Kürtaj olmayı düşünüyorum olanlar bilgilendirir mi lütfen

Warner

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2022
56
51
3
Merhaba ben evlilik olmadan hamile kaldım partnerimle kürtaja karar verdik ve ben lokal anestezi istiyorum ama acayip korku var üstümde yaşayanlar varsa bilgilendirebilir mi lütfen? (Yargılamaya girmeyin yaşım çok genç partnerimle uzun bir ilişkim var lakin okulumuzu bitirmeden evlilik gibi bir yükün altına girmeyi düşünmüyoruz.) ayrıca ertesi gün hapı kullandığım halde hamile kaldım.

Son düzenleme:
Büyüğüm diyip cinsel ilişkiye girdiğini nereden biliyorsunuz ki? Ayrıca bu durumda kürtaj olmak sorumluluk almak demek zaten. İlle dogurarak mı sorumluluk alınıyor
Cinsel ilişkiye karar verirken sizce ne düşünüyordu o halde....ertesi gün hapı almışsa ya korunmuyor ya da erkek arkadaşı korunuyordu ki zaten o yöntem biraz riskli...kürtaj bir korunma yöntemi değil..

Cinsel ilişkiye karar verirken sizce ne düşünüyordu o halde....ertesi gün hapı almışsa ya korunmuyor ya da erkek arkadaşı korunuyordu ki zaten o yöntem biraz riskli...kürtaj bir korunma yöntemi değil..
Cinse ilişki sadece çocuk yapmak için mi yapılan bir durum sizce

Siz libidosuz musunuz hanımefendi? İlla hamile kalayım diye mi ilişki yaşanır. Zevk denen bir şey var ve siz buna yorum yapma hakkına açıkçası sahip değilsiniz. Kürtajın korunma yöntemi olmadığının herkes farkında burada, siz isteyenin kürtaj yaptırma hakkına sahip olduğunun farkında değilsiniz sadece

Ya hiç anestezi yemedim hastaneye düzgün giden bir insan da değilim anestezi yüzünden oluşan ölümleri duyduğum için açıkçası korktum birazcık
Bildiğim kadarıyla kürtaj sedasyon denilen işlemle yapılıyor. Tam olarak genel anestezi değil yani.
Kürtaj olan varsa yanlış biliyorsam düzeltsin ama genel anestezideki gibi entübe edilmiyorsunuz, uyanamama durumu yok.

Tatlım zaten koskocaman hap kullandığımı yazmışım ayayayayayay zor insanlarsınız
Ertesi gün hapı kullandığını yazmissin...ben doğum kontrol hapı diyorum... ooooffff oooffff...sen bu kafayla daha çok hamile kalirsin

Özel hastaneye gitmeyi düşünüyorum zaten devlette bazen bilerek bekletiyorlarmış süreç uzasın diye öyle okumuştum ama anestezi alınması korkulu rüyam resmen

Özel hastanelerde uyutulup yapılıyor ama işlem bittikten sonra hemen uyaniyosunuz. Kanama ve kendine gelme durumuna göre 2 saate taburcu ediliyosunuz sonrasında da bı iki ay kadar doğum kontrol hapı kullaniyosunuz uyanıkken olmayın işlem zor

Ayyyy siz gercekmisiniz kürtaj korunma yöntemi olmadığını nasıl da bildiniz aydınlattığıniz için tskr ederim engin bilgilerinizle

Sen önce tüm yazılanları oku

Ertesi gün hapı kullandığını yazmissin...ben doğum kontrol hapı diyorum... ooooffff oooffff...sen bu kafayla daha çok hamile kalirsin
Düzenli olarak 3 yıldır cinsel ilişki yaşıyorum ilk defa başıma geldi cümlelerinizi tam kurarsanız sizi anlayabilirim. saldırgan bir kişisiniz ve ben sizin gibi karşımdakini bir hırsla alt etmeye çalışmadığımdan cümlelerinizi çok dikkatli okuyamadım özür dilerim

Benim dusuncemden de sanane
Evli olsa da hamile olsa da doğurmak zorunda değil. Tıp dünyası karar veremiyor etik mi değil mi diye. Bana göre etik hem de dibine kadar etik. Sırf hamile kaldım diye doğurup bir canlıya bağlı olmak zorunda mısın? İsteyerek olmayan bir durum. Burada biri tecavüze uğrasa kimse doğur demez isteyerek olmadığı için. Bence bu da beklemediği halde doğuracak olmak zorunda kalan kişinin hayatına yapılacak bir tecavüzden başka bir şey olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…