geçen gün doğum kontrol hapı ve bazı ilaçlar kullanırken hamile olduğumu söylemiştim arkadaşlar. dr. direk kürtaj dedi. şimdi ilk kızımda hamileyken gittiğim doktoruma gidicem pazartesi günü. ama içim içimi yiyo. bu bebeği eşimde bende çok istiyoruz. ben 2 gün doğum kontrol hapımı unuttum ve hemen adet oldum. ve o gün bu gün hiç kullanmadım.çok büyük ihtimalle bıraktıktan sonra gebe kaldım. ve yine büyük bi ihtimalle gebe olduğum dönemde vertiserc ve cipralex adlı ilaçları kullandım. ama sadece 4 gün. cipralex günde 1 er tane alıyodum. diğerinden günde 3 tane. bu ilaçlar bebeğimin anomali olma ihtimaline yol açarmı acaba. bu konuda bilgisi olan yada kendinşn ya da yakınının başına böyle bi olay gelen varmı. nolur bana akıl verin ve bebeğim için dua edin. onu öldürmek istemiyorum...:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:[/QUOT
Madem eşinde sende istiyosun aldırma..helede şu mübarek günlerde kıyma canına.eminim senin onu istedidğin kadar oda seni istiyordur.herşeyde bi hayır vardır. bu özelliklede dünyaya gelecek kanatsız bir melekse:ecrin_bebek: