Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben kurtajdan 20 gün sonra doktora gide bildim her hangi bir sorun yok dedi. Genetik test istedim gerek yok dedi her kadında ola biliyormuş şuan gerek yok her hangi bir teste denildi23 Ağustosta bende kürtaj oldum cnm doktor bana adet düzenleyici vermişti 21 günlük bi ilaç bitince regl olacaksın dedi 3 gün sonra regl oldum. Kürtajdan bi hafta sonra kontrole gittiğimde bana da pıhtılar var rahimde dedi fitil koymuştu. Regl olup bitince tekrar Kontrole çağırdı şimdi bitmesini bekliyorum. Ama 45 güne kader normal diye biliyorum cnm
Hayır birbuçuk yıl arayla iki kayıp sebebiyle iki kürtaj yaşadım. İkincisi nisan sonundaydi. Dediğim gibi 44.gün oldum ben. Birkaç arkadaş da öyle olmuştu buradan gördüğüm. Endişe etmeyin yani.Gittim Her hangi bir sorun yok dedi. Üst üstemi kurtaj oldun
Benimde 2. Kaybımdı ilki kimyasal gebelikti genetik test istedi doktorum yaptırdık sonucu bekliyoruz cnm. Rabbim hayırlı zmanda bize ve isteyen herkese nasip eder inşallahBen kurtajdan 20 gün sonra doktora gide bildim her hangi bir sorun yok dedi. Genetik test istedim gerek yok dedi her kadında ola biliyormuş şuan gerek yok her hangi bir teste denildi
Amin ınşallah allah en kısa zamanda hepimizin yüzünü güldürür inşallahBenimde 2. Kaybımdı ilki kimyasal gebelikti genetik test istedi doktorum yaptırdık sonucu bekliyoruz cnm. Rabbim hayırlı zmanda bize ve isteyen herkese nasip eder inşallah![]()
Merhaba adet oldunuzmu aynı sorunu bende yasıyorum bugun 34.gunum hala regl olamadım5 gün önce doktora göründüm ultrasonla rahmime baktı her hangi bir sorun yok dedi. Her hangi bir tahlilde istemedi benden.
48.gunde oldum stres olma arkadaşımMerhaba adet oldunuzmu aynı sorunu bende yasıyorum bugun 34.gunum hala regl olamadım
Valla okadar fazla strese gırdım ki çünkü daha önce de kürtaj olmustum yapışıklık yaşadım yıne basıma aynı şeyler gelır dıye korkuyorum48.gunde oldum stres olma arkadaşım
Nasil açıldı yapisiklik yine film çektirin benceValla okadar fazla strese gırdım ki çünkü daha önce de kürtaj olmustum yapışıklık yaşadım yıne basıma aynı şeyler gelır dıye korkuyorum
Balon gıbı bi işlem yapıldı oyle açılmıs tıNasil açıldı yapisiklik yine film çektirin bence
37.günüm bugun adet oldumBalon gıbı bi işlem yapıldı oyle açılmıs tı
Gozunaydin canim37.günüm bugun adet oldum![]()
Teşekkür ederim canım nasıl rahatladım anlatamamGozunaydin canim![]()