Ben de bu şekilde biliyorum.Bildiğim kadarıyla kürtaj sedasyon denilen işlemle yapılıyor. Tam olarak genel anestezi değil yani.
Kürtaj olan varsa yanlış biliyorsam düzeltsin ama genel anestezideki gibi entübe edilmiyorsunuz, uyanamama durumu yok.
Siz libidosuz musunuz hanımefendi? İlla hamile kalayım diye mi ilişki yaşanır. Zevk denen bir şey var ve siz buna yorum yapma hakkına açıkçası sahip değilsiniz. Kürtajın korunma yöntemi olmadığının herkes farkında burada, siz isteyenin kürtaj yaptırma hakkına sahip olduğunun farkında değilsiniz sadece
Çok güzel anlatmışsın da, bunu anlayacak, hayatın gerçeklerini kavrayacak kişi yok karşındaEvli olsa da hamile olsa da doğurmak zorunda değil. Tıp dünyası karar veremiyor etik mi değil mi diye. Bana göre etik hem de dibine kadar etik. Sırf hamile kaldım diye doğurup bir canlıya bağlı olmak zorunda mısınız? İsteyerek olmayan bir durum. Burada biri tecavüze uğrasa kimse doğur demez isteyerek olmadığı için. Bence bu da beklemediği halde doğuracak olmak zorunda kalan kişinin hayatına yapılacak bir tecavüzden başka bir şey olmaz.
Cumlelerim gayet açık ve net..hırs değil...ben senin söylediklerine göre birşeyler yazdım....Düzenli olarak 3 yıldır cinsel ilişki yaşıyorum ilk defa başıma geldi cümlelerinizi tam kurarsanız sizi anlayabilirim. saldırgan bir kişisiniz ve ben sizin gibi karşımdakini bir hırsla alt etmeye çalışmadığımdan cümlelerinizi çok dikkatli okuyamadım özür dilerim
Ben asla öyle bir şey demedim ama benim durumumda bir insanın başvuracağı en son çözüm yolu budur ben bunu gururla söylemiyorum ama yaptırıcam yani siz böyle saldırarak neyi amaçlıyorsunuzKurtaj korunma yöntemi mi
Yazdığınız şeylerin konu sahibine ne gibi bir faydası oldu peki? Sadece konuyu sabote ettiniz.Cumlelerim gayet açık ve net..hırs değil...ben senin söylediklerine göre birşeyler yazdım....
dr genel anestezi önerdi, çok rahat ağri bile hissetmedim,siz anesteziden korkuyorsanız işlem sırasında kurdas olacaksınız panik olabilirsiniz yine karar sizinÖzel hastaneye gitmeyi düşünüyorum zaten devlette bazen bilerek bekletiyorlarmış süreç uzasın diye öyle okumuştum ama anestezi alınması korkulu rüyam resmen
Ertesi gün hapı değil de doğum kontrol hapı kullanması gerektiğini öğrendi...Yazdığınız şeylerin konu sahibine ne gibi bir faydası oldu peki? Sadece konuyu sabote ettiniz.
Hanımefendi siz kendi çapınızda haklı olabilirsiniz ben burda kalkıp kürtaj olun iyi bir şey hamile kalmayın demiyorum ama siz sanki böyle demişim gibi beni yargılıyorsunuz ben de kalkıp siz nasıl çocuk yaparsınız bu kötü dünyaya masum bir canlı getirirsiniz falan diyor muyum demiyorum siz de kalkıp benim kararlarımı katilmişim gibi gösterip linçlemeye çalışamazsınız kürtaja karşıysanız yazdığımı görmeden önünüze bakınCumlelerim gayet açık ve net..hırs değil...ben senin söylediklerine göre birşeyler yazdım....
Ertesi gün hapı değil de doğum kontrol hapı kullanması gerektiğini öğrendi...
Sadece bebek için mecburiyetten yapılmış bir evlilik ortamına doğacak çocuğun çok da sağlıklı ve mutlu büyüyeceğini düşünmüyorum. Anne ve babası içten içe hep o bebeği suçlayacaklar emin olun. Konu sahibinin belli ki yaşı genç. Böylesi çok daha iyi. Ama daha dikkatli olmaları veya hazır değillerse böyle Bi riske hiç girmemeleri gerektiği konusunda eleştirebilirsiniz o ayrıNe kadar basit geliyor insanlara bir cana kıymak.Yazip geçiyorsunuz bitiyor.
