Kürtaj sonrası adet düzensizliği

Ekinadamm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2025
4
0
1
29
Merhaba arkadaşlar
Ben 18 Haziranda 12 günlük bir kanama sonrası kürtaj olmak zorunda kaldım. Kürtaj sonrası ilk adeti 1 Ağustosta oldum . Bu arada tekrar korunmayı bıraktık. İkinci adetim gecikti,çatlama olmadığı için gecikmiş gebe değildim. 11 Eylül de ikinci adetimi oldum. Şu an 45 gün oldu ama hala olmadım. 19 Ekim ve 23 ekimde kaset test yaptım ama negatif ikisi de . Bu durumları yaşayan var sürekli çatlama sorunu yaşıyor olabilir miyim ? Ya da adet olmadığım halde çok geç bir zamanda yumurtlama olabilir mi ? Lütfen yardım edin doktora ne zaman gitsem napsam çaresiz duruyorum.

Öncelikle geçmiş olsun,2 kez küretaj oldum ben de ve sonrasında adet düzensizliğim ve kanama miktarımda azalma oldu,kontrole gittiğimde normal olarak değerlendirildi,küretajdan sonra ilk adetim yaklaşık 45 gün sonra olmuştu

Teşekkür ederim . Ben de iki defa kürtaj oldum ama ilkinde ilk adetten sonra düzene girmiştim . 4 adet gördükten sonra tekrar hamile kaldım ama bu defa kürtaj olalı 4 ay oldu iki defa adet oldum düzene girmedi . Pcos vardı ama yumurtlama sorunu yaşamamıştım şu an yaşıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…