Kürtaj olmalı mıyım?

Lütfen aldırmayin 9 haftalik olmus hersryi olumus, kalbi atiyor can tasiyor. Bu sizin sinaviniz..aldirmasaniz ben allahin size guzel kapilar acacagina inaniyorum.aldirirsaniz hem vicdan azabi hem bir cana kiymis olmanin bedeli olabilecegini dusunuyorum..soyle dusunun belkide o yavru sizin gelecekte tek umudunuz olacak..bak benim kayinpederim 4 kardes..kp en kucugu...annesi onu aldirmak istemis, vajinasina cubuklqr sokmus, ilac icmis daha neler neler..ama yaslandiginda kp den baskasi baknamis ona..en hayirli evladi cikti..
Evet zor evet ama o olustuysa allahin bi bildigi vardir..lutfen kiymayin

Adamın kendini bişey zannetmesi üzerine mi gururunuzun kırılıp bebeği aldırma isteğiniz?!
Burda evcilik oynuodum ben sonra o mızıkçılık yapti ben de küstüm!Karşımdaki adam bambaşka ruh haline sahip insanın her durumundan faydalanacak bı cani anlayamio musun?Ben bu duruma düşmemek çocuklarımı süründürmemek için neler yaşadım tahmin edemezsin oradan 2 tusla yargilamasi kolay lohusayken o dayagi yerken ne düsünüyorsun o an bilio musun?Ben anneyim ama nasıl vurur!O adam ilk çocuklarında bile bana bebeklerine saygı duymadı o olayda sütüm kesildi.Evi de terkettim dayım elimde iki bebek beni tekrar kapısına bıraktı kimse mecbur değildi kizmali mıyım?He tabi adamda iyice guclendi

Hanımlar her şey düzelmişti adam mukemmeli oynuyordu bu cocuk kavgada olmadı

Siz akillanmazsisniz hanimefendi

Boyle adamlar duzelmiyor arkadasim siz de biliyorsunuz ben de o kadar koca meraklisisiniz ki duzelmis gibi yapinca siz de inanmis gibi yapmissiniz isinize geldigi icin.

Eski hamam eski tasa donmussunuz, bu adamin boyle olacagi zaten belliymis olan arada telef olan bebege oluyor.

Cocuklariniza aciyorum su kadar akilsiz bir insanin cocuklari oldugu icin! Kendinize acimiyorsunuz, dayak ustune dayak yiyorsunuz peki bu cocuklara da mi acimazsiniz? Pes!!!

Konu sahibi, önceki konunu biliyorum.
Hepsinden önce soracağım. Hala bunca seyin ustune kocamı seviyorum diyor musun? Gidip darp raporu aldın mı? Yorumlarımı cevabına göre yapacağım.
Yaa ne sevmesi onu yazarken ki ruh halim hala iyi şeyleri düşünüp ayrilmamaliyiz yönündeydi belki pişman olur die umuyordum adam edepsizlikte sınır tanimiyor ne olursa olsun bosanacam.Zaten hastane kayıtlarım avukata

Millet, survivor izleye izleye gerçek survivorın yaşandığı topraklarda olduğumuzu unutmuş.
Sanki adama çat diye milyonluk tazminat, binlerce liralık nafaka kesecekler. Alacağı hepi topu birkaç yüz lirayla hem kira, hem bakıcı, hem ev ve mutfak masraflarını karşılayabilecek sanki. Hayatta kalmayı yaşamak sanmak bu dediğiniz gibi. Çocuk doğsun da nasıl yaşadığı önemli değil.

Daha iki yil once bir bebek cami kirik odada donarak can verdi. Para yok pul yok, dogan yasarmis. Yasamiyor iste. Cok uzgunum ama kurtajdan baska alterbatif yok.

Siz akillanmazsisniz hanimefendi

Boyle adamlar duzelmiyor arkadasim siz de biliyorsunuz ben de o kadar koca meraklisisiniz ki duzelmis gibi yapinca siz de inanmis gibi yapmissiniz isinize geldigi icin.

Eski hamam eski tasa donmussunuz, bu adamin boyle olacagi zaten belliymis olan arada telef olan bebege oluyor.

