Hamile olduğumun farkinda değildim ki kavgadan sonra ogrendim.Meslegim var çocuk gelişimci muhasebe ve kuaförum pasif biri değilim bunları yaşadığıma inanamıyorum yuvam yikilmasin savaş verirken kendimi kaybetmisim
Eski konunuza da yazmıştım, aldırmak çözüm değil
Zaten 1,5 yaşında ikizleriniz var, bakmanın kolay olmayacağını, bir düzen kurmanın zorluklarını da ilk yazan benim
Lakin siz annesiniz, gerekirse doğum yapana kadar eşinizi idare edin, eve dönün, suyuna gidin, iş olanaklarınızı ayarlayın
Hiç bir bahane hamile olduğunuz gerçeğine çözüm değil, fedakarlık yapması gereken sizsiniz bebek değil
Bu adamla ömrünüzü geçirin demiyorum ama boşanmak için işleri yoluna koyun, her şeyi bıçak gibi keserek durumu düzeltemezsiniz, adam beni şöyle görmüş böyle görmüş falan bunları geçin, şu an da gurur en gereksiz şey, evlatlarınız için gerekeni yapın.
Dayak yemiş hiç bir kadına kocana dön demedim bu güne dek ama sizin durumunuzda mantık gerekiyor, ayrılma söz konusu olduğunda evinizi terk etmeyin, o iblisi dışarı atın ve maddi tedbirlerinizi almış olun, o zamana kadar köprüyü geçene kadar ayıya dayı diyeceksiniz mecbur. Gerçekleri görmek lazım bol keseden sallamakla olmuyor, üç tane bebeyle hiç bir yere sığamazsınız, şartlarınızı olgunlaştıracak, çocuklarınız için fedakarlık edeceksiniz başka yol görmüyorum ben. Adamın eve gidince sizi kesecek hali yok, bir kaç hafta öncesine kadar birlikte yatabildiğiniz bir adam elbet huyunu suyunu biliyorsunuz, bir müddet daha idare edin o kadar, devlete sığınmak falan hikaye, öbür iki evlada da yazık, yerlerinden yurtlarından olup bir sürü sefillik çektiler, mantıklı hareket edin