Kürtaj sonrası adet gecikmesi normalmi ?

alllahvargamyok

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2022
509
219
53
25
Merhaba kızlar 3 nisanda kürtaj oldum 1 ayı geçti daha olmadım adet normalmi sizler kaç ay veya gün sonra oldu ?
Ne yapmam gerek olmam için

Merhaba kızlar 3 nisanda kürtaj oldum 1 ayı geçti daha olmadım adet normalmi sizler kaç ay veya gün sonra oldu ?
Ne yapmam gerek olmam için
40-50 gün normal karşılıyor doktorlar benim doktorum kontrolünüzde bi sorun çıkmadıysa endişelenmeyin demişti 40 günü geçerse bi kadın doğuma görünün çok geçmiş olsun💐Allah bi daha yaşatmasın🙏🏻

40-50 gün normal karşılıyor doktorlar benim doktorum kontrolünüzde bi sorun çıkmadıysa endişelenmeyin demişti 40 günü geçerse bi kadın doğuma görünün çok geçmiş olsun💐Allah bi daha yaşatmasın🙏🏻
Amin hepimize inşallah Rabbim yaşatmasın sizin 40 günü gectimi benim 33 gün oldu kürtajdan dolayı gecikti daha da gecikecek gibi görünüyor hiç belirti yok olmak için bidaha transfer oldunuzmu acaba ?

Çok sağol hepimize inşallah siz ikinci transfer olduysanız bilmiyorum ama kaç adet araya koydunuz acaba ?
Ben transfer hiç olmadim doğal yolla olmuştu ama doktorunuz hangi günü uygun göruyorsa öyle yaptırın bide kaç haftalık yada aylıktı mesela kürtajiniz onada baglı ufaktiysa çok zaman koymaya gerek duymuyorlar bildiğim kadariyla ama atıyorum 4,5 ayliktiysa biraz dinlendiriyor.

Amin hepimize inşallah Rabbim yaşatmasın sizin 40 günü gectimi benim 33 gün oldu kürtajdan dolayı gecikti daha da gecikecek gibi görünüyor hiç belirti yok olmak için bidaha transfer oldunuzmu acaba ?
Benim 28 günde oldu adetim ama doktorum 40-50 gün demişti benim normal yolla gebelikti sonrasında mol gebelik olduğu için 3-4 ay beklemem gerektiği söylendi şu an 6 ay oldu ama hala bebek yok bende de pcos var😔

Ben transfer hiç olmadim doğal yolla olmuştu ama doktorunuz hangi günü uygun göruyorsa öyle yaptırın bide kaç haftalık yada aylıktı mesela kürtajiniz onada baglı ufaktiysa çok zaman koymaya gerek duymuyorlar bildiğim kadariyla ama atıyorum 4,5 ayliktiysa biraz dinlendiriyor.
Çok şükür doğal yolla olmuş buna çok sevindim 6+3 haftalıktı ikizdi ama birden ikiside gitti kanamayla kese aşağı kaymasıyla, tekrar transferimi 2.adetten sonra olacağım inşllah adetimi sayıyorum şimdi de 😢

Benim 28 günde oldu adetim ama doktorum 40-50 gün demişti benim normal yolla gebelikti sonrasında mol gebelik olduğu için 3-4 ay beklemem gerektiği söylendi şu an 6 ay oldu ama hala bebek yok bende de pcos var😔
Rabbim şifa versin inşallah kucaklarımızı boş bırakmasın Sabrımızın sonu selamet olur inşallah mol gebelik ne oluyor ?

Çok şükür doğal yolla olmuş buna çok sevindim 6+3 haftalıktı ikizdi ama birden ikiside gitti kanamayla kese aşağı kaymasıyla, tekrar transferimi 2.adetten sonra olacağım inşllah adetimi sayıyorum şimdi de 😢
Çok üzuldum ya bide ikizmis napalim Allah'ın aldiginda da verdiğinde de bı hayır vardır elbet benim de evet normal oldu ama sonra eşim siperm testi verdi morfoloji %0 geldi yani sanırım benimde tedaviye ihtycm olacak Allah umarım nasıp eder birgün 😢🙏

Bu arada pcos yumurta kistimi oluyor o bende de var bütün kadınlarda vardır bu kist genellikle hatta bende çikolata kisti var

Çok üzuldum ya bide ikizmis napalim Allah'ın aldiginda da verdiğinde de bı hayır vardır elbet benim de evet normal oldu ama sonra eşim siperm testi verdi morfoloji %0 geldi yani sanırım benimde tedaviye ihtycm olacak Allah umarım nasıp eder birgün 😢🙏
Benim eşimde sperm hareketsizliği olduğu için 7 yıl boyunca bekledik normal yolla olmadı tüpe adım attık ilk transferde tuttu ama düştüler anlamadık sevincini bile yaşayamadık hatta bu ilk ve son ultrasyon görüntüsüydü elim gitmiyor silmeye 😢💔 Aksatmayın tedavide olsa harekete geçin gerçekten biz çok pişman olduk geçen boş 7 yıldan

Eklentiler

• IMG_2223.webp
    IMG_2223.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 33
Benim eşimde sperm hareketsizliği olduğu için 7 yıl boyunca bekledik normal yolla olmadı tüpe adım attık ilk transferde tuttu ama düştüler anlamadık sevincini bile yaşayamadık hatta bu ilk ve son ultrasyon görüntüsüydü elim gitmiyor silmeye 😢💔 Aksatmayın tedavide olsa harekete geçin gerçekten biz çok pişman olduk geçen boş 7 yıldan
Allah yüzünüzü busefer güldürür inşallah evlenrli 1,5 sene oldu aslında daha şuan eşim ilaç kullanıyor doktor verdi 3 ay kullan dedi diyer haraketlilik vs çok iyi tek sorun o ilaç ise yaramassa amaliyat olacak oda olmassa tabikide hemen tedaviye başlamak istiyorum umarım gerek kalmaz herşey ateş pahası Allah herkesin yardımcı olsun işin manevi kısmı ayrı maddi kısmı ayrı dert

Allah yüzünüzü busefer güldürür inşallah evlenrli 1,5 sene oldu aslında daha şuan eşim ilaç kullanıyor doktor verdi 3 ay kullan dedi diyer haraketlilik vs çok iyi tek sorun o ilaç ise yaramassa amaliyat olacak oda olmasstabikide hemen tedaviye başlamak istiyorum umarım gerek kalmaz herşey ateş pahası Allah herkesin yardımcı olsun işin manevi kısmı ayrı maddi kısmı ayrı dert
Gerçekten çok doğru burda herhangş bir hastaneye elini versen kolunu kaptırıyorsun ağzı açık nasıl nerden para koparabiliriz diye bakıyor hastaneler mikrotese hemen yapmayın bence benim eşim oldu pişman olduk bişey çıkmadı da gerçi sonra iğne macun hap ilaç vs herşey kullandı bir doktorumuz sayesinde onun aracılığıyla bugünlere gelebildik düşünün ki eşim İstanbul’da M.tese oldu bişey çıkmadan gönderdiler bize ama macun iğne kullandıktan sonra çok şükür bulundu sizde bence bir bakın derim önce bunları kullandırtmaya özen gösterin eşinize Celalletin Peru doktorumuz İstanbul’da instangramı da var.

Back
X