Cocuklariniza aciyorum su kadar akilsiz bir insanin cocuklari oldugu icin! Kendinize acimiyorsunuz, dayak ustune dayak yiyorsunuz peki bu cocuklara da mi acimazsiniz? Pes!!!
Hiç de belli değildi valla çevremde ki herkes farketti kendi annesi bile.ilk kez bizi annesineannes korudu koca merakı değil o ben boşanmak için evlenmedim sabredersem elbet düzelir diye bekledim ve meyvesini aliom sandım çok basit demi oradan yargılamak yaşa bakalım benim kadar gucun kalabilecek mi

Hiç de belli değildi valla çevremde ki herkes farketti kendi annesi bile.ilk kez bizi annesineannes korudu koca merakı değil o ben boşanmak için evlenmedim sabredersem elbet düzelir diye bekledim ve meyvesini aliom sandım çok basit demi oradan yargılamak yaşa bakalım benim kadar gucun kalabilecek mi

Kalamam tabi, benim canim kiymetli ilk dayagi yedigimde basar giderdim dayak yedigim yere geri donmezdim.

Burda evcilik oynuodum ben sonra o mızıkçılık yapti ben de küstüm!Karşımdaki adam bambaşka ruh haline sahip insanın her durumundan faydalanacak bı cani anlayamio musun?Ben bu duruma düşmemek çocuklarımı süründürmemek için neler yaşadım tahmin edemezsin oradan 2 tusla yargilamasi kolay lohusayken o dayagi yerken ne düsünüyorsun o an bilio musun?Ben anneyim ama nasıl vurur!O adam ilk çocuklarında bile bana bebeklerine saygı duymadı o olayda sütüm kesildi.Evi de terkettim dayım elimde iki bebek beni tekrar kapısına bıraktı kimse mecbur değildi kizmali mıyım?He tabi adamda iyice guclendi
Valla kuzum desme yaramı deyip başımdan geçenleri anlatsam bir de bana ağlarsin orda bende şiddet gördüm eşimden ama tutup hep annesine erkeklik göstergesi yapmak isteyen birinin şiddetini ailesinden gizleyerek değil hem annesine erkeklik göstergesi yapmak istiyor diyosun hem kulak zarı yirtilmis sivilce aldirdim diyosun ben şiddet gördüğüm de önce babasını aradım siz kurtarmazsaniz beni ben bulurum yolunu dedim gece 4 de dikildiler başıma.. sizin yetirtirdiginiz ş.siz şu yüzden bana el kaldırdı dedim onlar yine oğlunu suçlamadi ama eşim bunla sınırlı kalmicagimi anladı.. sonraki her ağır lafına bile utanacagi cezalar kesiyorum başka türlü yola gelmezler çünkü o adam olmasa bile vakit geçirir yavrularimi büyür de bakarım yoluma diye düşünüyorum çünkü çektiğim yanına kar kalmamali cahilim isim yok aşım yok tutacak dalim yok ama tutup onun yaptığı şiddete iyimser bakmadım ezildim ama gücümu bir süre sakladigimin sabri dedim kendimce..

Rabbim size bir hediye veriyor ama onu geri çeviriyorsunuz hatta daha da kötüsü bir cana kıyacaksınız bence her ne olursa olsun bebeğinizi doğurmalısınız. Ha karnınızdaki bebeğini öldürmüşsünüz, ha yaşayan diğer çocuklarınızı.
Diğer çocuklarınızın her ne kadar yaşama hakkı varsa o karnınızdaki bebeğinde yaşama hakkı var doğurduğun nasıl ki senin çocuğunsa karnında ki de senin çocuğun sen doğur rızkını Allah fazlasıyla verir. Eğer kürtaj Olursan ömür boyu vicdan azabı ile yaşarsın ve diğer çocuklarına Allah korusun bişey olursa kendi aldırdığın bebeğinden dolayı Allahın sana ceza verdiğini düşünürsün. Bence kürtaj olursan daha ağır bedeller ödersin kendi içinde. Sen doğur bebeğini bak nasıl sıkıntılarını unutturacak sana. Belki de sıkıntıların onun dünyaya gelmesiyle bitecek.

Daha yeni hamilesiniz bu adam bu kadar caniydi kötü bir kocaydı nasil hic bir sey olmamış gibi cocuk yapabildiniz. Neden korunmadınız. Lohusayken dövmüş sizi bu adam, evcilik mi oynuyorsunuz, nasıl bu kadar kolay inandınız değişebildiğine. Lohusayken yediğiniz dayaktan sonra madem ayrılmadınız çocuk defterini kapatmalıydınız. Hepinize yazık oldu, hele karninızdaki bebeğe...

