• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kürtaj olmayı düşünüyorum olanlar bilgilendirir mi lütfen

Warner

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2022
56
51
3
Merhaba ben evlilik olmadan hamile kaldım partnerimle kürtaja karar verdik ve ben lokal anestezi istiyorum ama acayip korku var üstümde yaşayanlar varsa bilgilendirebilir mi lütfen? (Yargılamaya girmeyin yaşım çok genç partnerimle uzun bir ilişkim var lakin okulumuzu bitirmeden evlilik gibi bir yükün altına girmeyi düşünmüyoruz.) ayrıca ertesi gün hapı kullandığım halde hamile kaldım.

Son düzenleme:
Bir kürtaj konusuna da salça olmayan birilerini görsem o günü not edicem😂😂😂sevgili konu sahibi sırf maddiyat için local anesteziye ok demeyin bence.Sizin için travmatik olabilir.İlk önce olmaz dersiniz ama operasyon başlayınca işler değişebilir.Sezeryanla doğum yaptım planlı değildi o yüzden süreci bilmiodum.İlk sorum ben gormicem,hissetmicem değil mi oldu.İki defa genel anestezi aldım estetik operasyon için.Ve gayet sağlıklıyim.Tavsiyem genel anestezi almanız.Simdiden geçmiş olsun.

Sen kendinle celisiyorsun. .cocugum diyorsan ve sorumluluk almayacaksan cinsel ilişki yasayamazsin.yasiyorsan da sorumluluğu alırsın.
Siz evli olmayan birisinin anne olmasını uygun goruyor musunuz demissin. ..eeeee madem bu uygun değil ,senin mantiginla bakarsak evli olmayan birisinin de cinsellik yasamasi uygun değil...bu ne perhiz bu ne lahana turşusu. .....valla çocuğun sorumluluğunu alacaksa evli olmadan da doğurabilir ...
Cinsel ilişki yasaman ayıp değilse evlenin o halde...
Baştan aşağı çocukça ,mantiksiz düşünceler. Dediğin gibi gerçekten cocuksun
Kuzenim üniv de okurken kız arkadaşı hamile kaldı..ailelerine söylediler..biraz tantanadan sonra evlendiler.üstelik okuyorlardi. Aynı sizin gibi.şimdi çocukları 1.5 yaşında...sorumluluk bu ışte
Cinsel ilişki yaşayamazsın dediğiniz yere kadar okudum. Herkesin hayatına kimse karışamaz diyorum.

özel hastahanede genel anestezi altında kürdaş oldum hiç bisey hissetmedim 1 saat sonra taburcu, uyanık olsam panik yapardım bence iyi düşünün,devlete hastahanelerinde normal giden hamilelikte kürdaş yaparlarmi? araştırın bence

Çok teşekkür ederim mesajları gördükçe ben de böyle düşünüyorum ama anestezi olayı bir tık korkutucu geliyordu
Merhaba öncelikle karar sizin kararınız aldırıp aldırma noktasında karışamam. Fakat bebeğimin kalbi durduğu için bende kürtaj oldum. Genel anestezi ile oldum. Ki kalbim yavaş atan biriyim anestezi verirken bi tedirgin oldular ama bi sıkıntı olmadı ve hemen uyandım. Lokal anestezi ile olmayın derim. Çünkü o anın psikolojisi ömür boyu bilinç altınıza işleyebilir. Anesteziden korkmayın. Zaten iyi bir hastanede olursanız güvenince daha da içiniz rahat eder. Doktorunuza güvenin.

Cinsel ilişki yaşayamazsın dediğiniz yere kadar okudum. Herkesin hayatına kimse karışamaz diyorum.
Devamını da okusaydiniz. .ister yaşar ister yaşamaz ama ne yapiyorsan sorumluluğu alacaksin. .ben büyüğüm diyip yaşayıp hamile kalınca çocuğum kısmı saçma

Ya hiç anestezi yemedim hastaneye düzgün giden bir insan da değilim anestezi yüzünden oluşan ölümleri duyduğum için açıkçası korktum birazcık
Canim bn anestezi temnikeriyim ve hergun onlarca hastaya anestezi veriyorum cok sukur tum hastalarjm gayet saglikli bi sekilde taburcu ildu asla korkma. Anestezi gibi bir nimet varken o agriyi ve korkuyu cekmeye degmez

