merhaba sanırım sizinle aynı anlarda kasık ağrısından yakınmıştık yanlış hatırlamıyorsam sonra da ikimizde bebeklerimizi kaybettik, benim 9 hafta 1 günlüktü kürtaj olduğumda, 4 gündür kalbi durmuştu gittiğimde ve kürtajın 7. gününde benimde hcg 687'ydi doktor, 10 gün sonra yeniden baktırmamı istedi, ama rahmi kontrol ettiğinde ultrasonla herhangi bir sıkıntı görünmediğini söyledi, size ultrasonla baktılar mı? ben de pazartesi günü yeniden baktıracağım.Kızlar selam.
Kürtaj olalı 13 gün oluyor. Bugün kontrol amaçlı beta hcg baktılar. 694 çıktı. Sıfırlanmamış daha. Aslında ultrason temiz gözüküyor.
Çarşamba tekrar vericem kan.
Böyle olan var mı acaba ne zaman sıfırlanır. Eğer çarşamba düşmemişse tekrar kürtaj olabilirmişinşallah düşer ama sizin ne zaman sıfırlandı acaba 13 gün erken mi
Aa evet canım hatırladım seni. Benim de 9 haftaydı da patolojide 8 haftalık çıktı.merhaba sanırım sizinle aynı anlarda kasık ağrısından yakınmıştık yanlış hatırlamıyorsam sonra da ikimizde bebeklerimizi kaybettik, benim 9 hafta 1 günlüktü kürtaj olduğumda, 4 gündür kalbi durmuştu gittiğimde ve kürtajın 7. gününde benimde hcg 687'ydi doktor, 10 gün sonra yeniden baktırmamı istedi, ama rahmi kontrol ettiğinde ultrasonla herhangi bir sıkıntı görünmediğini söyledi, size ultrasonla baktılar mı? ben de pazartesi günü yeniden baktıracağım.
benim vajinal baktılar sıkıntı yok dediler ama işte 7. gündü.. benim zaten max. 10. günde tamamen kesildi, leke falan hiçbir şey olmadı zaten 8. günden sonra bitti gibi bişeydi, benimde çok kafama takılıyor ama sabrediyorum şimdilik bakalım, yani illa düşmüştür seninki de, benimki de ama neden gecAa evet canım hatırladım seni. Benim de 9 haftaydı da patolojide 8 haftalık çıktı.
13.günde vermiş oldum ben ama 2 gündür kanama yok hiç, nasıl düşecek değer hiç bilmiyorum. Senin kanama leke vs devam ediyor mu? Benim 12 günde bitti tamamen lekeler.
Ultrasonla defalarca baktılar karından, temiz dediler canım. Ama vajinal bakmadılar. Yarın kanı tekrarlıycaz bakalım
Bazılarının 40 günde sıfırlanmış okumuştum da. Onunla avutuyorum kendimibenim vajinal baktılar sıkıntı yok dediler ama işte 7. gündü.. benim zaten max. 10. günde tamamen kesildi, leke falan hiçbir şey olmadı zaten 8. günden sonra bitti gibi bişeydi, benimde çok kafama takılıyor ama sabrediyorum şimdilik bakalım, yani illa düşmüştür seninki de, benimki de ama neden gecdoktor 8. gün bana tahlil yapmadan önce tahminim 100'lerde falan cıkmalı demişti bu konuşmanın üzerine 687 çıkınca ben iyice bir huzursuz oldum, şimdi Pazartesi ye kadar sabredeceğim.
Aa yorumunu görmemiştim kusura bakma canım. Çok teşekkürler bak içini ferahlattınmerhaba, bende aynı sizin gibi kürtaj oldum, kürtajın ilk günü 1400 civarıydı değerim, kürtajdan 15 gün sonra baktırdım 63e düşmüştü, daha sonra da 37.günde regl oldum zaten. ben ultrasonla muayene oldugumda kü.ük bi kan pıhtısı oldugunu adetle atacagımı söyledi, öyle de oldu. belki yardımcı olur diye anlatmak istedim
o zaman yarın senden güzel haberleri bekliyorum İnşallah.. Süreçlerimiz hep benzer gitti umarım bundan sonra güzel sağlıklı tesadüflerde karşılaştırsın AllahımBazılarının 40 günde sıfırlanmış okumuştum da. Onunla avutuyorum kendimiben hastanede çalışıyorum burdaki kadın doğum doktoruna sordum. Dedim leke falan yokki nasıl atılacak sıfırlanacak. Olsun illa kanama şart değil dedi. Normalde gebelikte iki günde bir 2 katına çıkıyorya. Bizde de tam tersi iki katı azalması lazımmış 2 günde. O yüzden yarın bakcaz inşallah azalmıştır ya valla
Amin canım hepimiz için inşallaho zaman yarın senden güzel haberleri bekliyorum İnşallah.. Süreçlerimiz hep benzer gitti umarım bundan sonra güzel sağlıklı tesadüflerde karşılaştırsın Allahım
Balım bugün kontrol beta hcg baktık. 694 ten 409a düşmüş şükür. Doktor iyi güzel dedi. Cuma tekrarlıycaz. Bu hani kürtajda verilen fitil varya sancı yapan. Eğer düşmezse o fitilden veririz dedi. Ama şuanlık gerek yokmuş düşüş olduğu için. Çok sevindim şükür yao zaman yarın senden güzel haberleri bekliyorum İnşallah.. Süreçlerimiz hep benzer gitti umarım bundan sonra güzel sağlıklı tesadüflerde karşılaştırsın Allahım
