- Konu Sahibi hazan_mevsimi
-
mrb size sorum su ben 30 ocakda kurtas oldum bebegımın kalp atısları duyulmadı ve suan hala regil olmadım artı 2.gebelıkde böyle bı sorn daha yasarmıyım bebegim saglıklı olurmu ben ilk regil oldukdan sonra gebe kalmayı dusunuyrm zararı varmı
cok tsk ederm cvb icin tek sorunum martın 2 sinde korunmasız iliskıye girdm cok özr ama hamıle kalmak icin uygun pozusyon degildı ve ben hemen ayaga kalkdm ve asırı mıdem bulanıyo karnımda hafıf agrı adet agrısı degil bunu hıssedebılıyrm ya hamıleysem
hayırlı gunler hamıleyken bebegin kalbı korkudan dururmu ben hamıleyken ve hamıle oldum gunden beri korkum basladı uykudan bagırarak uyanıyordm bu sebebmıdır ölmesine
kurtas oallım bugun 40.gun ve adet oldum cok sukur ben mayısda hamıle kalmayı planlıyrm kurtasdan sonrakı verdigim ara yetermı mayıs ayı iyimi sizce
mrb doktor hanım size sorum olucakdı ben nikah icin kan tahlılı yaptırmısdık bısey yok temiz dedıler esimle bana ama hamıle kaldında hemogram raporunu doktora göstersn demıs anemı hastalı varmı dıye degerlerime bakarmsnz wbc.12.7y lymf 2.6 mıd3.3y gran 6.8 lymf 20.5 mıd%26.1y gran%53.4d rbc.4.58 hgb.14.1 hct.41.3 mcv. 90.1 mch.30.8 mchc 34.2 rdw%14.2 rdw.81.3 pdw.14.9 plt.253 lpcr.30.8 pct.0.25 mpv.9.7
cok tsk ederm pekı hamıle kaldımda hemogram sonucu doktoruma götürmelımıyım
slm bı sorum olucakdı adetım bitti 1 hafta oldu ben korunmasız ilskiye giriyrm gebelık dusunuyorum kasıgım cok agrıyo goguslerım sisdi bukadar erken belırti verirmi gebelık bıde dun akıntımda az da olsa kan vardı bu ne anlama gelıyo
sevgili hazan mevsimi.öncelikle geçmiş olsun
adana da bazı dr lar kürtaj konusunda ticarete dökmüş durumu.mersinde sizin gittiğiniz drdan memnunmusunuz?mümkünse ismini ve uygulamaya aldığı fiatı bana bildirirmisiniz ltf?
aytun hanım mrb size sorum ben kurtasdan cıkdıkdan sonra ultrasyonda yumurtalıklarımı gördm doktor gösterdı gecende genel olarak gittm hastaneye ulastarsyona aldı bakdı ama yumurtalıklarımı göremedım doktor adetın gecıkmesını bekle dedi acaba gebeık varmıdır bıde ilk gebelımde bebegımn kalbı durmusdu sımdıde önceden baslamam icin coraspın verdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?