- 24 Ekim 2011
- 1.043
- 9
- 66
- Konu Sahibi tugbadebrk
-
canm sen gecendede bana cvp yazmstn:) ve ben hala adet olamadm korunma seklı esım korunuo kaza olsa anlarmydım ona bıle emn degılım ne dusuncegm sasrdm artık hamılelık dısında bu 15 gunluk gecıkmenn sebebı ne olablr korkum o acıkcası hamılelık varsa daha korunma suresı bıle dolmadan olrsa ve tekrar aynı seylerı yasarsam yıne korkyrum her durumda korkuyrm
cok tesekkr ederım yarn bı kan testı daha yaptırım madem
adetduzensizliği çok norml canım 6ay rahım anca toparlar kendını sıkma canını.nıye korunma verdı doktorun.
adetduzensizliği çok norml canım 6ay rahım anca toparlar kendını sıkma canını.nıye korunma verdı doktorun.
tecrubesızlık olunca bılemıo işte ınsan bana doktor 3 ay korunma verdı acıkcası 6 ay deseydıde 6 ay bekleyebılcegımı sanmyrum bı doktora daha gtmstm oda 4-5 ay bekle dedı 3 ay dolunca denemeye baslamyı ıstyrum
test negatf ertesı gun adet oldum canm
Kürtaj olmadım ben evde düşürdüm bebeğimi......Kese fazla büyüktü bebek küçücüktü bu yüzden Allahımmm sen nelere kadirsinnnnnnnnn.Artık gözüm korktu.Hamilelikten bebekten soğudum arkadaşlar
test yaptigin iyi olmus...var mi yok mu stresinden kurtulmussun ve stres bittigi icin de ertesi gun hemen regl olmussun. adet duzensizligini ben de cok duydum ama kimisi de tikir tikir oluyor eskisi gibi...benim de bugun olmam lazimdi olmadim. atesim 36.7. yurtdisindayim, testler de pahali burda, bir iki gun daha gelmezse ben de yaparim test...
aynen cemrecık valla ha var ha yok derken rahatladım ama bu ay denemeye karar verdım surem nerdeyse bttı zaten ınsallah olur tereddutluydum ama sımdı yenıden heyecanlandm ınsallah hayırlısıyla gelır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?