Kürtaj sonrası bhcg ne zaman sifirlanir

passifloraa

Deniz anası:)
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2008
5.013
2
158
İstanbul
İyi akşamlar
benim merak ettigim kürtaj sonrası kanda ve idrarda bhcg ne zaman sifirlaniyor
ben 19 gün önce boş gebelikten dolayı önce ilacla düşük yaptım ardından parça kaldığı için kürtaj oldum
sizce deger sifirlanmismidir
bilgisi olan arkadaslar cevaplarsa çok mutlu olurum

eger kürtaj olduysanız parca kalmadıysa beta degerı zaten sıfırlanmıs olur cok gecmıs olsun 2 kez kürtaj 1 kezde kımyasal gebelık gecırdım bende suan betanın sıfırlanmasını beklıyorum doktor oldum ıyıce :S

eger kürtaj olduysanız parca kalmadıysa beta degerı zaten sıfırlanmıs olur cok gecmıs olsun 2 kez kürtaj 1 kezde kımyasal gebelık gecırdım bende suan betanın sıfırlanmasını beklıyorum doktor oldum ıyıce :S

Teşekkürler cevabın için umarım dediğin gibi olmuştur ve sifirlanmistir degerim
sanada çok gecmis olsun hakkında hayırlısı olsun

herkezde farklı oluyor kürtajı bilmiyorum ama benim kendiliğinden düşük oldu 15 gün önce geçen hafta değerim 172 idi bugün 11 çıktı yani yavaş yavaş düştü benim hemen sıfırlanmadı ama parça da kalmadı rahim temiz görünüyordu.

herkezde farklı oluyor kürtajı bilmiyorum ama benim kendiliğinden düşük oldu 15 gün önce geçen hafta değerim 172 idi bugün 11 çıktı yani yavaş yavaş düştü benim hemen sıfırlanmadı ama parça da kalmadı rahim temiz görünüyordu.

Sanada gecmis olsun canım
cevabın icinde teşekkürler
benden doktorum bhcg falan istemedi ama aklım karıştı taptirsamiydim acaba diye

Sanada gecmis olsun canım
cevabın icinde teşekkürler
benden doktorum bhcg falan istemedi ama aklım karıştı taptirsamiydim acaba diye

Merhaba öncelikle geçmiş olsun benimde 12 gün oldu kürtajım kalp atışı duyulmayıp kesenin bozulduğundan dolayı ama benimde doktorum bhcg testi istemedi hep aklımda sizde yazınca paylaşmak istedim.Yaptırsak mı acaba

Merhaba öncelikle geçmiş olsun benimde 12 gün oldu kürtajım kalp atışı duyulmayıp kesenin bozulduğundan dolayı ama benimde doktorum bhcg testi istemedi hep aklımda sizde yazınca paylaşmak istedim.Yaptırsak mı acaba

Sizede çok gecmis olsun
bende Pazartesi yaptırmayı düşünüyorum
bugün evde idrar testi yaptım pozitif çıktı
demekki 19 günde sifirlanmamis hala idrar pozitif çıktığına göre
bakalım Pazartesi bı olsun yine idrar testi denerim pozitif çıkarsa kanda baktiririm
sizde öyle bı deneyin isterseniz idrarda cikacakmi

Sizede çok gecmis olsun
bende Pazartesi yaptırmayı düşünüyorum
bugün evde idrar testi yaptım pozitif çıktı
demekki 19 günde sifirlanmamis hala idrar pozitif çıktığına göre
bakalım Pazartesi bı olsun yine idrar testi denerim pozitif çıkarsa kanda baktiririm
sizde öyle bı deneyin isterseniz idrarda cikacakmi

ama büyüklüğüde önemli herhalde mesela benim normalde 10 haftalık falan olması lazımdı gerçi geç döllenme olduğu için 7 haftalıktı sizin ne kadarlıktı ki?

ama büyüklüğüde önemli herhalde mesela benim normalde 10 haftalık falan olması lazımdı gerçi geç döllenme olduğu için 7 haftalıktı sizin ne kadarlıktı ki?

