• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kürtaj Sonrası Adet Gecikmesi

Kürtaj sonraları adet düzensizliği oluyo bu gayet normal tatlım

Alga tatlım korkuttun beni kürtajdan sonra bende de düzensizlikler oluyo :S

Benim heo duzensizdi adetlerim malesef ekimde bozulmus gebelikten kurtaj oldum 3 ay adet göremedim sonra tarlusal aldim 10 gun sonra adet oldum

19.Temmuzda düşük nedeniyle kürtaj oldum. Bugun 40.gün ve ben hala adet olmadım. Ama daha önceden de düzenli olarak adet olmuyordum. Yani 5 gün 1 hafta falan gecikirdi. Sürekli ileri giderdi. Herhangi bir ağrı gibi falanda sorunum yok. Acaba biraz daha beklemeli miyim, yoksa doktora mı gitmeliyim? Bu 40 günlük sürenin aşılması normal midir?

Canm oncelıkle gcmıs olsun bnde kürtaj oldum ama dusuk yapmadm ılk bebegmdı 30 gun de geldı ama ıkıncı adetımde gecıkme oldu dktra gttım adette geckme olabılır dedı

2.adeti geciken oldu mu acaba?

Tatlım kürtajdan sonraki adetin nasıldı ya benim kahverengi gibi ve cok az az hep öyle geldi ve 5.günü 35.günde başladı
Yazdım ya canım.yoğundu.ama gün olarak aynıydı 7 gün sürdü.

Ben kürtaj sonrasi ilk adetim 23 gün sonra geldi ve 10 sürdü. Simdi ikinci adetim gelmiyor 35 gün oldu. Normalde adetim hep 28 günde düzenli gelir.

Back
X