- 18 Kasım 2015
- 13.594
- 17.102
- 298
- 36
- Konu Sahibi Emine sami
-
E dün kurtaj olucak miydin nasıl oldu öyle. Bu doktorlar da değişik yaMerhaba bugün kese ve bebek göründü taburcu olcaz 5 hafta 5 gunluk ultrasonda doktor takip etcez dedi
Sorma ya 9 doğurdum yemin ederim taburcu etti düşük ilacı yazdı kese küçük dedi amaE dün kurtaj olucak miydin nasıl oldu öyle. Bu doktorlar da değişik ya
Progestan mi verdiSorma ya 9 doğurdum yemin ederim taburcu etti düşük ilacı yazdı kese küçük dedi ama
EvetProgestan mi verdi
Bol bol dinlen uzan is yapma. Allahın izniyle ins kesesi büyür
Tm cnm öyle yapcam inşallah buyurBol bol dinlen uzan is yapma. Allahın izniyle ins kesesi büyür
Oy benim güzel bacım ne çektirdi bu melek sana yaTm cnm öyle yapcam inşallah buyur
Aynen canım iki hafta bana 9 ay gibi geldi ama olsun meleğim ben le kalsin yeterki bir 9 ay daha çekerim allah razi olsun inşallah gelişir benle kalır bebegim öyle yapicamOy benim güzel bacım ne çektirdi bu melek sana ya
Sonu güzel olsun Rabbim sağlıklı ömür versin yavruya
İlacı hiç aksatma hiiiiç stres yapma 9 aylık stresi iki haftada çektin zaten
Bir de tuvalet dışında kalkma gözünü seveyim yemeğini bile yatarak ye
Bir de çok kaptırma kendini
Üzülme ama heran herşey değişebilir yıkılma tekrar
Kıyamadım sana ya
Ya çok sevindim canım takipteydim bu konuyu allah sanada bebeğinede sağlık versinMerhaba bugün kese ve bebek göründü taburcu olcaz 5 hafta 5 gunluk ultrasonda doktor takip etcez dedi
Ya çok sevindim canım takipteydim bu konuyu allah sanada bebeğinede sağlık versin
Çok sagol amin inşallah canım allah razı olsunBende takipteydim. Çok sevindim. Gözün aydın olsun. Sağlıkla büyüsün inşallahh.
Hayirli ugurlu olsun. Bence kesinlikle doktor degistirin. Kurtaj icin yatisinizin dahi verilmesi ve sonrasinda kesenin gorulmesi hic profesyonel degil. Doktorunuz hic guven verici degil. Saglikla kucaginiza alin.
son adet tarihiniz nedir? 2 gunde bir bhcg baktirdiniz mi?Tesekkur ederim canım ilginiz icin düzgün bir doktor araştırıyoruz canım
son adet tarihiniz nedir? 2 gunde bir bhcg baktirdiniz mi?
Çok sabirsizliktan oldu galibaYa aslında beklense belki bu kadar problem yaşanmıcak. Ama durulmuyor demek işte.
İdrar testi yapılcak kan verilcek ve beklencek :))
Yaa çok sevindim gözünüz aydın olsun sağlıkla huzurla kucağınıza almayı nasip etsin RabbimSorma ya 9 doğurdum yemin ederim taburcu etti düşük ilacı yazdı kese küçük dedi ama
Kesenizin boyutu ne kadar ve son adet tarihiniz neAmin canım benim allah razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?