:( kürtaj olmam gerek

Theteacher00

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2016
554
746
103
Kese var ama bebek gorulmedi. Anembrionik gebelik. Biraz kanamam da var. Boyle bir sey yasayan var mi. Yarin kurtaj olcam. Hoşçakal bebeğim.... :'(

Geçmiş olsun. Allah yardimcin olsun. Alttanda baktir bence bazen gorunmeyebiliyor. Ben kilolu oldugum icin biraz gec görünmüştü.

Alttan bakmadi 10 haftalik olacak neredeyse gorunmesi gerekiyordu.
Evt cnm gecmis olsn 10 haftalikta rahat gorunmesi lazimdi benm 8de gorunmedigi halde aldilar bende tereddut etme doktorun ztn almam gerek dediyse yapack bise yok geciktirmede sana zarari olabilir cunku tekrar kalirsn korkma sakn kurtajdan sonra da dikkat et kendine cunku cok zor bise senide strese sokmak istemem ama biraz agrili onun haricinde 10 dk fln suruo uzulme guclu dur insallah tekrar kalirsn ha bide doktorunu iy sec cunku kurtajin iyi yapilmasi lazm sonrasında sknti olmasn kontorllerinide aksatma

10 haftalik karindan görunurdu canim olsaydi fazla bekletme gebelik zehirlenmesi yaşarsin allah korusun normalde beklenmesi taraftarıyim ama 10. Haftaya kadar gelmissin artik gözukmeliydi. Benimde bebek olusmus kalp atimi olusmamisti 8. Haftaya kadar bekledim ama malesef zehirler beni diye daha fazla bekleyemedim oluşmadıda zaten

10 haftalik karindan görunurdu canim olsaydi fazla bekletme gebelik zehirlenmesi yaşarsin allah korusun normalde beklenmesi taraftarıyim ama 10. Haftaya kadar gelmissin artik gözukmeliydi. Benimde bebek olusmus kalp atimi olusmamisti 8. Haftaya kadar bekledim ama malesef zehirler beni diye daha fazla bekleyemedim oluşmadıda zaten
Yok beklemicem. tesekkur ederim . hayırlısı buymuş.

Kese var ama bebek gorulmedi. Anembrionik gebelik. Biraz kanamam da var. Boyle bir sey yasayan var mi. Yarin kurtaj olcam. Hoşçakal bebeğim.... :'(
Canim benim Allah yardimcin olsun hepimizin basina geliyor boyle seyler allah sabrını kuvvetini versin. Sağlıklı evlatlar nasip etsin :dua:

Benim de görünmedi önce doktor çok su iç iyice çişin gelsin öyle gel dedi 1 litre bi şeyler içtim epeyce çişim gelince gittik gördü. Kiloyla da alakalı olabilir değilse de canın sağolsun boş gebelikler genelde tekrarlanmıyo yine denersiniz.

Benim de görünmedi önce doktor çok su iç iyice çişin gelsin öyle gel dedi 1 litre bi şeyler içtim epeyce çişim gelince gittik gördü. Kiloyla da alakalı olabilir değilse de canın sağolsun boş gebelikler genelde tekrarlanmıyo yine denersiniz.
zayıfım malesef onlarla alakali degil . 8 gün once 19 mmdi simdi 21mm olmus kese o da anormal . bilemiyorum nasip böyleymiş bir daha olur
Insallah sağlık olsun.

zayıfım malesef onlarla alakali degil . 8 gün once 19 mmdi simdi 21mm olmus kese o da anormal . bilemiyorum nasip böyleymiş bir daha olur
Insallah sağlık olsun.
Ben de ilk gebeliğimde 10 haftalıkken düşük yaptım, boş değildi ama acısını da üzüntüsünü de bilirim. Hem eğer istersen hemen arkasından hamile kalabilirsin ben 5 ay sonra hamile kaldım tekrar.

Back
X