Gebeliğe Hazırlık KÜRTAJ olup PATOLOJİ sonucu alanlar!!! Bi bakarmısınız?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Merhabalar benimde 8 haftalık bebeğimin kalbi ve gelişimi durduğu İçin kürtaj olmak zorunda kaldım...8 ağustosta 2018 de 7 ay isteyerek korunduk ve 1 ay oldu bıraktık korunma süresince tahliller yaptırdım ve bende kan pıhtılaşması çıktı. Dr gebe kalınca aspirin başlayacağını söyledi

çok geçmiş olsun,benimde ilk kaybımda çok az kanamam oldu ve durdu,ama ikinci kürtajda 46 gün süren kahverengi lekelenmem oldu,içerde parça kalmadığından eminlerse ve crp değerin(enfeksiyon)düşük çıkıyorsa korkma,strese de girme,ben girdim ,ilk adetim 46 gün sonra geldi,kürtajdan sonra soğan kürünü tavsiye ederim canım,içeride enfeksiyon varsa temizlenmiş olur,başka sayfa da yazmışlar sana testlerle ilgili,devlette ve özelde her ne kadar ilk gebeliklerde olur deseler de,devlette yaptıramasan da durumun varsa özelde testlerini yaptırarak gebelik düşün,bu yıkıcı süreci bir daha yaşamamak için önlem almak gerekiyor ki ,bende ki durum şu,ben doktorları dinlemeyip ilk gebeliktir falan demeyim tüm testlerimi yaptırdığım halde ve temiz çıktığı halde ikinci kaybımı yaşadım,çok basit önlemlerle çıkacak sıkıntıların önüne geçilebiliyor,biz tedbir alalım,gerisi Rabbime kalmış

geçmiş olsun,hayır canım patoloji sonucunda çıkmaz,bebekle alakalı kromozom sorunları bebeği genetik incelemeye gönderdiğinde çıkıyor,doktor neye dayanarak dedi enteresan,ama genetik teste gitmesi lazım o da patolojiden farklı

Benim kanamam olmustu kurtajdan sonra bugun 4.gun gecti suan kanamam yok bakalim regl bozuluyormuş kurtajdan sonrs ben ne zaman olacam acaba

Sen hangi testleri yapmıştın canim bende zaten pihtilasma var ilac kullandim ama gebeyken 1 kere kanamam olmustu o zamanda pihti olmuştu acaba kan sulandiricilar yetersiz mi kaldi

Sen hangi testleri yapmıştın canim bende zaten pihtilasma var ilac kullandim ama gebeyken 1 kere kanamam olmustu o zamanda pihti olmuştu acaba kan sulandiricilar yetersiz mi kaldi
geçmiş olsun canım öncelikle,bende pıhtılaşma çıkmadı ama bu sulandırıcıların dozunun çok iyi ayarlanması gerektiğini duydum,mesela 0,4 lük iğneyle yinede düşük yapan ama sonraki gebeliğinde 0,4 sabah akşam vurulduğunda bebeğini düşürmediğini falan,ama senin kullanırken kanaman olduysa zaten bıraktırıyor sanırım doktorlar,yani o da farklı sonuçlara yol açabilir,kanamanın artması,durdurulmaması gibi,yani kullanacağın doz iyi ayarlanmalı,
valla canım benim yaptırmadığım test kalmadı,ama neden bulunamadı,benim eşimin kromozom analizi,pıhtılaşma testleri,hormon,smer,rahim filmi,,en son bebeği genetik teste yolladık,zaten bunun sonrasında yapılacak bir şey kalmadı,sen nelere baktırdın

Kızlar pıhtılaşma testi ayrımı oluyor APTT diye geçen o mu,düşük yazıyor bende de,sonucums baktım ama doktora gitmedim daha,22.3 yaxıyor,23-36 arasında olmalıymış,çok düşük deil gibi ama bilemedim işte bakslım doktor ne diyecek

Pataloji sonucumda çıkmış kızlar tabi bişey anlamadım

kürtaj sonrası patoloji bişey ifade etmiyo maalesef. Hemşire arkadaşım demişti

Hangi tahliller

Merhaba birebir aynı süreci yaşıyorum. 8 haftalıkken kalbi durması nedeniyle kürtaj olmak zorunda kaldım. Genetik test temiz çıktı, patoloji sonucumu yeni aldım henüz bilmiyorum, kan pıhtılaşma testinide bu haftasonu yaptırdık daha 3 hafta sonra falan çıkar dediler. Dr 2 ay korun dedi. Sürenin dolmasını beklerken biryandan da hangi test,hangi tahlil yapılması gerekiyorsa yapıyorum. Sizin bu süreçte önerebileceğiniz, şunu da yaptır diyebileceğiniz bir test var mı? Ayrıca siz nekadar süre sonra denemeye başladınız mı,kürtaj sonrası hamile kalma ihtimali yüksek mi?

Kızlaaar ilk adetlerinizi oldunuz mu ? Kaçıncı gün ve yoğunluğu nasıl? Benim çok kanamam var wcye gitmeye korkuyorum su gibi gidiyor çok afedersiniz korkuyorum normal mi? Dr a gitmeme çok var

canım ben ağustos ayında kürtaj oldum..dr 3 ay dedi ama ben 6 ay kendi isteğimle korundum.3 ay oldu korunmayalı henüz hamile değilim.pataloji sonucum temiz çıktı.tahlillerimi araştırma hastanesinde yaptırdım devlette yokmuş sanırım.yaptırdığım testler
ANTİ DSN
LUPUS ANTİKGÜLAN
PROTEİN C
PROTEİN S

Bende hepsi normal çıktı sadece lupus antigülan pozitif geldi.dr gittiğimde de hamile kalınca gel coraspirin başlayacaz dedi.O zaman başka tahlil ister mi hiç bilmiyorum. evet tahlillerin çıkma süresi uzun sürüyor ben 1 ay beklemiştim.kürtaj sonrası herkes çabuk hamile kalıyor diyorlar sanırım bu tez bende geçerli değil.

Kızlaaar ilk adetlerinizi oldunuz mu ? Kaçıncı gün ve yoğunluğu nasıl? Benim çok kanamam var wcye gitmeye korkuyorum su gibi gidiyor çok afedersiniz korkuyorum normal mi? Dr a gitmeme çok var

aksine benim kanamam leke şeklindeydi ve kürtajdan 35.günü tekrar adet gördüm.

Kadın doğuma gidince kan pıhtılaşması olup olmadığını öğrenmek istiyorum desem bu kantestlerini yapar mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…