Kürtaj sonrası adet gecikmesi normalmi ?

Rabbim şifa versin inşallah kucaklarımızı boş bırakmasın Sabrımızın sonu selamet olur inşallah mol gebelik ne oluyor ?
Amin Allah kucağımızı boş bırakmasın inşallah isteyen herkese nasip olsun sağlıkla gelsinler 🥰 benim kısmi mol gebelikti bebek vardı ama kalp atışı yoktu mol gebeliğin kansere çevirebilme ihtimaline karşı normalde kısmi molde 6 ay mol gebelikte 1 sene gebelik yasaklanıyor sürekli onkoloji doktoru tarafından hcg takibi yapılıyor benimki çok şükür hemen düştüğü için 2-3 sağlıklı adetten sonra izin verildi gebeliğime ama hala olmadı nasip bekliyorum bende işte🥰sizde hiç canınızı sıkmayın ya sağlıksızdı ya hayırsızdı öyle düşünün doktor bana sağlıklı gebelik ne yaparsan yap düşmez dedi demekki seninde sağlıksızlardı Allah bi sonrakine sağlıklı sıhhatli hayırlı nasip etsin inşallah isteyen herkesle birlikte♥️🥰💐

Amin Allah kucağımızı boş bırakmasın inşallah isteyen herkese nasip olsun sağlıkla gelsinler 🥰 benim kısmi mol gebelikti bebek vardı ama kalp atışı yoktu mol gebeliğin kansere çevirebilme ihtimaline karşı normalde kısmi molde 6 ay mol gebelikte 1 sene gebelik yasaklanıyor sürekli onkoloji doktoru tarafından hcg takibi yapılıyor benimki çok şükür hemen düştüğü için 2-3 sağlıklı adetten sonra izin verildi gebeliğime ama hala olmadı nasip bekliyorum bende işte🥰sizde hiç canınızı sıkmayın ya sağlıksızdı ya hayırsızdı öyle düşünün doktor bana sağlıklı gebelik ne yaparsan yap düşmez dedi demekki seninde sağlıksızlardı Allah bi sonrakine sağlıklı sıhhatli hayırlı nasip etsin inşallah isteyen herkesle birlikte♥️🥰💐
Ne güzel yazmışsınız öyle ağzınıza sağlık gerçekten de öyle birbirimize ilham olmak beni çok mutlu ediyor Rabbim hepimizi sevindirsin inşallah en kısa zamanda kucaklarımızı boş bırakmasın gerçekten biz zorla elde edilen bebeklerin anneleriyiz çok hakediyoruz 👼💖🥰 güzel mucizeleri

Çok geçmiş olsun size de. Ama bunu ilk defa duydum doktorum hiç bahsetmemişti. Benimde yolk kesesi görülmesine rağmen bebek gelişmedi. Şu an kanamam var düşük yapıyorum. Kansere çevirebilme durumu hangi süreçlerde oluyor? Onkoloji ye gitmeli miyim bende? Biraz açabilir misiniz?

Gerçekten çok doğru burda herhangş bir hastaneye elini versen kolunu kaptırıyorsun ağzı açık nasıl nerden para koparabiliriz diye bakıyor hastaneler mikrotese hemen yapmayın bence benim eşim oldu pişman olduk bişey çıkmadı da gerçi sonra iğne macun hap ilaç vs herşey kullandı bir doktorumuz sayesinde onun aracılığıyla bugünlere gelebildik düşünün ki eşim İstanbul’da M.tese oldu bişey çıkmadan gönderdiler bize ama macun iğne kullandıktan sonra çok şükür bulundu sizde bence bir bakın derim önce bunları kullandırtmaya özen gösterin eşinize Celalletin Peru doktorumuz İstanbul’da instangramı da var.
Tamamdır bakacağım çok teşekkür ederim

Ne güzel yazmışsınız öyle ağzınıza sağlık gerçekten de öyle birbirimize ilham olmak beni çok mutlu ediyor Rabbim hepimizi sevindirsin inşallah en kısa zamanda kucaklarımızı boş bırakmasın gerçekten biz zorla elde edilen bebeklerin anneleriyiz çok hakediyoruz 👼💖🥰 güzel mucizeleri
En doğru zamanda en sağlıklı şekilde gelecekler inşallah zor süreç ama sonu güzel olacak inşallah🥰💐😍

Çok geçmiş olsun size de. Ama bunu ilk defa duydum doktorum hiç bahsetmemişti. Benimde yolk kesesi görülmesine rağmen bebek gelişmedi. Şu an kanamam var düşük yapıyorum. Kansere çevirebilme durumu hangi süreçlerde oluyor? Onkoloji ye gitmeli miyim bende? Biraz açabilir misiniz?
Hiç korkmayın onu daha keseyi görür görmez doktorlar biliyor ve isteseniz de istemeseniz de onkolojiye onlar yönlendiriyor zaten çok nadir görülen bi durummuş halk arasında üzüm gebeliği dedikleri şeymiş bu mol gebelik onda düşmesini beklemiyorlar bile ilk ultrasonda alalım diyorlar mol gebelik gördükleri anda onkoloji doktoruna kendileri yönlendiriyorlar zaten size öyle bi bilgi verilmediyse mol değildir merak etmeyin 🥰💐

Back
X