- 11 Ocak 2019
- 317
- 130
- 103
- 38
- Konu Sahibi Emine sami
-
Üzülme kuzum, belli mi olur belki aniden yükselirMerhaba arkadaşlar hamileleik testi yaptığım günden beri betahcg cokgüzel yükseliyordu bugün kontrolüm vardı bugün tekrar betahcg bakıldı çarşamba günü 2654 olan beta bugün 3424 cıktı sonuç doktor kürtaj dedi çarşamba günü gel dedi benim gibi olup hamileligi devam eden varmı çok kötü moralim bozuk şuanda simdiden teşekkür ederim
Üzülme kuzum, belli mi olur belki aniden yükselir
Keseyi gördünüz müMerhaba arkadaşlar hamileleik testi yaptığım günden beri betahcg cokgüzel yükseliyordu bugün kontrolüm vardı bugün tekrar betahcg bakıldı çarşamba günü 2654 olan beta bugün 3424 cıktı sonuç doktor kürtaj dedi çarşamba günü gel dedi benim gibi olup hamileligi devam eden varmı çok kötü moralim bozuk şuanda simdiden teşekkür ederim
Gormedik cnmÜzülme kuzum, belli mi olur belki aniden yükselir
Keseyi gördünüz mü
Üzülmeyin Rabbim büyük belki yükselir belki bir sıkıntı olmaz hemen sonlandırmayın yine ölçüm yaptırın vajinadan da mı görünmediInşallah canım ya çok kötü oldum bugün hala kendimde değil çok u
Gormedik cnm
Başka bi doktora daha görğnğn lütfen. Hemen ne çabuk kurtaj diyebiliyo bu doktorlar. Kolay mı ya bu kadae onca umut hasretten sonra..
Hem vajinadan hem karından baktı gorunmediÜzülmeyin Rabbim büyük belki yükselir belki bir sıkıntı olmaz hemen sonlandırmayın yine ölçüm yaptırın vajinadan da mı görünmedi
Kesinlikle başka bir doktora görünmeden karar vermeyinInanin çok zor durum çok kayıp verdim ama buna çok umudum vardı
Tm cnm öyle yapayım hiç aklıma gelmedi iyi oldu söyledin canım çok tesekkeur ederimKesinlikle başka bir doktora görünmeden karar vermeyin
Benim de kayıplarım oldu umudunuzu kesmeyin Rabbim diledikten sonra herşey olurTm cnm öyle yapayım hiç aklıma gelmedi iyi oldu söyledin canım çok tesekkeur ederim
Benim de kayıplarım oldu umudunuzu kesmeyin Rabbim diledikten sonra herşey olur
Başka doktora göründünüz mü son durum nedirAllah bidaha yasatmasin
Yarın görüncem cnm devlet hastanesi ultrasonuyla özel hastane ultrasonu farklı mi acabaBaşka doktora göründünüz mü son durum nedir
Yani genel de özellerin ki birazda kapsamlı oluyor kafanız rahat olacak şekilde davranınYarın görüncem cnm devlet hastanesi ultrasonuyla özel hastane ultrasonu farklı mi acaba
Özellerdeki gibi kaliteli değil ama doktor iyiyse zaten anlıyorlar. Benim ilk tüp bebek denememde rapor almak için devlet hastanesine gitmiştim. 7. haftaya giriyordum dr bana 5 haftalık görünüyor demişti ultrasonları da eski püsküydü ve dediği gibi hamileliğim sıkıntılı çıktı sonunda da kürtaj oldum.Yarın görüncem cnm devlet hastanesi ultrasonuyla özel hastane ultrasonu farklı mi acaba
Bende öyle düşündüm canım birkaç gün daha bekliycem belki dedin gibi kese görünür ama kan icin hastaneye gitcem beta hcg baktircamBencede biraz bekleyin kese görünecek mi ? Tekrar kan verin düşüyor mu değer ona göre hareket edin.
Tm cnmYani genel de özellerin ki birazda kapsamlı oluyor kafanız rahat olacak şekilde davranın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?