betamın düşmesi için dua ediyorum düşmezse bu sefer de dış gebelik şüphesi onun içinde iğne olacağım . Herkes betanin yükselmesi için dua eder ben düşmesi için siz sıkı sıkı takip edin betanızı yine de inşallah tutunur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…