Kürtaj olmayı düşünüyorum olanlar bilgilendirir mi lütfen

Warner

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2022
56
51
3
Merhaba ben evlilik olmadan hamile kaldım partnerimle kürtaja karar verdik ve ben lokal anestezi istiyorum ama acayip korku var üstümde yaşayanlar varsa bilgilendirebilir mi lütfen? (Yargılamaya girmeyin yaşım çok genç partnerimle uzun bir ilişkim var lakin okulumuzu bitirmeden evlilik gibi bir yükün altına girmeyi düşünmüyoruz.) ayrıca ertesi gün hapı kullandığım halde hamile kaldım.

Son düzenleme:

Çok güzel anlatmışsın da, bunu anlayacak, hayatın gerçeklerini kavrayacak kişi yok karşında

Cumlelerim gayet açık ve net..hırs değil...ben senin söylediklerine göre birşeyler yazdım....

Kürtaj isteğe bağlı devlette de 10.haftaya kadar yapılıyor olmalı. Gerçi çoğu doktor yanaşmıyor diye biliyorum. Özelde fiyatlar ne kadar bilen var mı ben de onu merak ettim. 5000 civarıydı sanırım eskiden

Özel hastaneye gitmeyi düşünüyorum zaten devlette bazen bilerek bekletiyorlarmış süreç uzasın diye öyle okumuştum ama anestezi alınması korkulu rüyam resmen
dr genel anestezi önerdi, çok rahat ağri bile hissetmedim,siz anesteziden korkuyorsanız işlem sırasında kurdas olacaksınız panik olabilirsiniz yine karar sizin

Cumlelerim gayet açık ve net..hırs değil...ben senin söylediklerine göre birşeyler yazdım....
Hanımefendi siz kendi çapınızda haklı olabilirsiniz ben burda kalkıp kürtaj olun iyi bir şey hamile kalmayın demiyorum ama siz sanki böyle demişim gibi beni yargılıyorsunuz ben de kalkıp siz nasıl çocuk yaparsınız bu kötü dünyaya masum bir canlı getirirsiniz falan diyor muyum demiyorum siz de kalkıp benim kararlarımı katilmişim gibi gösterip linçlemeye çalışamazsınız kürtaja karşıysanız yazdığımı görmeden önünüze bakın

Ne kadar basit geliyor insanlara bir cana kıymak.Yazip geçiyorsunuz bitiyor.
Sadece bebek için mecburiyetten yapılmış bir evlilik ortamına doğacak çocuğun çok da sağlıklı ve mutlu büyüyeceğini düşünmüyorum. Anne ve babası içten içe hep o bebeği suçlayacaklar emin olun. Konu sahibinin belli ki yaşı genç. Böylesi çok daha iyi. Ama daha dikkatli olmaları veya hazır değillerse böyle Bi riske hiç girmemeleri gerektiği konusunda eleştirebilirsiniz o ayrı

Cinsel hayata adım attın madem o zaman düzgün bir şekilde korun cana kıyma!!!

Kimse kimsenin nerde kiminle sevisecegine elbette ki karışamaz...fakat ortada günahsız bir bebek varsa sizin ve benim gibi merhametli insanlar bu duruma karşı çıkar evet konu sahibi bize fikir danışmamis ama insanız işte haksızlık gördüğümüz yerde susamiyoruz malesef....o kadar kişi savunmuş ki inanamadim cidden bir bebeğe kıymak ne kadar da kolay olmuş çok üzgünüm..
Bende bebeğim küçükken tekrar hamile kaldım hatta şuan bile aldirabilirim daha 5 haftalik ama asla böyle biseyi düşünmek değil aklımın ucundan bile geçirmiyorum evet belki benim için zor günler olacak ama canımın parçası için değer..

Kesinlikle haklısın . Tabiki de böyle bir durum olmasa iyi olurmuş ama yapacak bir şey yok. Özele gidin bu konularda devlet hastahanelerine pek güvenmiyorum. Doktorunuzla konuşun o sizi en doğru şekilde yönlendirir .

Bakın doğuracağım çocuğa güzel bir gelecek vaat edemiyorsam ben bu çocuğu istemem siz bu ince ayrıntıyı kaçırıyorsunuz ben iyi bir anne olamayacaksam buna hazır değilsem ve en önemlisi istemediğim bir gebelikse doğurmam o bebeğe daha büyük bir günah

Hanımefendi yazmayayım yazmayayım diyorum ama…

Şimdi bebeği doğursa mamasını, bezini siz mi alacaksınız ?? Annesiyle babası okula gidince bebeğe siz mi bakacaksınız ?? Bebeğin geleceğini siz mi hazırlayacaksınız ? Sorumluluğunu siz mi alacaksınız ?

Hayir onlar evlenmeden çocuk yapmışlar diye eleştirecek olanlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…