Kürtaj olmayı düşünüyorum olanlar bilgilendirir mi lütfen

Warner

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2022
56
51
3
Merhaba ben evlilik olmadan hamile kaldım partnerimle kürtaja karar verdik ve ben lokal anestezi istiyorum ama acayip korku var üstümde yaşayanlar varsa bilgilendirebilir mi lütfen? (Yargılamaya girmeyin yaşım çok genç partnerimle uzun bir ilişkim var lakin okulumuzu bitirmeden evlilik gibi bir yükün altına girmeyi düşünmüyoruz.) ayrıca ertesi gün hapı kullandığım halde hamile kaldım.

Son düzenleme:
Haklısın ama ben hiç anestezi yemedim ya uyanamazsam korkusu çok oluyor ben bir de panik bir insanım o yüzden korkutuyor

Pardon çocuk olduğunu iddia ediyorsun ama yaptığın şey hiç çocukça değil..madem sorumluluk almayacak kadar cocukdun o zaman bu işlere hiç girismeyecektin...giristin madem işini garantiye alıp hap kullanacaktin. ..cinsellik yaşayınca buyuk ,hamile kalinca cocuk..

Haklısın ama ben hiç anestezi yemedim ya uyanamazsam korkusu çok oluyor ben bir de panik bir insanım o yüzden korkutuyor
Rica ederim sacmalamayin. Olur mu oyle sey? Dunyada her gun kac tane ameliyat yapiliyor. Uyanmamak diye bir sey olabilir mi? Ben 2 kez ameliyat oldum. Uyandim, canlıyım, buradayim. Hic mi cevrenizde ameliyat olan yok? Herkes cayir cayir burun estetiği meme estetigi oluyor. Herkes uyaniyor herkes. 5 dakikalik bir islem icin uyanmamak diye bir sey olabilir mi?

Ne alakası var neden bu kadar kabasınız anlamıyorum yani siz uygun görüyor musunuz evli olmayan 21 yaşında okuyan bir insanın anne olmasını kaçıncı yüzyıldayız aşın bunları artık ya ayrıca ben istediğim zaman cinsel hayata adım atabilirim önce siz cinsel ilişkinin ayıp olduğunu veya büyüklerin evlilerin yapabileceği bir şey olduğunu aklınızdan silin

Peki size ne bundan? Kadin bedeni, kadinin karari, kadinin geleceği, günahsa onun günahı. Siz saniyor musunuz boyle yazinca ilahi bir sey gelecek ve aldırmaktan vazgecip okulu birakip anne olacak? Bosuna dil dökmeyin. Yardimci olmayacaksaniz yazdiklarinizin bir faydasi yok.

Özele giderseniz genel anestezili kürtaj yaparlar korkutacak bir şey yok zaten bir şey hissetmiyorsunuz aynı gün içinde çıkış yapıyorsunuz

Sanırım şu süreçte içimi şu yorum rahatlattı çok teşekkür ederim her şey için

Sanırım şu süreçte içimi şu yorum rahatlattı çok teşekkür ederim her şey için
Kimseye kulak asmayin hayat sizin hayatiniz. Ama bir dahakine korunun. Ertesi gun hapi ile degil. Dogum kontrol hapi, kondom ile. Dogru duzgun korunun.

Ben genel anestezi ile oldum hiçbir şey hissetmedim. Öncesinde ufak bir sakinleştirici de veriyorlar zaten. Fakat iyi steril bir yerde olmaya dikkat edin enfeksiyon riskine karşı ilaçlarınızı düzenli kullanın. Bir de daha etkili korunun.

Ayyy pardonda sizene yahu anasi değilsiniz babası değilsiniz insanlar hayatını istediği gibi yaşar size ne oluyor bu kadar büyük tepki veriyorsunuz bu kadar sert bir elestiriye Ne gerek var

Sen kendinle celisiyorsun. .cocugum diyorsan ve sorumluluk almayacaksan cinsel ilişki yasayamazsin.yasiyorsan da sorumluluğu alırsın.
Siz evli olmayan birisinin anne olmasını uygun goruyor musunuz demissin. ..eeeee madem bu uygun değil ,senin mantiginla bakarsak evli olmayan birisinin de cinsellik yasamasi uygun değil...bu ne perhiz bu ne lahana turşusu. .....valla çocuğun sorumluluğunu alacaksa evli olmadan da doğurabilir ...
Cinsel ilişki yasaman ayıp değilse evlenin o halde...
Baştan aşağı çocukça ,mantiksiz düşünceler. Dediğin gibi gerçekten cocuksun
Kuzenim üniv de okurken kız arkadaşı hamile kaldı..ailelerine söylediler..biraz tantanadan sonra evlendiler.üstelik okuyorlardi. Aynı sizin gibi.şimdi çocukları 1.5 yaşında...sorumluluk bu ışte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…