Haklısın ama ben hiç anestezi yemedim ya uyanamazsam korkusu çok oluyor ben bir de panik bir insanım o yüzden korkutuyorBenim basima gelse genel anestezi isterdim. Travmatik bir sey yasamak istemezdim. Aletleri falan gormek korkutucu olabilir. Iyi bir hastaneye gidin. Genel anestezi alin. Ucret farkı da sorun olmasin bence. Sird daha az odemek icin acı çekmek ya da travmatik seyler yasamak anlamsiz.
Pardon çocuk olduğunu iddia ediyorsun ama yaptığın şey hiç çocukça değil..madem sorumluluk almayacak kadar cocukdun o zaman bu işlere hiç girismeyecektin...giristin madem işini garantiye alıp hap kullanacaktin. ..cinsellik yaşayınca buyuk ,hamile kalinca cocuk..Basit gelip gelmemesi tartışılır lakin 21 yaşında ve hala okuyan bir insanım aileme bağlı yaşıyor iken neden anne olmayı düşünüp çocuğun da hayatını mahvedeyim ki daha ben çocuğum böyle düşünmeyin lütfen
Ne diye harap olayim senin icin be? Senin vasat fikrin kimin umrunda?Konu sahibi isterse yazar yada engeller siz kendinizi harap etmeyin.
Umrunuzda olmadığı için mi o kadar dert oldu sizeNe diye harap olayim senin icin be? Senin vasat fikrin kimin umrunda?
Rica ederim sacmalamayin. Olur mu oyle sey? Dunyada her gun kac tane ameliyat yapiliyor. Uyanmamak diye bir sey olabilir mi? Ben 2 kez ameliyat oldum. Uyandim, canlıyım, buradayim. Hic mi cevrenizde ameliyat olan yok? Herkes cayir cayir burun estetiği meme estetigi oluyor. Herkes uyaniyor herkes. 5 dakikalik bir islem icin uyanmamak diye bir sey olabilir mi?Haklısın ama ben hiç anestezi yemedim ya uyanamazsam korkusu çok oluyor ben bir de panik bir insanım o yüzden korkutuyor
Tamam sensin bebiş, daha fazla ağlamaUmrunuzda olmadığı için mi o kadar dert oldu sizeKonu sahibi en azından adam gibi yorumlar yapıyor ya siz ?
Ne alakası var neden bu kadar kabasınız anlamıyorum yani siz uygun görüyor musunuz evli olmayan 21 yaşında okuyan bir insanın anne olmasını kaçıncı yüzyıldayız aşın bunları artık ya ayrıca ben istediğim zaman cinsel hayata adım atabilirim önce siz cinsel ilişkinin ayıp olduğunu veya büyüklerin evlilerin yapabileceği bir şey olduğunu aklınızdan silinPardon çocuk olduğunu iddia ediyorsun ama yaptığın şey hiç çocukça değil..madem sorumluluk almayacak kadar cocukdun o zaman bu işlere hiç girismeyecektin...giristin madem işini garantiye alıp hap kullanacaktin. ..cinsellik yaşayınca buyuk ,hamile kalinca cocuk..
Peki size ne bundan? Kadin bedeni, kadinin karari, kadinin geleceği, günahsa onun günahı. Siz saniyor musunuz boyle yazinca ilahi bir sey gelecek ve aldırmaktan vazgecip okulu birakip anne olacak? Bosuna dil dökmeyin. Yardimci olmayacaksaniz yazdiklarinizin bir faydasi yok.Pardon çocuk olduğunu iddia ediyorsun ama yaptığın şey hiç çocukça değil..madem sorumluluk almayacak kadar cocukdun o zaman bu işlere hiç girismeyecektin...giristin madem işini garantiye alıp hap kullanacaktin. ..cinsellik yaşayınca buyuk ,hamile kalinca cocuk..
Özele giderseniz genel anestezili kürtaj yaparlar korkutacak bir şey yok zaten bir şey hissetmiyorsunuz aynı gün içinde çıkış yapıyorsunuzMerhaba ben evlilik olmadan hamile kaldım partnerimle kürtaja karar verdik ve ben lokal anestezi istiyorum ama acayip korku var üstümde yaşayanlar varsa bilgilendirebilir mi lütfen? (Yargılamaya girmeyin yaşım çok genç partnerimle uzun bir ilişkim var lakin okulumuzu bitirmeden evlilik gibi bir yükün altına girmeyi düşünmüyoruz.)
Sanırım şu süreçte içimi şu yorum rahatlattı çok teşekkür ederim her şey içinRica ederim sacmalamayin. Olur mu oyle sey? Dunyada her gun kac tane ameliyat yapiliyor. Uyanmamak diye bir sey olabilir mi? Ben 2 kez ameliyat oldum. Uyandim, canlıyım, buradayim. Hic mi cevrenizde ameliyat olan yok? Herkes cayir cayir burun estetiği meme estetigi oluyor. Herkes uyaniyor herkes. 5 dakikalik bir islem icin uyanmamak diye bir sey olabilir mi?
Kimseye kulak asmayin hayat sizin hayatiniz. Ama bir dahakine korunun. Ertesi gun hapi ile degil. Dogum kontrol hapi, kondom ile. Dogru duzgun korunun.Sanırım şu süreçte içimi şu yorum rahatlattı çok teşekkür ederim her şey için
Ne yapcaz peki bir fikriniz varmı..???Ne kadar basit geliyor insanlara bir cana kıymak.Yazip geçiyorsunuz bitiyor.
Sağol çook teşekkür ederimKimseye kulak asmayin hayat sizin hayatiniz. Ama bir dahakine korunun. Ertesi gun hapi ile degil. Dogum kontrol hapi, kondom ile. Dogru duzgun korunun.
Ayyy pardonda sizene yahu anasi değilsiniz babası değilsiniz insanlar hayatını istediği gibi yaşar size ne oluyor bu kadar büyük tepki veriyorsunuz bu kadar sert bir elestiriye Ne gerek varPardon çocuk olduğunu iddia ediyorsun ama yaptığın şey hiç çocukça değil..madem sorumluluk almayacak kadar cocukdun o zaman bu işlere hiç girismeyecektin...giristin madem işini garantiye alıp hap kullanacaktin. ..cinsellik yaşayınca buyuk ,hamile kalinca cocuk..
Sen kendinle celisiyorsun. .cocugum diyorsan ve sorumluluk almayacaksan cinsel ilişki yasayamazsin.yasiyorsan da sorumluluğu alırsın.Ne alakası var neden bu kadar kabasınız anlamıyorum yani siz uygun görüyor musunuz evli olmayan 21 yaşında okuyan bir insanın anne olmasını kaçıncı yüzyıldayız aşın bunları artık ya ayrıca ben istediğim zaman cinsel hayata adım atabilirim önce siz cinsel ilişkinin ayıp olduğunu veya büyüklerin evlilerin yapabileceği bir şey olduğunu aklınızdan silin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?