Ben zaten tupbebek yöntemiyle hamile kalmıştım geç döllenme gibi bir ihtimal yoktu
8. Haftaya kadar bekledik ama kese boş kaldı hiç bebek görülmedi
önce ilaçla keseyi dusurdum parça kaldığı için kürtaj oldum

Ben zaten tupbebek yöntemiyle hamile kalmıştım geç döllenme gibi bir ihtimal yoktu
8. Haftaya kadar bekledik ama kese boş kaldı hiç bebek görülmedi
önce ilaçla keseyi dusurdum parça kaldığı için kürtaj oldum

napcaz şimdi arkadaşım gene isteklimsin doktorun ne tavsiye etti kaç ay bekliycekmişin?

napcaz şimdi arkadaşım gene isteklimsin doktorun ne tavsiye etti kaç ay bekliycekmişin?

canım bana dr bu ay korunun dedi 2 adet dönemi geçirdikten sonra dondurulmuş embriyolara gecebilirsin dedi
ama ben ağustosa kadar beklemek niyetindeyim
bu arada dr kendiliğindende hamile kalabilirsin dedi
bizde bu ay aslına bakarsan pek korunmadık yani korunmadığımız ilişkide oldu güya yumurtlama dönemini hesapladım :69::69::69::69:nasıl olsa kendiliğnden olmuyo diye
çünkü 6 yılda ilk kez hamile kalmıştım
bundan sonrada hakkımızda hayırlısı

canım bana dr bu ay korunun dedi 2 adet dönemi geçirdikten sonra dondurulmuş embriyolara gecebilirsin dedi
ama ben ağustosa kadar beklemek niyetindeyim
bu arada dr kendiliğindende hamile kalabilirsin dedi
bizde bu ay aslına bakarsan pek korunmadık yani korunmadığımız ilişkide oldu güya yumurtlama dönemini hesapladım :69::69::69::69:nasıl olsa kendiliğnden olmuyo diye
çünkü 6 yılda ilk kez hamile kalmıştım
bundan sonrada hakkımızda hayırlısı

ewet aynen öyle hakkımızda hayırlısı ama hem tüp bebek dedin hem korunmadığımız ilişki diyorsun
6 yılı ewlilik süreciniz mi yoksa korunmadığınız süremi kaç yaşındasın ki sen

ewet aynen öyle hakkımızda hayırlısı ama hem tüp bebek dedin hem korunmadığımız ilişki diyorsun
6 yılı ewlilik süreciniz mi yoksa korunmadığınız süremi kaç yaşındasın ki sen

ben 29 yaşındayım canım
7 yıllık evliyim ilk yıl istemedik bebek
sanki isteyince hemen oluyormuş gibi
sebepsiz infertilite grubundaydık hiçbişey bulunamadı ole zaman su gibi akıp geçti
fazla bir tedavi vs olmadı
son 6 aydır 2 aşılama oldu negatif
peşine tup bebek pozitif
ama o da işte bahsettiğim gibi sonlandırıldı..
bunca yıl olmadığı içinde bu ay korunmadık kürtajdan sonra...

ben 29 yaşındayım canım
7 yıllık evliyim ilk yıl istemedik bebek
sanki isteyince hemen oluyormuş gibi
sebepsiz infertilite grubundaydık hiçbişey bulunamadı ole zaman su gibi akıp geçti
fazla bir tedavi vs olmadı
son 6 aydır 2 aşılama oldu negatif
peşine tup bebek pozitif
ama o da işte bahsettiğim gibi sonlandırıldı..
bunca yıl olmadığı içinde bu ay korunmadık kürtajdan sonra...

bende 29 yaşındayım ve 2.5 yıla yaklaşıyor ewliliğimiz allahıma binlerce şükürler olsun ki hayatımız yolunda ikimizde çalışıyoruz tamam şimdi dedik artık zamanı geldi fakat 6 ay korunmasız bekledik daha ilk ay doktorda aldım soluğu zannetim ki hemen olacak ama öyle değilmiş malesef prolaktin hormonnum yüksekmiş ve ilaç kullandım ve 2 ay sonra hamile kaldım ama sonuç kısmetimizde bunuda yaşamak varmış peki seninkinin tutunmama sebebini öğrenebildiniz mi?

