Kürtaj sonrası bekleme

1sunshine1

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2022
484
505
18
Merhaba ben Ocak ayında 5 haftalık kürtaj olmuştum . Doktorum 3 ay bekle demişti ben de kistim için devlete kontrole gittim o ara bu bekleme süresini sordum. Ne bu acele 6 ay beklemen lazım diyerek azarladı beni. Bu kadar beklememe gerek var mı?

Çok küçükken kürtaj olmuş 6 ay bana biraz fazla geldi canım diğer doktorun dediği daha mantıklı sanki ama tecrübeli arkadaşlar yazarsae daha iyi olur tabi

Doktorum 6 ay sonra demişti, rahim duvarları kalınlaşmış demişti rahmin toparlsnsın lazım

kurtaj sonrası beta hcg ne zaman dustu canım?

bende şubat 25 te kurtaj oldum , 6haftalıktı ..
ama benım patolojı sonucumda mol gebelık cıktı ve doktorum 1 sene korunma onerdı ılk gun, sonra beta hcg takıbı yapıldı hala da yapılıyor 6aya düştü, ama bazı kıtaplarda 1 yıl denıyormus.
6ay korunacagız , zaten cok da korkuyorum, Rabbım bır daha yaşatmasın ..
ama benm mol gebelık olmasa sanırım doktorum ıkı adet korunma onerecektı ..

Ben de genelde 2 adet diye okumuştum. Geçen doktoruma gittim rahim toparlamış deneyebilirsin dedi. Geçmiş olsun size de

Ben de genelde 2 adet diye okumuştum. Geçen doktoruma gittim rahim toparlamış deneyebilirsin dedi. Geçmiş olsun size de
genelde eger mol gebelık vs gıbı bır durum yok ıse doktorlar 2-3 adet ıle deneyebılırısnı dıyorlar ,
sana da cok gecmıs olsun

10 haftalık düşük yaptım doktr 1 adet dönemi sonrası düşünebilirsin demişti

Bende 19 ocakta kürtaj oldum devlet bir ay bekle özel üç ay bekle dedi

Sanırım en iyisi hamilelik düşünürken bi Rahim kontrolü yaptırmak
Tabi canım onları ihmal etme ben üç sefer felan gittim ama sakın stres yapma zor bi süreçten geçiyoruz rabbim hayırlısını versin insanlara kulak asma çünkü herkes bi şey der yok şu kadar korun yok korunma yok cocuk olur yok olmaz Allah'a güven yeter

Ya evet ağzı olan konuşuyor ne düşünürsün üzülür müsün demiyor kimse

Ben psikolojik olarak toplanmak istediğim için 5 Ay bekledim şuan 29 haftalık gebeyim
Maşallah bende gebe kaldım iki ay sonra beş haftalık şuan ama korkularım var hâlâ aynı şeyleri yasiycam diye nelere dikkat ettiniz gebeliginizde

Maşallah bende gebe kaldım iki ay sonra beş haftalık şuan ama korkularım var hâlâ aynı şeyleri yasiycam diye nelere dikkat ettiniz gebeliginizde
Sağlıkla kucağımıza lırız inşallah. Açıkçası özel olarak hiçbirşey yapmadım ağır kaldırmamaya özen gösterdim o kadar her zaman moralinizi yüksek tutun ve ya aynı şeyler olursadan uzak durun

Tamam teşekkür ederim

Benim doktorum iki ay bekle demişti tabi çıkan sonuca göre mol gebelikte 1yıl gerekiyo benim boş gebelikti doktor patolojiden sonra iki ay bekle deneyebilirsin sonrasında demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…