Eski tip nasil oluyor? Uyutulmadan mı?Eski tip kürtaj olmuştum (zorunlu) zor geçmişti. Özele gidin genel anestezi olun.
Kürtajı savunmuyorsaniz konuya yorum yapip polemik yaratmayin. Siz cana kıymayın, siz günaha girmeyin. Tamam mı, sorun halloldu mu?Ne kadar basit geliyor insanlara bir cana kıymak.Yazip geçiyorsunuz bitiyor.
Polemik yaratma gibi bir derdim yok da siz neden bu kadar atarlandınız.Konu sahibi siz değilsiniz sakin...Kürtajı savunmuyorsaniz konuya yorum yapip polemik yaratmayin. Siz cana kıymayın, siz günaha girmeyin. Tamam mı, sorun halloldu mu?
Hap kullandım lakin ona rağmen hamile kaldım doktorla konuşmada iki tip anestezi seçeneğimim olduğunu söyledi özelde sizce doğru bir şey mi hatta genel anesteziye farklı fiyat verdi lokale farklı, teşekkür ederim yorumunuz içinAnestezi sizin düşünmeniz ile olacak bir sey degil. Doktor karar verir lokal ya da genel olmasina. Devlet hastanelerinde yapilmiyormus. Ozele gideceksiniz. Bir bebek icin okul birakip evlenmek çok saçma. Bunun yerine 2 ayri sekilde korunun. Kondom+hap gibi.
Sana fikrini soran oldumu ? Kadın ne sormuş sen ne diyorsun.Ne kadar basit geliyor insanlara bir cana kıymak.Yazip geçiyorsunuz bitiyor.
Konusunda acik acik yargilamayin yazmis. Siz gelmis cana nasıl kıyıyorlar diyorsunuz. Sonra birileri sinirleniyor ve uyarı alıyor. Buna sebep olan da siz oluyorsunuz. Bu konuda istenmediginizi acik acik yazmis konu sahibi.Polemik yaratma gibi bir derdim yok da siz neden bu kadar atarlandınız.Konu sahibi siz değilsiniz sakin...
Basit gelip gelmemesi tartışılır lakin 21 yaşında ve hala okuyan bir insanım aileme bağlı yaşıyor iken neden anne olmayı düşünüp çocuğun da hayatını mahvedeyim ki daha ben çocuğum böyle düşünmeyin lütfenNe kadar basit geliyor insanlara bir cana kıymak.Yazip geçiyorsunuz bitiyor.
Benim basima gelse genel anestezi isterdim. Travmatik bir sey yasamak istemezdim. Aletleri falan gormek korkutucu olabilir. Iyi bir hastaneye gidin. Genel anestezi alin. Ucret farkı da sorun olmasin bence. Sird daha az odemek icin acı çekmek ya da travmatik seyler yasamak anlamsiz.Hap kullandım lakin ona rağmen hamile kaldım doktorla konuşmada iki tip anestezi seçeneğimim olduğunu söyledi özelde sizce doğru bir şey mi hatta genel anesteziye farklı fiyat verdi lokale farklı, teşekkür ederim yorumunuz için
Önce düzgün konuşmayı öğrenin.Ama nerde sizin gibilere laf anlatmak.Konu sahibi isterse engeller dersi sizi germesin.Sana fikrini soran oldumu ? Kadın ne sormuş sen ne diyorsun.
Ya hiç anestezi yemedim hastaneye düzgün giden bir insan da değilim anestezi yüzünden oluşan ölümleri duyduğum için açıkçası korktum birazcıkAcikcasi anestezisiz dusunmenizdeki neden ne anlamadim. Zaten islem bittikten sonra kendinize geliyorsunuz bir saatede taburcu olursunuz herhangi bir komplikasyon gelismez ise tabi.
Hap dedigim ertesi gun hapi degil dogum kontrol hapi.Hap kullandım lakin ona rağmen hamile kaldım doktorla konuşmada iki tip anestezi seçeneğimim olduğunu söyledi özelde sizce doğru bir şey mi hatta genel anesteziye farklı fiyat verdi lokale farklı, teşekkür ederim yorumunuz için
Konu sahibi isterse yazar yada engeller siz kendinizi harap etmeyin.Konusunda acik acik yargilamayin yazmis. Siz gelmis cana nasıl kıyıyorlar diyorsunuz. Sonra birileri sinirleniyor ve uyarı alıyor. Buna sebep olan da siz oluyorsunuz. Bu konuda istenmediginizi acik acik yazmis konu sahibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?