- 26 Temmuz 2019
- 2.571
- 7.218
- 88
- 43
- Konu Sahibi Emine sami
-
Hiç belli olmuyor bu işler kimisinde bakıyorsun olması gerekene göre beta çok düşük ama sonradan toparlayıp doğum yapan insanlar var. Allah büyüktür inşallah sıkıntı yoktur..Bende öyle düşündüm canım birkaç gün daha bekliycem belki dedin gibi kese görünür ama kan icin hastaneye gitcem beta hcg baktircam
Yarın görüncem cnm devlet hastanesi ultrasonuyla özel hastane ultrasonu farklı mi acaba
Inşallah benimde öyle olurHiç belli olmuyor bu işler kimisinde bakıyorsun olması gerekene göre beta çok düşük ama sonradan toparlayıp doğum yapan insanlar var. Allah büyüktür inşallah sıkıntı yoktur..
Sizinde mi aynı oldu canım çok geçmiş olsunlütfen hem devlete hem özele gitmeye çalış ,
bende yıllar önce oldugum kürtajın pişmanlıgı aklıma geldikçe ateş basıyor , gerçekten kalbi durmuşmuydu diye düşünürüm ,
Tamam işte ne güzel bak bekle muhtemelen gec döllenmeMerhaba ben bugun baska hastaneye gittim kucuk kese gordu kafam allak bullak oldu sasirdim
Galiba canim cok mutlu oldum umidim yoktu anca dedi 5 6 haftaliksin dediTamam işte ne güzel bak bekle muhtemelen gec döllenme
Tamam ne güzel çok şükür acele etmeyin lütfen geç döllenme olur beta hcg takibi yaptınız mı hiçEki Görüntüle 2871342 bunu verdi
Normal de sizin hesabınıza göre kaç haftalık son adet tarihiniz ne
29/nisanNormal de sizin hesabınıza göre kaç haftalık son adet tarihiniz ne
Kanima bakmadi kese gorunceTamam ne güzel çok şükür acele etmeyin lütfen geç döllenme olur beta hcg takibi yaptınız mı hiç
İnşallah dua edelim beta hcg artışı düzenli ise sıkıntı olmaz inşallahKanima bakmadi kese gorunce
Insallah canimİnşallah dua edelim beta hcg artışı düzenli ise sıkıntı olmaz inşallah
Tamam ne güzel 29 Nisan ise 6 haftalık olsa bir ay geriden gelse birşey olmaz hamilelikte 1 hafta ileri geri hatta 2 hafta bile oynayan oluyor sonra yetişiyor haftasına sıkıntı edecek bir durum yok inşallah
Doktor geride dedi dediniz gibi sikinti olmaz dediTamam ne güzel 29 Nisan ise 6 haftalık olsa bir ay geriden gelse birşey olmaz hamilelikte 1 hafta ileri geri hatta 2 hafta bile oynayan oluyor sonra yetişiyor haftasına sıkıntı edecek bir durum yok inşallah
Yani öyle oluyor hiç moralinizi bozmayın dua edinDoktor geride dedi dediniz gibi sikinti olmaz dedi
Tamam canim cok sagol ilgilendigin icin allah razi olsun senden kacgundur kendimi yiprattim insallah devami iyi olurYani öyle oluyor hiç moralinizi bozmayın dua edin
İnşallah adet başlangıcınız değilde cihazda ne çıkıyorsa o hafta baz alınıyorTamam canim cok sagol ilgilendigin icin allah razi olsun senden kacgundur kendimi yiprattim insallah devami iyi olur
Valla hic bilmiyorum cok da bir bilgi vermiyorlar devlet hastanesindeİnşallah adet başlangıcınız değilde cihazda ne çıkıyorsa o hafta baz alınıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?