Kürtaj sonrası artan ağrı

Scolddby

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2022
22
9
1
26
Kızlar ilk iki gün bir sıkıntı yoktu ancak bugün dehset bir ağrı var kanamam hiç olmadı ilk iki gün az az oldu kesildi şimdi hem gaz sancısı karın ağrısı ve rahim ağrısı yaşıyorum ilaçlarımı ywni kullanmaya başladım acaba bir sorun mu oldu diye çok korkuyorum ilk gebeliğimdi ve böyle bişe yaşadım hem bunun vermiş olduğu derin bir ruhsal acı var içimde hem de bu fizyolojik ağrı bir araya gelince dayanılmaz bir hâl aldı sürekli oturarak çalıştığım için bu kadar ağrı oluyor olabilir mi bilgisi olan ablalarım kardeşlerim eğer fikir verebilirlerse çok sevinirim...

Bazen parça kalmış olabiliyor çok ağrınız varsa bence doktora tekrar gidin geçmiş olsun inşallah aynı acıyı tekrar yaşamazsınız

Aynı şeyi yaşadım, ilk gün çok iyi ikinci gün öğleden sonra gaz sanıcısna benzer ağrı yaşadım. Üçüncü gün gittikçe şiddetlendi dik durmayacak, yanıma dönmeyecek kadar ağrım oldu. Hemen hastaneye başvurduk enfeksiyon seviyem 120 ye çıkmıştı. Hemen hastaneye yatırdılar 8 gün hastanede yattım, antibiyotik tedavisi gördüm. Sakın ihmal etme hemen hastaneye git, Pid enfeksiyonu geçiriyor olabilirsin, Allah korusun tüpler için çok tehlike. Hemen müdehale edilmeli

Hemen hastaneye gideceğim yarın bakalım ne diyecekler verdiğiniz bilgilere için teşekkür ederim

Canım işlem sonu antibiyotik vermediler mi ki sana

Naptın canım arının sebebi neymiş

Canım işlem sobrası antibiyotik vermemişlermiydi

Canım naptın agrı geçtimi neden olmuş?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…