Kurtaj sonrası adet görmemek

Hazbent

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2021
45
10
3
34
Merhaba bayanlar ben 31 gün önce 2 aylık hamileydim bebegimin kalbi durması sonuçu kürtaj oldum bunca zaman geçmesine rağmen adet göremedim. Korkuyorum şuan acaba bir sorunmu var😦 fikirlerinize ihtiyacım var yardım edin?

23 Ağustosta bende kürtaj oldum cnm doktor bana adet düzenleyici vermişti 21 günlük bi ilaç bitince regl olacaksın dedi 3 gün sonra regl oldum. Kürtajdan bi hafta sonra kontrole gittiğimde bana da pıhtılar var rahimde dedi fitil koymuştu. Regl olup bitince tekrar Kontrole çağırdı şimdi bitmesini bekliyorum. Ama 45 güne kader normal diye biliyorum cnm
Ben kurtajdan 20 gün sonra doktora gide bildim her hangi bir sorun yok dedi. Genetik test istedim gerek yok dedi her kadında ola biliyormuş şuan gerek yok her hangi bir teste denildi

Ben kurtajdan 20 gün sonra doktora gide bildim her hangi bir sorun yok dedi. Genetik test istedim gerek yok dedi her kadında ola biliyormuş şuan gerek yok her hangi bir teste denildi
Benimde 2. Kaybımdı ilki kimyasal gebelikti genetik test istedi doktorum yaptırdık sonucu bekliyoruz cnm. Rabbim hayırlı zmanda bize ve isteyen herkese nasip eder inşallah 🤲🏻

Selam arkadaşlar bende tam 80.günümde adet oldum 30Agustos kürtaj günümdü 19Kasım adet oldum belki 6ay boyunca lucrin vuruldum adet olma sürecim büyük ihtimal bu yüzden uzadı

Back
X