• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kürtaj sonrası adet kanaması

brrumut

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2024
28
14
3
30
Kasım ayında 9 haftalık gebeliğimi kürtaj ile sonlandırmak durumunda kaldım . İlk adetimi 42 gün sonra gördüm ve daha sonra düzenli her ay adet görmeye devam ettim . Kürtaj öncesi pıhtılı aşırılı kanamalı 6-7 gün adet görürken şimdi 3-5 gün süren eskiye göre çok çok azalmış bi kanamam var. Rahimde yapışıklık miyom vs görülmedi . Kanamanın bu kadar azalması canımı çok sıkıyor . Benim gibi durum yaşayanların bu süreçleri nasıl oldu ? Bu durum normal mi acaba

Merhaba muayene olmuş muydunuz? Benim de 3 temmuzda küretajım oldu, o günden sonra ara ara lekelenmeler var ped dolmuyor. Muayeneye gideceğim ben de

Merhaba muayene olmuş muydunuz? Benim de 3 temmuzda küretajım oldu, o günden sonra ara ara lekelenmeler var ped dolmuyor. Muayeneye gideceğim ben de
Merhaba 23 Temmuz’da kürtaj oldum 35 gün geçti üstünden hala adet olmadım oğlumdan önce bir düşüyor oldum düşükdan tam 30 gün sonra adet olmuştum 11 Ağustos’ta kontrole gittim içeride bir sıvı birikti için bir ilaç yazıldı üç hafta sonra gel dedi eylülde tekrar gideceğim kontrole sizce adet ne zaman olurum

Kasım ayında 9 haftalık gebeliğimi kürtaj ile sonlandırmak durumunda kaldım . İlk adetimi 42 gün sonra gördüm ve daha sonra düzenli her ay adet görmeye devam ettim . Kürtaj öncesi pıhtılı aşırılı kanamalı 6-7 gün adet görürken şimdi 3-5 gün süren eskiye göre çok çok azalmış bi kanamam var. Rahimde yapışıklık miyom vs görülmedi . Kanamanın bu kadar azalması canımı çok sıkıyor . Benim gibi durum yaşayanların bu süreçleri nasıl oldu ? Bu durum normal mi acaba
Merhaba kaybınız için üzüldüm bende aralık ayında kürtaj oldum ve tam 42.gün kanama görmeye başladım benimde kanama miktarım azaldı doğru düzgün adet göremedim ama herhangi bir problem yoktu yinede aklınıza takılıyorsa doktorunuza danışın

Merhaba kaybınız için üzüldüm bende aralık ayında kürtaj oldum ve tam 42.gün kanama görmeye başladım benimde kanama miktarım azaldı doğru düzgün adet göremedim ama herhangi bir problem yoktu yinede aklınıza takılıyorsa doktorunuza danışın

Teşekkür ederim cevabınız için kontrollerim yapıldı herhangi bir sorun görülmedi . Doktorlar normal olduğunu söylüyorlar . Belki de kürtaj işlemi ile rahim temizlendi bu nedenle adet azalması oluşuyor

Evet oldum bi sorun görülmedi adet miktarının önemli olmadığını rahimin kalınlaşıp dökülmesinin önemli olduğunu söylediler

Back
X