Kürtaj sonrası adet azalması ve hamilelik

ronya06

Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2020
12
1
6
43
İki kürtaj sonrasj adetlerim çok çokz azaldı. 2-3 gün kahve akıntı sonra 1,5-2 gün bir ped kadar kanama sonra yine 1-2 gün kahve leke bitiyor. Önceden dolu dolu adet olurdum. Gitmediğim doktor kalmadı. Hsg ve hormonlar normal. Bu şekilde olup tekrar hamile kalan varmı

Bı soğan kürunu denemeni tavsiye ederim benim tek bı ay öyle oldu sonra soğan kürü uyguladım çok şükür düzene girdi.Gebe kalmayı da kolaylaştırıyor soğan kürü

Bı soğan kürunu denemeni tavsiye ederim benim tek bı ay öyle oldu sonra soğan kürü uyguladım çok şükür düzene girdi.Gebe kalmayı da kolaylaştırıyor soğan kürü
Kürtajdan sonra ilk adette mi başladınız sogan kürüne ben de pazartesi günü kürtaj oldum. Üzüntüden ne haldeyim tahmın edersnız yenıden gebe kalabilcek miyim korkusu var. Soğan kürünü siz kaç gün yaptınız

Canımsın Rabbim büyük anlıyorum seni tekrar sağlıkla nasip etsin.hayir ilk adeti kendiliginden ol ikincide küre başla.Olur inşaallah güzel beslen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…