- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.812
- 798
- Konu Sahibi RuhumBuruk
Allah Allah cok acaip. Sebep soylemiyolar mi? Belkide tam sinirda oldugu icin istemiyolardirYasal süreç degil sikinti almiyorlar belki küçuk sehir dıe almiyorlar burada bilmiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah Allah cok acaip. Sebep soylemiyolar mi? Belkide tam sinirda oldugu icin istemiyolardirYasal süreç degil sikinti almiyorlar belki küçuk sehir dıe almiyorlar burada bilmiyorum
Biz çocukta herhangi bir sikinti yoksa almıyoruz diyorlar.Psikolok bile girdi devreye kabul etmiyorlar.Bende anlamadım yasal sureyi nie koydular o zamanAllah Allah cok acaip. Sebep soylemiyolar mi? Belkide tam sinirda oldugu icin istemiyolardir
Ya kurtaj yasaklandida benim mi haberim yokBiz çocukta herhangi bir sikinti yoksa almıyoruz diyorlar.Psikolok bile girdi devreye kabul etmiyorlar.Bende anlamadım yasal sureyi nie koydular o zaman
Her hastane istege bagli kurtaj yapmiyor, yapanlar da yasal sure icinde ve esin imzasi ile yapiyor.Biz çocukta herhangi bir sikinti yoksa almıyoruz diyorlar.Psikolok bile girdi devreye kabul etmiyorlar.Bende anlamadım yasal sureyi nie koydular o zaman
Psikilogla grstuk istemiyorum imza gönderiyorum alsın demişti sonraki gun imza gondermiyorum diye yazmış.Bu çocuklari hic arayıp sormuyor Allah ona akıl fikir versin ne diyimEşiniz bebeği istemiyor mu , diğer çocukları hiç mi görmek istemiyor ? Allah eşinin kalbine merhamet versin .
RuhumBuruk
Hayır, yasaklanmadi..Ya kurtaj yasaklandida benim mi haberim yok
Amin İnŞAllah ..Psikilogla grstuk istemiyorum imza gönderiyorum alsın demişti sonraki gun imza gondermiyorum diye yazmış.Bu çocuklari hic arayıp sormuyor Allah ona akıl fikir versin ne diyim
Ya kurtaj yasaklandida benim mi haberim yok
Ikiz degil. Hamile oldugu erkek, ikiz olan kizlari. Yaslari 1bucuk flndi sanirim
Yanlisi yanlisla duzeltmisim :) Harbiden 10 hafta erken, 3cm'cikmisKonu çorba olmuş :)
İkizler 1 buçuk yaşında kız.
10. haftada cinsiyet bilinmez. Konu sahibinin eşi erkek istiyormuş.
Erkek olursa eşinin ismini vermek gibi tuhaf fikirlere sahip. Orada geçti erkek bebek muhabbeti..
Hamile kaldıktan sonra kadının kendi bedeni üzerine karar verme imkanı kısıtlanıyor, kadın resmen kuluçka makinesi devlet için. Sonra neden çöp kutusundan bebek çıkıyor bilmem ne. Yapılan yanlış düzenlemeler, bu tip olayların artmasına sebebiyet veriyor.
Sonuç olarak, devlet yasal süreler içerisinde kürtaj olmak isteyen bireylerin işlerini zorlaştırmamalı.
Ben baba imzasını bile anlamadım açıkçası.Adam yok imza vermeyeceğim dedi ne olacak o zamanBiraz tuhaf bir durum.
Hastane politikasıdır..Ben baba imzasını bile anlamadım açıkçası.Adam yok imza vermeyeceğim dedi ne olacak o zamanBiraz tuhaf bir durum.
Çok zor bir durum açıkcası. Olacak olan doğurup babanın kucağına vermek herhalde bu durumda. Buyur sen emzir, sen bak büyüt demek. İmza yoksa zorla doğuracaksın çünkü.![]()
Cok sacma bi durummusHayır, yasaklanmadi..
İsteğe bağlı olan kürtajı, istemeyen doktor yapmaz..
Ama bebek te sorun varsa mecbur alır..
Yani isteğe bağlı olan doktor insiyatifinde...
İstege bagli aldırmak isteyen kişinin doktor doktor gezip isteğe bağlı kürtaj yapan doktoru bulması lazım..
Saçma değil, istemeyen doktor yapmaz..Cok sacma bi durummus