Cinsel hayata adım attın madem o zaman düzgün bir şekilde korun cana kıyma!!!Ne alakası var neden bu kadar kabasınız anlamıyorum yani siz uygun görüyor musunuz evli olmayan 21 yaşında okuyan bir insanın anne olmasını kaçıncı yüzyıldayız aşın bunları artık ya ayrıca ben istediğim zaman cinsel hayata adım atabilirim önce siz cinsel ilişkinin ayıp olduğunu veya büyüklerin evlilerin yapabileceği bir şey olduğunu aklınızdan silin
Emredersiniz diyesim geldi, bi tırstımCinsel hayata adım attın madem o zaman düzgün bir şekilde korun cana kıyma!!!
Kimse kimsenin nerde kiminle sevisecegine elbette ki karışamaz...fakat ortada günahsız bir bebek varsa sizin ve benim gibi merhametli insanlar bu duruma karşı çıkar evet konu sahibi bize fikir danışmamis ama insanız işte haksızlık gördüğümüz yerde susamiyoruz malesef....o kadar kişi savunmuş ki inanamadim cidden bir bebeğe kıymak ne kadar da kolay olmuş çok üzgünüm..Cumlelerim gayet açık ve net..hırs değil...ben senin söylediklerine göre birşeyler yazdım....
Kesinlikle haklısın . Tabiki de böyle bir durum olmasa iyi olurmuş ama yapacak bir şey yok. Özele gidin bu konularda devlet hastahanelerine pek güvenmiyorum. Doktorunuzla konuşun o sizi en doğru şekilde yönlendirir .Basit gelip gelmemesi tartışılır lakin 21 yaşında ve hala okuyan bir insanım aileme bağlı yaşıyor iken neden anne olmayı düşünüp çocuğun da hayatını mahvedeyim ki daha ben çocuğum böyle düşünmeyin lütfen
Bakın doğuracağım çocuğa güzel bir gelecek vaat edemiyorsam ben bu çocuğu istemem siz bu ince ayrıntıyı kaçırıyorsunuz ben iyi bir anne olamayacaksam buna hazır değilsem ve en önemlisi istemediğim bir gebelikse doğurmam o bebeğe daha büyük bir günahKimse kimsenin nerde kiminle sevisecegine elbette ki karışamaz...fakat ortada günahsız bir bebek varsa sizin ve benim gibi merhametli insanlar bu duruma karşı çıkar evet konu sahibi bize fikir danışmamis ama insanız işte haksızlık gördüğümüz yerde susamiyoruz malesef....o kadar kişi savunmuş ki inanamadim cidden bir bebeğe kıymak ne kadar da kolay olmuş çok üzgünüm..
Bende bebeğim küçükken tekrar hamile kaldım hatta şuan bile aldirabilirim daha 5 haftalik ama asla böyle biseyi düşünmek değil aklımın ucundan bile geçirmiyorum evet belki benim için zor günler olacak ama canımın parçası için değer..
Hanımefendi yazmayayım yazmayayım diyorum ama…Sen kendinle celisiyorsun. .cocugum diyorsan ve sorumluluk almayacaksan cinsel ilişki yasayamazsin.yasiyorsan da sorumluluğu alırsın.
Siz evli olmayan birisinin anne olmasını uygun goruyor musunuz demissin. ..eeeee madem bu uygun değil ,senin mantiginla bakarsak evli olmayan birisinin de cinsellik yasamasi uygun değil...bu ne perhiz bu ne lahana turşusu. .....valla çocuğun sorumluluğunu alacaksa evli olmadan da doğurabilir ...
Cinsel ilişki yasaman ayıp değilse evlenin o halde...
Baştan aşağı çocukça ,mantiksiz düşünceler. Dediğin gibi gerçekten cocuksun
Kuzenim üniv de okurken kız arkadaşı hamile kaldı..ailelerine söylediler..biraz tantanadan sonra evlendiler.üstelik okuyorlardi. Aynı sizin gibi.şimdi çocukları 1.5 yaşında...sorumluluk bu ışte
Çok korktumCinsel hayata adım attın madem o zaman düzgün bir şekilde korun cana kıyma!!!
Hayir onlar evlenmeden çocuk yapmışlar diye eleştirecek olanlar.Hanımefendi yazmayayım yazmayayım diyorum ama…
Şimdi bebeği doğursa mamasını, bezini siz mi alacaksınız ?? Annesiyle babası okula gidince bebeğe siz mi bakacaksınız ?? Bebeğin geleceğini siz mi hazırlayacaksınız ? Sorumluluğunu siz mi alacaksınız ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?