bende 29 yaşındayım ve 2.5 yıla yaklaşıyor ewliliğimiz allahıma binlerce şükürler olsun ki hayatımız yolunda ikimizde çalışıyoruz tamam şimdi dedik artık zamanı geldi fakat 6 ay korunmasız bekledik daha ilk ay doktorda aldım soluğu zannetim ki hemen olacak ama öyle değilmiş malesef prolaktin hormonnum yüksekmiş ve ilaç kullandım ve 2 ay sonra hamile kaldım ama sonuç kısmetimizde bunuda yaşamak varmış peki seninkinin tutunmama sebebini öğrenebildiniz mi?

insan bilmeyince hemen olucak sanıyor
bizimki tutundu yıllar sonra ultrasonda boş gördüğüm rahim dolu gördüm çok şükür
bu tamamemn kromozonal bir bozukluk dedi dr
sadece bu gebeliğe has bi durummuş
tekraralama olasılığı çok düşükmüş..
sadece bu gebelikte bozuk olan sperm yada yumurtadan kaynakalıomuş
embriolar inceleniomuş ama genetiği araştırmak ayrı bir durummuş
bunun içinde ancak boyle durumun tekrarlaması gerekiomuş
2 gündür kasıklarım gergin hafif sancı var
aslına bakarsan bu sebepten yaptım testi
ama silik izgiyi görünce emin olamadım kürtajdan sonra değerin düşmediğine bağladım..
bakalım pazaartesi netleşir herşey
hakkımda hayırlısı olsun

insan bilmeyince hemen olucak sanıyor
bizimki tutundu yıllar sonra ultrasonda boş gördüğüm rahim dolu gördüm çok şükür
bu tamamemn kromozonal bir bozukluk dedi dr
sadece bu gebeliğe has bi durummuş
tekraralama olasılığı çok düşükmüş..
sadece bu gebelikte bozuk olan sperm yada yumurtadan kaynakalıomuş
embriolar inceleniomuş ama genetiği araştırmak ayrı bir durummuş
bunun içinde ancak boyle durumun tekrarlaması gerekiomuş
2 gündür kasıklarım gergin hafif sancı var
aslına bakarsan bu sebepten yaptım testi
ama silik izgiyi görünce emin olamadım kürtajdan sonra değerin düşmediğine bağladım..
bakalım pazaartesi netleşir herşey
hakkımda hayırlısı olsun

Ewet bencede herşey allahtan bende genetik tanı merkezine yolladım bakalım ne var ne yok diye ama sonuç 14 nisanda alınacakmış yani eğer adetimde problem olmazsa ilk adet tarihime denk gelecek ve ondan sonra doktorum gerekli tahlilleri falanda yaparız diyo insan düşünmemeye takmamaya çalışıyor ama elden bişey de gelmiyor.Kısmetimizde ne varsa onu yaşayacağız artık arkadaşımmm

merhabalar ,
ben size kendi basımdan geceni anlatıımmm
3 ocakta 7 haftalık kurtaj oldum 2 subatta beta yaptırdııgım da 16 cıktı dr 40 gune kadar sıfırlanmaz dedi ne zmn regl oldum o zmn sfırlandı bence ...

cevabın için çok teşekkür ederim
bana doktorum bu konu hakkında bişey soylememişti
ben zaten hamileliğie yormadım ama parça kalmasından fln korktum
bugün doktorumla konuştum kişiden kişiye değişiyormuş bu durum olabilir dedi..
içim rahatladı.....

merhabalar bende 25ocakta kürtaj oldum ama betamın sıfırlanması biraz uzun sürdü benim 55günde sıfırlandı.yavas yavas düşüyo yani panik yapmayın ama doktora kontrole gitmeyi de ihmal etmeyin.

geçmiş olsun herkese kürtajdan sonra kanamanız oldu mu ben cuma günü kürtaj oldum dünden beri sırtımda hafifbir ağrı vardı adet sncısı gibi az öncede hafaf bir lekelenme oldu acaba normal mi diye merak ettim cumaya kontrole gideceğim gerçi ama yine de emin olmak istedim iyi günler.

Back
X