Kürtaj olup korunma sürecine başlayan arkadaşlar neler yaptığımızı beraber paylaşalım

yok canım bekarım ben. evlendiğimde inşallah bebek sahibi olabilirm çok zorlanmadan

canım inşallah hayırlısıyla Rabbim bi eş birde bebek sahibi olmanı nasip eder ama pco çok sıkıntı bekarken kurtulmaya çalış ben evlendikten sonra ilaçlardan dolayı oldu sinirlerim bozuldu artık

canım inşallah hayırlısıyla Rabbim bi eş birde bebek sahibi olmanı nasip eder ama pco çok sıkıntı bekarken kurtulmaya çalış ben evlendikten sonra ilaçlardan dolayı oldu sinirlerim bozuldu artık

amin canım inşallah..hangi ilaçlardan oldu acaba sizde pko bu adet geciktirici ertesi gün hapları vs bunlardanmı? ben adet geciktirici kullandığım için doktorum baya kızmıştıda bana mahveder bunlar insanı kullanmayın böyle şeyler demişti

evet canım sınavladan dolayı kullanmıştım üniversitede adet geciktirici ama o zaman pek böyle bi sıkıntım yok yani kullandıktan sonrada adet düzenm falan bozulmadı benim ama evlendikten sonr antibiyotik falan çok kullandım doktor ilaç kaynaklı dedi bana onlara bğlıyorum ben hayırlısı bakalım canım ya rabbim ne eylerse güzel eyler diyorum artık hayırlısı zaten 8 aylık evliyim ve 8 aydır uğraşıyorum artık psikolojim bozuldu

allah yardımcınız olsun inşallah en kısa zamanda geçer. ben bekarken öğrendiğim için şanslı sayıyorum kendimi burda evli bayanları gördükçe en azından yıllarca belki tedavi görücem ama sizin kadar zor bir dönem geçirmicem. sıkmayın canınızı moralinizi yüksek tutun rabbim yardımcınız olucaktır

inallah canım rbbm herşeyn hayırlısını versin artık beklicez bakalım

canım öyleyse sen kan değerlerini normal seviyeye getirmeye çalış.çünkü kansız olman bebeğinede zarar çünkü o senin kanından beslenecek.
gebe kalmanıda zorlaştırır.doğumunuda.o yüzden bu ay sadece sağlığın için çabala.araştır doktoruna sor güzelce bi kendine gel.

öyle yapcam artık canım baştan bütün tahlillerimi yaptırcAM bakalım ne çıkcak sonuç

4 nisanda düşük yaptım
4 nisanda kürtaj yapan doktor içerde bişeyler kalmış diye 5 nisanda tekrar kürtaja aldı.
8 nisanda benden paça düştü.
başka doktora gittim hala parça var tekrar kürtaj olmalısın parça enfeksiyon yaparsa tüplerin tıkanır bir daha çouğun olmaz dedi.
kürtaj yapana kızmaya gittim oda asıl kürtaj olursan rahim fazla kazındığından yapışıklık olur çocuğun olmaz dedi.
ben 1 eylül 2011 dede 5.5 aylık bebeğimi kaybetmiştim. üstüne bu bebeğim bide bu sorunlar

sonunda bünyem kaldırmadı sol kolum vesol bacağımda kalbime ağrı var+sol kasığım ve rahimimde sızlama iğne batması var

bu rahimde sızlam + sol kasık ağrısı sizdede oldumu kızlar...?????????

Son düzenleme:

aaaa çok geçmiş olsun canım aman dikkat et ve lütfen adam akıllı bi doktora görün tabi varsa bende rahimde sızlama falan olmuştu ama böyle ağrılarım olmadı canım iyice bi kontrole git çok iyi bi kontrol olsun bu salaklar ya insan canı hiç umurlarında değil valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…