Ayy çok sevindim gözün aydın olsun.. darısı başıma inşallah.. evet hatırladım o ilacı mantıklı aslında ama yine de gerek kalmaz umarım , bu arada benim kürtaj olduğum gün hcg değerim 175000 di yani baya yüksekti, şimdi sanki düşününce de bu düşüş değerleri normal geliyor tabi ki.. bu arada benim önce ikiz sonrasında dördüz olarak devam etti, ancak sadece 1 kesede bebek oluştu, diğer keseler 8. haftaya kadar kendiğilinden gider demişlerdi fakat gitmediler bu nedenle hcg hep yüksek seyretti bende, şimdi de kürtaj sırasında o keseler falan da olduğu için böyle hemen düşmeyince hcg, içerde parça falan kalmış mıdır, hepsi temizlenmiş midir diye panik oluyorumBalım bugün kontrol beta hcg baktık. 694 ten 409a düşmüş şükür. Doktor iyi güzel dedi. Cuma tekrarlıycaz. Bu hani kürtajda verilen fitil varya sancı yapan. Eğer düşmezse o fitilden veririz dedi. Ama şuanlık gerek yokmuş düşüş olduğu için. Çok sevindim şükür ya
Aaa dördüz mü ben şok. Valla bende kese göründükten sonra beta hiç bakılmadı. Benim de ikizdi tek yumurta. Ama kese tekti yani. Ama değerin düşük bakma sen öyle parça kalacak değerde değil. En fazla ufak tefek dokulardır. Demekki onlarında atıyoruz gün geçtikçeAyy çok sevindim gözün aydın olsun.. darısı başıma inşallah.. evet hatırladım o ilacı mantıklı aslında ama yine de gerek kalmaz umarım , bu arada benim kürtaj olduğum gün hcg değerim 175000 di yani baya yüksekti, şimdi sanki düşününce de bu düşüş değerleri normal geliyor tabi ki.. bu arada benim önce ikiz sonrasında dördüz olarak devam etti, ancak sadece 1 kesede bebek oluştu, diğer keseler 8. haftaya kadar kendiğilinden gider demişlerdi fakat gitmediler bu nedenle hcg hep yüksek seyretti bende, şimdi de kürtaj sırasında o keseler falan da olduğu için böyle hemen düşmeyince hcg, içerde parça falan kalmış mıdır, hepsi temizlenmiş midir diye panik oluyorum
sorma biz de ilk gördüğümüzde şok olmuştuk, hepsi ayrı keseydi, ama zaten sonucunda sağlıklı bebeğe zarar vermeleri bizi hep endişe ettiriyordu, sanırım en sağlıklısı her zaman tek bebek, ben zaten hep diken üstünde ve endişeliydim, korktuğum da başıma geldi, Allah bundan sonra tabi hangisi hayırlıysa yine öylesini yaşatsın ama sağlıkla, mutlulukla hiç üzülmeden ağız tadıyla nasip etsin inşallah hepimizeAaa dördüz mü ben şok. Valla bende kese göründükten sonra beta hiç bakılmadı. Benim de ikizdi tek yumurta. Ama kese tekti yani. Ama değerin düşük bakma sen öyle parça kalacak değerde değil. En fazla ufak tefek dokulardır. Demekki onlarında atıyoruz gün geçtikçe
Amin canım benim inşallah hepimiz içinsorma biz de ilk gördüğümüzde şok olmuştuk, hepsi ayrı keseydi, ama zaten sonucunda sağlıklı bebeğe zarar vermeleri bizi hep endişe ettiriyordu, sanırım en sağlıklısı her zaman tek bebek, ben zaten hep diken üstünde ve endişeliydim, korktuğum da başıma geldi, Allah bundan sonra tabi hangisi hayırlıysa yine öylesini yaşatsın ama sağlıkla, mutlulukla hiç üzülmeden ağız tadıyla nasip etsin inşallah hepimize
Benim düşmüştü hemen ama değişir hamilelik haftanıza hcg değerinize göre çünkü birden değil yavaş yavaş düşüyor ama en fazla 1 ayda sıfırlanmalı diye biliyorum tekrar kürtaj gerektireceğini sanmıyorum çok geçmiş olsunKızlar selam.
Kürtaj olalı 13 gün oluyor. Bugün kontrol amaçlı beta hcg baktılar. 694 çıktı. Sıfırlanmamış daha. Aslında ultrason temiz gözüküyor.
Çarşamba tekrar vericem kan.
Böyle olan var mı acaba ne zaman sıfırlanır. Eğer çarşamba düşmemişse tekrar kürtaj olabilirmişinşallah düşer ama sizin ne zaman sıfırlandı acaba 13 gün erken mi
Teşekkür ederim arkadaşımBenim düşmüştü hemen ama değişir hamilelik haftanıza hcg değerinize göre çünkü birden değil yavaş yavaş düşüyor ama en fazla 1 ayda sıfırlanmalı diye biliyorum tekrar kürtaj gerektireceğini sanmıyorum çok geçmiş olsun
Rica ederim çok zor bir süreç yaşayan anlar Allah en kısa zamanda sağlıkla evlat sahibi olmayı nasip etsin canımTeşekkür ederim arkadaşımöyleymiş demekki. İnşallah hızlıca sıfırlandığını görürüz bakalım.
Aminn canım amin. Kesinlikle öyle. İsteyen kimsenşn kucağı boş kalmasın inşallahRica ederim çok zor bir süreç yaşayan anlar Allah en kısa zamanda sağlıkla evlat sahibi olmayı nasip etsin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?