Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
19.Temmuzda düşük nedeniyle kürtaj oldum. Bugun 40.gün ve ben hala adet olmadım. Ama daha önceden de düzenli olarak adet olmuyordum. Yani 5 gün 1 hafta falan gecikirdi. Sürekli ileri giderdi. Herhangi bir ağrı gibi falanda sorunum yok. Acaba biraz daha beklemeli miyim, yoksa doktora mı gitmeliyim? Bu 40 günlük sürenin aşılması normal midir?
Canım geçmiş olsun kürtaj sonrası adet düzensizliği olması normal bence biraz daha bekle
Tatlım kürtajdan sonraki adetin nasıldı ya benim kahverengi gibi ve cok az az hep öyle geldi ve 5.günü 35.günde başladı2.adeti geciken oldu mu acaba?
Yazdım ya canım.yoğundu.ama gün olarak aynıydı 7 gün sürdü.Tatlım kürtajdan sonraki adetin nasıldı ya benim kahverengi gibi ve cok az az hep öyle geldi ve 5.günü 35.günde başladı
Teşekkür ederim canım farketmedim kusura bakmaYazdım ya canım.yoğundu.ama gün olarak aynıydı 7 gün sürdü.
Yok canım ne demek..Teşekkür ederim canım farketmedim kusura bakma
Ya kaç gün geçti hcg baktırdınmı hiç pekiYok canım ne demek..
Ben hala olmadım.sanırım geç yumurtladım.
Yok canım baktırmadım.kürtaj sonrası olduğu için umutlanmak istemiyorum ama 45.gün idrar testi yapacağım.Ya kaç gün geçti hcg baktırdınmı hiç peki