Kürtaj sonrası adet düzeni

dilemma_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2008
3.162
4
116
İstanbul
Başka topikte yazdım bunu ama konu olarak açmanın zamanı geldi...Benim kürtajdan sonra ilk adet 37 gün sonra oldu.Sonraki 2 adet eskisi gibi 28 günde bir..
Ardından 25 gün, 27 gün, 27 gün ve son olarak bu ay 31 günü buldu Bu ay da deneyip,önümüzdeki ay doktora gideceğim.
Normalde 28 günde bir hiç şaşmazdı.Hamilelik hariç:çok üzgünüm: Hatta bu ay gecikince ümitlendim yani.Ama olmadı tabi:tomato:.Kürtaj sonrası sizin adet süreleriniz ne halde kızlar.Benim kürtaj olalı 7 ay oldu ama durum bu:uhm:

canım nerdeyse3 yıl olack adetlerım düzene girmedı ama 31gund eoluyorsan yone ıyı bence panık yapmak zaten 35gunden oncesıne ilaç vermıyolar benım doktorum vermemişti

gogus agrilarim basladi(( bu ay cok calismistim bebek icin...adetime bir hafta kaldi ve goguslerimde agri var.....her ay oldugu gibi((( offf

ben de boş gebelik nedeniyle kürtaj olduğumdan beri 3 ay geçti ve adet gördüğüm ilk günden beri 28 gün olan siklusum ne yazık ki 26-29 ve ilk kürtaj ayı 33 güne kadar değişkenlik gösterdi. bu bi sorunun habercisi mi diye ben de çok düşünüyorum ama inşaallah bir sorun yoktur, hepinize sağlık diliyorum...

merhaba dilemma öncelikle geçmiş olsun kürtajını kaçıncı haftanda oldun ve ameliyet sonrası nasıldın bende kürtaj olmak zorundayımda bide özelde mi devlette mi yaptırdın sorabilir miyim ??

merhaba dilemma öncelikle geçmiş olsun kürtajını kaçıncı haftanda oldun ve ameliyet sonrası nasıldın bende kürtaj olmak zorundayımda bide özelde mi devlette mi yaptırdın sorabilir miyim ??

6. haftada oldum.Özel hastenede tabiki. Devlet hastenelerinin durumu belli..Ama sen yanılmıyorsam istemediğin için mi olacaksın kürtajı?

evli değilim malesef bununla ilgili bi konu açtım ama çok yargılandım bikaç kişi yardımcı oldu hatamın farkındayım..yarın doktora gidicem ama sanırım 8.haftamda kürtaj olabilirm bi sakıncaı olur mu? bide bunun ücreti nedir ben öğrenciyimde..

kızlar bende 9eylülde kürtaj olmak zorunda kaldm bebegm karnımda ölmüştü:gitme: ilk adetimi 10ekimde 2.12kasımda 3.7aralıkta oldm:bbo: cok bozuldu düzenim cok.....:gitme: şimdi tedaviye baslıcam inş olur:Saruboceq:

8. Haftaya kadar kürtaj yasal diye biliyorum.Geç kalmış olmayasın:uhm:.Valla seninki sağlık açısından ,zorunlu bir kürtaj olmadığı için ücreti daha farklıdır sanırım.Bu hastaneye göre değişiyor.Ben bile özelde 150-200 gibi bişey verdim sanırım. Ama acele etmelisin.Off kardeşim offf.Biz bebek için uğraşıyoruz,sense onu aldırmanın peşindesin.Bundan sonra daha dikkatli ol.

Ne tedavisi olacaksın?Yumurta takibi falan mı?Umarım yeniden hamile kalırsın.Kalırız:Saruboceq:

şubatın 13'ünde kürtaj oldum bende 7 haftalıktı kalp atışları gelmedi ilk adet martın 22'sinde,2. nisanın 24ünde 34 gün sonra oldum mayıstan beride 27 gün arayla oluyorum inşallah böyle devam eder...

Ben de ilk adetimi 30 gün civari oldum ama 2. Biraz geç gelecek galiba.ovu testi kullandım hiç bir şey anlamadım:/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…