Valla kuzum desme yaramı deyip başımdan geçenleri anlatsam bir de bana ağlarsin orda bende şiddet gördüm eşimden ama tutup hep annesine erkeklik göstergesi yapmak isteyen birinin şiddetini ailesinden gizleyerek değil hem annesine erkeklik göstergesi yapmak istiyor diyosun hem kulak zarı yirtilmis sivilce aldirdim diyosun ben şiddet gördüğüm de önce babasını aradım siz kurtarmazsaniz beni ben bulurum yolunu dedim gece 4 de dikildiler başıma.. sizin yetirtirdiginiz ş.siz şu yüzden bana el kaldırdı dedim onlar yine oğlunu suçlamadi ama eşim bunla sınırlı kalmicagimi anladı.. sonraki her ağır lafına bile utanacagi cezalar kesiyorum başka türlü yola gelmezler çünkü o adam olmasa bile vakit geçirir yavrularimi büyür de bakarım yoluma diye düşünüyorum çünkü çektiğim yanına kar kalmamali cahilim isim yok aşım yok tutacak dalim yok ama tutup onun yaptığı şiddete iyimser bakmadım ezildim ama gücümu bir süre sakladigimin sabri dedim kendimce..
Yanlış okumuşsun ama ben gidip annesine söyledim annesi güya soyke kızdı annecigimmm ne yapıyorsun sen? Ameliyattan ciktim halasi yemege çağırdı ben utandım halimden gitmek istemedim die annesi kulağımda sivilce cikti dersin nolcak dedi ben onlara ne desem de oğullarını savundular adamda iyice azdi

lütfen yapma.
doğurup çocuk esirgemeye verin. kendinizi toparlayınca alırsınız yanınıza. orada süresiz bakılır. ne zaman ki dava sonuçlanır nafaka alırsınız işe girersiniz o zaman yanınıza alın. ama şu an ki psikolojiyle canına kıymayın evladınızın

Naptın bır karar verdın mı merak eTtım.

Şimdi psikologa gidecem onunla goruseyim korkumlarim cok ona mecbur kalmak istemiyorum ben artık mutlu güçlü olmak istiyorum

Daha yeni hamilesiniz bu adam bu kadar caniydi kötü bir kocaydı nasil hic bir sey olmamış gibi cocuk yapabildiniz. Neden korunmadınız. Lohusayken dövmüş sizi bu adam, evcilik mi oynuyorsunuz, nasıl bu kadar kolay inandınız değişebildiğine. Lohusayken yediğiniz dayaktan sonra madem ayrılmadınız çocuk defterini kapatmalıydınız. Hepinize yazık oldu, hele karninızdaki bebeğe...
Ya inanın çocuk aklımda yoktu bile nasil oldu bilmiyorum ikizlerim var 1.5yasinda her şey iyi gitse bile daha çok etkendi.Onun hatasi benim haberim bile yoktu ya ben regl gördüm nasıl hamileymisim anlamadım ki

Eleştirmiyorum ama sormak istediğim bir şey var.Kocanız bu hale yeni gelmedi peki siz neden yeniden herşeye rağmen hamile kaldınız ? Karnınızdaki yavrunun günahı nedir de yaşamını bencilce sonlandırıyorsunuz ? Yapmayın aldırmayın bırakın ilgilenmezse ilgilenmesin.Çalışın mesleğiniz yok mu mecbur size nafaka ödemek zorunda.

Dogurun diyenler nasil bir kafada merak ediyorum. Kedi yavrusu mu dogurup be yapsin?

Konu sahibi, bu sartlarda dunyaya bir cocuk daha getirerek hem dogacak yavruya hem ikizlerinize hem size yazik edersiniz. Cocuk rizkiyla falan gelmiyor maalesef. Kotu giden evlilikleri de kurtarmiyor.

İkizleriniz zaten yeterince zor gunler geciriyorlar ve gecirecekler bu surecte. Onlari dusunerek hareket edin lutfen

Teşke kendinizi birazda din yönünden eğitmiş olsaydınız

Back
X