Kürtaj olup ertesi gün beta yukselmesi

Zeynep cosar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2021
41
8
36
29
Merhabalar ben kanamam var diye hastaneye gittim dün betam 833 du sonra 797 düştü doktor bu sağlıksız gebelik kürtaj yapmamız lazım ddi dün yaptım kürtaj mecbur bugün beta tekrar verdim 1279 çıktı bu neden olur dış gebelik mi nolur yardımcı olursanız sevinirim

Çok geçmiş olsun gerçekten üzüldüm. Başka dr görüşü almış mıydınız? Ne kadar süre aralığında değeriniz düştü de kürtaja karar verildi gerçekten üzmek de istemiyorum ama bunlar geliyor aklıma. Değer az bir miktar düşse de 2 gün aralıkla seyrine bakıyorlar karar verilmeden önce bildiğim kadarıyla. Düşmeye devam edecek mi yoksa artacak mı diye. Keza yüksek bir değer farkı da yok eğer ki aradan birkaç gün geçmeden test tekrarlanmadı ise..

Çok geçmiş olsun gerçekten üzüldüm. Başka dr görüşü almış mıydınız? Ne kadar süre aralığında değeriniz düştü de kürtaja karar verildi gerçekten üzmek de istemiyorum ama bunlar geliyor aklıma. Değer az bir miktar düşse de 2 gün aralıkla seyrine bakıyorlar karar verilmeden önce bildiğim kadarıyla. Düşmeye devam edecek mi yoksa artacak mı diye. Keza yüksek bir değer farkı da yok eğer ki aradan birkaç gün geçmeden test tekrarlanmadı ise..
Canım tekrarlanmadi direk aldılar kurtaja

Ya dün betam 2155 di bugün 1913 düşmüş normalmi sizce
Kimyasal gebelik veya dış gebelik olabilir kendiliğinden beta sıfırlanabilir ama takip etmek şart iki durumdada değerde düşme ve yükselme oluyor inşallah kimyasal gebeliktir siz 2 güne bir kan verin hergün vermenize gerek yok ihmal etmeyin lütfen dış gebelikte iç kanama riski var.

Back
X