Devamını da okusaydiniz. .ister yaşar ister yaşamaz ama ne yapiyorsan sorumluluğu alacaksin. .ben büyüğüm diyip yaşayıp hamile kalınca çocuğum kısmı saçma
Büyüğüm diyip cinsel ilişkiye girdiğini nereden biliyorsunuz ki? Ayrıca bu durumda kürtaj olmak sorumluluk almak demek zaten. İlle dogurarak mı sorumluluk alınıyor

Sen kendinle celisiyorsun. .cocugum diyorsan ve sorumluluk almayacaksan cinsel ilişki yasayamazsin.yasiyorsan da sorumluluğu alırsın.
Siz evli olmayan birisinin anne olmasını uygun goruyor musunuz demissin. ..eeeee madem bu uygun değil ,senin mantiginla bakarsak evli olmayan birisinin de cinsellik yasamasi uygun değil...bu ne perhiz bu ne lahana turşusu. .....valla çocuğun sorumluluğunu alacaksa evli olmadan da doğurabilir ...
Kuzenim üniv de okurken kız arkadaşı hamile kaldı..ailelerine söylediler..biraz tantanadan sonra evlendiler.üstelik okuyorlardi. Aynı sizin gibi.şimdi çocukları 1.5 yaşında...sorumluluk bu ışte
Ya ablacım bu dünyada herkes anne baba olamaz bunu anlayamıyorsun aklım var cinsel ilişki sonrasında önlemimi almama rağmen gebe kaldım zaten, bazı şeyleri bilmeden nasıl yargılıyorsunuz ben şuan kendimde anne potansiyeli görmüyorum ve doğurup çocuğun hayatını da mahvetmek istemiyorum yani bu demek oluyor ki anne adayı değilim ve bunun bilincindeyim bundan 10 sene sonra belki anne olabilecek kapasiteyi görürüm kendimde ama şuan göremiyorum ve erken gebelik sonlandırıyorum bu sizin anlayamayacağınız derecede sorumlu bir davranış

Siz evli olmayan birisinin anne olmasını uygun goruyor musunuz demissin. ..eeeee madem bu uygun değil ,senin mantiginla bakarsak evli olmayan birisinin de cinsellik yasamasi uygun değil...
🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Cinsel iliski sadece uremek icin yasanmaz, biz insaniz, hayvanlar sadece ureme icgudusyle ciftlesir. Cinsel iliskinin sorumlulugunu almak, uremeyi engellemek demek degildir yani. Bir kaza olunca onun cozumune bakarsin.

Sizin mantiginiza gore, trafige cikan insanlar kaza yaparsa araclarini tamir ettirmesin 🤷🏼‍♀️

Velhasili konu sahibi, genel anestezi ile olun korkmayin hicbir sey olmayacak ama temiz ve guvenilir bir yerde yaptirin islemi

21.yuzyildayiz..hap diye birşey..iğne de var..bir zahmet hamile kalmaktan korkan kullansın..
Ay sizene ya.Wala yettinez heee.Her topicte bı ahlak kumkumasi.Cidden sizene.Kiz anestezi hakkında soru sormuş.Siz ne hakla başkasına hesap soruosunuz.İsteyen istedigiyle yatar sizi hiç alakadar etmez.

Merhaba ben evlilik olmadan hamile kaldım partnerimle kürtaja karar verdik ve ben lokal anestezi istiyorum ama acayip korku var üstümde yaşayanlar varsa bilgilendirebilir mi lütfen? (Yargılamaya girmeyin yaşım çok genç partnerimle uzun bir ilişkim var lakin okulumuzu bitirmeden evlilik gibi bir yükün altına girmeyi düşünmüyoruz.) ayrıca ertesi gün hapı kullandığım halde hamile kaldım.
O hapa güvenilmeyeceğini bir kez daha görmüş olduk.
Genel Anestezi ile olursanız sizin için daha rahat olur toparlanma süreci ve psikolojik olarak daha iyi.

Size ne ???

Back
X