Kürtaj olup korunma sürecine başlayan arkadaşlar neler yaptığımızı beraber paylaşalım

obsesif22

beklemede!!!!
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2011
511
2
66
Elazığ
mrb kızlar 4. gebeliğimdi 8 haftalıktı ve pıhtılaşma nedeniyle kaybettim kürtaj oldum ve pkoluyum aynı zamanda beraber ilerleyelim bu yolda??

geçmiş olsun canım Allah sabır versin inşallah ne kadar oldu düşük yapalı ve ne kadar bir süre çocuk düşünmüyorsun?

bende ilk düşüğümden 2 ay sonra hamile kalmıştım ama oda düştü hoş ben sıkıntımı bilmiyordum sen biliyorsun hiç değilse tedaviye başlama şansın var Allah hayırlı zamanda nasip etsin inşallah

Dün düşük yapmaya başladım 3 haftalıktı bebiş kürtaj olmama gerek yoktu doktorum korunmana gerek yok ilişkiye devam edebilirsin dedi..Bende çok merak ediyorum düşük sonrası ne zamanlarda hamile kalınır herkesin bünyesi farklı elbet ama düşük sonrası hamilelik en fazla 3-4 ay içerisinde olduğu söyleniyor hayırlısı Rabbimden..

inşallah canım inşallah

bende bilmiyorum bide ben soğan kürüne başlamayı düşünüyorum yarın sabahtan itibaren sonrada incir kürü inşallah bakalım ne zaman tekrar bu mutluluğu yaşıycaz sanada çok geçmiş olsun canım

kızlar üzülmeyin allah doğru zamanda verecek inşallah.
hem eskiler derki düşüğün bi ayağı içerde olurmuş.ve hemen arkasından çok geçmeden gebe kalınırmış.
sizin bebişlerde kardeşlerini gönderecek inşallah.
obsesif canım iğne olunuyormuş pıhtılaşma olunca sen olmadın mı ayrıca normal zamanda kan sulandırıcı bişey kullanıyormusun

canım corasprin kullanıyodum kanamayı tetikledi oda ve iğne kullanılması gerekiyo ama doktor vücudun kaldırmaz dedi bana kan değerlerim çok düşük benim malesef onun için progestanla devam ettik ama malesef sonuç değişmedi işte kısmet işi birazda Allah'ım hayırlısınıver dedim demekki böyle hayırlıymış

evet canım bebeğinin nasibi yokmuş ama allah yine verir üzülme.
ve bu dönemde eğer kanın düşükse kan yapıcı şeyler yiyip iç gerekirse vitamin falan al.
kuru üzüm falan güzel kan yaprmış haberin olsun.

canm yiyorum kuru üzüm falanda yarın sabahtan itibaren soğan kürüne başlamayı düşünüyorum ne zaman regl olacağımı bilmediğim için yarın başlıcam ama korkmuyoda değilim bide ben 2 ay beklemek istemiyorum ve benim pko olduğu için çok korkuyorum bi sıkıntı çıkcak diye

tatlım açıkçası daha yeni kürtaj olan biri için soğan suyu yapmak risk gibi geliyor bana.
çünkü şu an rahmin zaten kendini yenileyecek.soğan suyu iyice kötü yapmasın.
bence diğer ay yapsan daha iyi olur.2ay beklemesende bu ay için kendine izin ver hem vücudun dinlensin hemde kafan rahatlasın
.

aslında doğru diyosun canım ama artık iyice ruhum sıkılmaya başladı benim bu 8 ayda 4. Düşüğüm ama ilk kürtajım ve beklemeyi hiç istemiyorum çünkü beklersem hiç olmuycakmış gibi geliyo soğan suyu bitkisel diye bişey yapmaz diye düşündüm ama zaten rahim şuanda operasyondan dolayı kötü durumda ne yapacağımı hiç bilmiyorum ve kafam çok karışık

kızlar konunuzla alakasız ama affınıza sığınarak bi soru sormak istiyorum. ben PKO luyum yasmine başladım 6 ay kullanıcam sigara kullanıyorum bi zararı olurmu bırakmam gerekirmi?

kızlar konunuzla alakasız ama affınıza sığınarak bi soru sormak istiyorum. ben PKO luyum yasmine başladım 6 ay kullanıcam sigara kullanıyorum bi zararı olurmu bırakmam gerekirmi?
MRB CANIM pco bnimde sorunum ve doktorum tedavi esnasında sigarayı yasakladı zaten kullanmıyodum ama bana progestan vermişti neden bilmem doğum kontrol hapı hiç vermedi

Son düzenleme:

canımbenim hiç sıkılmasın ruhun.inşallah sağlıcakla doğuracağın günlerde gelecek bunu düşün ve rahat olmaya çalış.
bak ne güzel hamile kalabiliyorsun.yine kalıcaksın allahın izniyle.
ama benim anlamadığım bu doktorun neden önlemini almıyor.hadi 1de 2de anlamadın ama 3 ve 4te bişeyler yapılmalıydı bence.
soğana gelince boşver yapma bu ay tamamen tatil ver kendine düşünme.
bu arada bende de pko görünümü var çok kötü bişey.

canım nedeni belliydi ama progestanla yola devam edelim dedi kan yapımdan dolayı iğneyi vücudum kaldırmazmış ama artık vücuda en düşük dozla iğneyi alıştırmaya çalışıcakmış öyle dedi son çare bu dedi ama çok tehlikeli dedi vücudundan iğneye başladıktan sonra bir damla kan akmaması gerekiyo dedi durduramayız dedi

MRB CANIM pco bnimde sorunum ve doktorum tedavi esnasında sigarayı yasakladı zaten kullanmıyodum ama bana progestan vermişti neden bilmem doğum kontrol hapı hiç vermedi

ozaman bırakmakta fayda var ilacın etkisini azaltabilir demekki yada kötü etki yapabilir teşekkür ederim cevabınız için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…