- 29 Temmuz 2018
- 322
- 194
- 103
- 37
- Konu Sahibi karanmasal
-
Cevabın İçin teşekkür ederim canım.. doktor bana sadece 2 ay bebek için ara vermemi ve adetin 3. günü bazı tahliller yapacağını söyledi..Merhaba bende aynı sebepten 2 kez kürtaj oldum patolojide bir şey cıkmadı ama doktorum benden genetik test istedi. Kromozom, genetikle ilgili bir şey sonuçta patolojide anlaşılsaydı genetik test istemezdi diye düşünüyorum.
Canım düşünmeden önce gerekli bütün testlerini yaptır mutlaka bütün hormonlarına baktır. Bir de doktoruna danışarak hamilelik düşündüğün zaman 100 mg asprin kullanabilirsin.Cevabın İçin teşekkür ederim canım.. doktor bana sadece 2 ay bebek için ara vermemi ve adetin 3. günü bazı tahliller yapacağını söyledi..
bende bir an önce bişeyler olsun istiyorum ama Bilgim olmadığı İçin de kafam karışık..
peki bu genetik test hangi hastanede yapılıyor acaba?? Ve bizim kendi isteğimizle yapılabilir mi? Beni aydınlatırsan sevinirim
Canım hiç korkma .Kizlar bende pazartesi kurtaj olucam bebegimin kalbi durdu 8 haftalikken cok korkuyorum kurtaj sonrasi hastanede yatiliyormu egitim arastirma hastanesinde olacak kurtajim birde kurtaj sonrasi neler yapmamiz lazim
Canım hiç korkma .
3 ay önce yaşadım .
Narkoz veriyorlar zaten uyuyosun ve uyanıyosun .
Ben oda da 1 saat durdum sonra çıktım hiç ağrım sızım olmadı . Rabbım sabır versin .
Canım benımde ilk kaybımdı tabı psikolojikman çöktüm .Amin canim sagol peki sen sonrasinda tekrar ne zaman deneme yaptin yada yapacak misin ne bileyim biz tup bebekle zar zor bisiler elde ettik o da olmadi hayirlisi boyleymis napalim sen nasil atlattin bu durumu
Cok sevindim Allah tamamina erdirsin okuduklarima gore kurtajdan sonra hemen hamile kalan cok kisi var ama iste bizim tabi normal yollarla olmuyor o biraz yipratici bir surec tup bebek deneyecez tekrar uzun ve yorucu ama hayirlisi olsun hepimizin hakkindaCanım benımde ilk kaybımdı tabı psikolojikman çöktüm .
Doktorum sadece 1 regl beklememi istedi. .
Kürtajdan 35 gün sonra reglim geldi ..
ondan sonra denemelere başladım bir kimyasaldan sonra 2. Ayda gebe kaldım çok şükğr canım inşallah darısı başına ..
inan kürtaj korkulcak bişey değil sadece psikojikmen ağır inşallah onuda hemen yenersin
Amin canım Allah razı olsunCok sevindim Allah tamamina erdirsin okuduklarima gore kurtajdan sonra hemen hamile kalan cok kisi var ama iste bizim tabi normal yollarla olmuyor o biraz yipratici bir surec tup bebek deneyecez tekrar uzun ve yorucu ama hayirlisi olsun hepimizin hakkinda
Isyan etmedim cok sukur hicbi zaman uzuldum evet ama isyan etmedim aslinda ksn sulandirici igne coraspin progestan hepsini kullandim butun tedbirleri aldim ama olmayinca olmuyor demekkiAmin canım Allah razı olsun
Lğtfen isyan etme .. herşeyin bir sebebi vardır elbet .. sen yine doktorunun onayı ne zamansa ozaman başlarsın tedavıne
Rabbim bu sefer sağlıklo sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallah ♥
İçini ferah tut bir kere oldu rabbım tekrar nasip eder inşallah ♥
Aynen öyle canım demekki evladının nasibi yokmus .Isyan etmedim cok sukur hicbi zaman uzuldum evet ama isyan etmedim aslinda ksn sulandirici igne coraspin progestan hepsini kullandim butun tedbirleri aldim ama olmayinca olmuyor demekki
Oyle bugun bir makale okudum Allah insanlari imtihan eder ya maliyla ya evladiyla bi şekilde eder. Kim bunların pesine duser Allah'a secde yerine dunya isleriyle ugrasirsa Allah ona ya istedigini verir yada ahirete birakir yine imtihan eder. Insallah sabir edip tevekkul edenlerden olabiliriz cok zor dunyada yalniz kalmak cunku evladin yoksa evde nesen yok yalnizsin esin sabah gidip aksam geliyor ama belkide bu da bir nimet o kalan vakitte ibadetle gecirsek belki biz kazaniriz ama butun bunlari yapmak ozellikle su dunyada cok zor çünkü esin olmasada ailesi var surekli cocuk diye bekleyen ne bileyim hayirlisi kadinin isi her yerde zor. Sorun erkektede olsa olan hep kadina oluyor galiba. Rabbim daha agir seylerle imtihan etmesinAynen öyle canım demekki evladının nasibi yokmus .
Ya da hayırlı bir evlat olmucakmıs .
Ben hep öyle dedim hamile kaldıgım ilk andan beri Allahım hayırlı evlat olsun dedim gidince de rabbımın bir bilgiği vardır dedim
İnşallah sende kğrtajdan hemen sonra gebe kalanlardan olursun ♥
İnşallah hayırlı haberlerini yakın zamanda alırız
Doktora gitmen gerekiyoe ama bana 40 güne kadar gelemzse gel demiştiBugün 43. gün ve hala regl olmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?