Kürtaj olmalı mıyım?

Eşiniz bebeği istemiyor mu , diğer çocukları hiç mi görmek istemiyor ? Allah eşinin kalbine merhamet versin .
RuhumBuruk RuhumBuruk
Psikilogla grstuk istemiyorum imza gönderiyorum alsın demişti sonraki gun imza gondermiyorum diye yazmış.Bu çocuklari hic arayıp sormuyor Allah ona akıl fikir versin ne diyim

Ya kurtaj yasaklandida benim mi haberim yok
Hayır, yasaklanmadi..

İsteğe bağlı olan kürtajı, istemeyen doktor yapmaz..
Ama bebek te sorun varsa mecbur alır..

Yani isteğe bağlı olan doktor insiyatifinde...

İstege bagli aldırmak isteyen kişinin doktor doktor gezip isteğe bağlı kürtaj yapan doktoru bulması lazım..

Ya kurtaj yasaklandida benim mi haberim yok

Aslında yasak diye yazılı bir kanun yok. Ama devletin kürtajı desteklemediği aşikâr.
Annede ciddi bir sağlık problemi, ceninde bir anomali yoksa doktor raporu ile sabit değilse yasal sürede olsa da devlet hastaneleri yapmıyor..

Özel hastaneler de babanın imzası ile yapıyor.
Benim ilk gebeliğim gelişmemişti alınmaktan başka seçenek yoktu. Özel hastane ona rağmen babanın imzasını aldı..

Ikiz degil. Hamile oldugu erkek, ikiz olan kizlari. Yaslari 1bucuk flndi sanirim

Konu çorba olmuş :)
İkizler 1 buçuk yaşında kız.
10. haftada cinsiyet bilinmez. Konu sahibinin eşi erkek istiyormuş.
Erkek olursa eşinin ismini vermek gibi tuhaf fikirlere sahip. Orada geçti erkek bebek muhabbeti..

Konu çorba olmuş :)
İkizler 1 buçuk yaşında kız.
10. haftada cinsiyet bilinmez. Konu sahibinin eşi erkek istiyormuş.
Erkek olursa eşinin ismini vermek gibi tuhaf fikirlere sahip. Orada geçti erkek bebek muhabbeti..
Yanlisi yanlisla duzeltmisim :) Harbiden 10 hafta erken, 3cm'cikmis

Hamile kaldıktan sonra kadının kendi bedeni üzerine karar verme imkanı kısıtlanıyor, kadın resmen kuluçka makinesi devlet için. Sonra neden çöp kutusundan bebek çıkıyor bilmem ne. Yapılan yanlış düzenlemeler, bu tip olayların artmasına sebebiyet veriyor.

Sonuç olarak, devlet yasal süreler içerisinde kürtaj olmak isteyen bireylerin işlerini zorlaştırmamalı.

Hamile kaldıktan sonra kadının kendi bedeni üzerine karar verme imkanı kısıtlanıyor, kadın resmen kuluçka makinesi devlet için. Sonra neden çöp kutusundan bebek çıkıyor bilmem ne. Yapılan yanlış düzenlemeler, bu tip olayların artmasına sebebiyet veriyor.

Sonuç olarak, devlet yasal süreler içerisinde kürtaj olmak isteyen bireylerin işlerini zorlaştırmamalı.

Ben baba imzasını bile anlamadım açıkçası.Adam yok imza vermeyeceğim dedi ne olacak o zaman o_O Biraz tuhaf bir durum.

Ben baba imzasını bile anlamadım açıkçası.Adam yok imza vermeyeceğim dedi ne olacak o zaman o_O Biraz tuhaf bir durum.

Çok zor bir durum açıkcası. Olacak olan doğurup babanın kucağına vermek herhalde bu durumda. Buyur sen emzir, sen bak büyüt demek. İmza yoksa zorla doğuracaksın çünkü.:olamaz:

Hastane politikasıdır..

Sonradan baba ortaya çıkıpta neden benim bebeğimi aldınız, o bebek sadece eşime ait değil, bende babasiyim diyerek hukuk sureci baslatmamasi için başta alınan bir tedbir..

Aksi durumda baba hak dava ederse hastane ve doktor tazminat bile ödemeye mahkum edilebilir...

Not: Hastanelerde her islem icin imza alınır, imza vermeden sezeryan doğuma yada normal doğuma bile alınmazsınız...

Hasta haklarında "hastanın rıza hakkı" olarak geçer.

Çok zor bir durum açıkcası. Olacak olan doğurup babanın kucağına vermek herhalde bu durumda. Buyur sen emzir, sen bak büyüt demek. İmza yoksa zorla doğuracaksın çünkü.:olamaz:

Vicdansız anne olur o zaman da :deli:
Kaçış yok muhakkak ki toplum bir şey diyecek :bicak:
Ben bunu bilmiyordum açıkçası,yani imzanın özellerde şart olduğunu,devlette çoğu doktorun yapmadığını falan.Çok kötü bir durum.

Hayır, yasaklanmadi..

İsteğe bağlı olan kürtajı, istemeyen doktor yapmaz..
Ama bebek te sorun varsa mecbur alır..

Yani isteğe bağlı olan doktor insiyatifinde...

İstege bagli aldırmak isteyen kişinin doktor doktor gezip isteğe bağlı kürtaj yapan doktoru bulması lazım..
Cok sacma bi durummus

Back
X