kürtaj sonrası cinsel perhizinizi ne zaman bozdunuz

30 aralik aksami kurtaj oldum hala lekelenmem suruyor. Doktor 15 gun iliski yasak dedi ama zaten kanamam devam ettigi iccin yanasamiyoruz :)

geçmiş olsun arkadaşım ben de 20 aralıkta 7+2 iken kürtaj oldum. 15 gün bekleyin enfeksiyon falan olabilir riske atmamak gerekir bizde 3 4 gün oldu ilişkiye başlayalı. Ama korunuyoruz tabi ben bir adet geçmesini bekliyorum. Sonra devam inşallah.

Bu arada da 10 gündür soğan kürü yapıyorum. 15'e tamamlayacağım inşallah. Rahim temizlensin.

geçmiş olsun arkadaşım ben de 20 aralıkta 7+2 iken kürtaj oldum. 15 gün bekleyin enfeksiyon falan olabilir riske atmamak gerekir bizde 3 4 gün oldu ilişkiye başlayalı. Ama korunuyoruz tabi ben bir adet geçmesini bekliyorum. Sonra devam inşallah.

Bu arada da 10 gündür soğan kürü yapıyorum. 15'e tamamlayacağım inşallah. Rahim temizlensin.

Sana da gecmis olsun canim. Rabbim bi daha yasatmasin. Bende sogan kürü yapayim diyorum. Kanamam leke seklinde devam ediyor, sorun olur mu sence

Sana da gecmis olsun canim. Rabbim bi daha yasatmasin. Bende sogan kürü yapayim diyorum. Kanamam leke seklinde devam ediyor, sorun olur mu sence

ben kanamam bittikten sonra başladım. antibiyotik vermişti doktor kürtajdan sonra 8 gün o sürdü. kürtajdan 11 gün sonra başladım. benimde kanama bittikten sonra sarı şeklinde geldi. hala da açık sarı akıntım oluyor. normaldir çünkü bir operasyon geçirdik.

birde ARI SÜTÜ, POLEN, KARAKOVAN KESTANE BALI VE ÇÖREK OTUNU KULLAN. BENİM EŞİMDE SORUN VARDI VARİKOSEL AMELİYATI OLMUŞTU. BUNLARI KULLANDIM TEDAVİ ÇOK ERKEN CEVAP VERDİ. 1.5 AY İÇİNDE HAMİLE KALDIM. TABİ DÜŞTÜ O AYRI MEVZU. HAMİLİLELİĞİM İLK GÜNLERİNDE İŞ YERİNDEKİ BİR ADAMLA YAŞADIĞIMIZ PROBLEM YÜZÜNDEN AĞIR STRESE GİRDİM. ÇALIŞTIĞIM YER DEĞİŞİTİMİ DEĞİŞMEDİMİ, BU ADAMLA YÜZÜYÜZE BİR DAHA GELMEK KORKUSU YÜZÜNDEN YAVRUM GİTTİ. ŞİMDİ YİNE BU ÜRÜNLERE BAŞLADIM SANA DA TAVSİYE EDERİM

ben kanamam bittikten sonra başladım. antibiyotik vermişti doktor kürtajdan sonra 8 gün o sürdü. kürtajdan 11 gün sonra başladım. benimde kanama bittikten sonra sarı şeklinde geldi. hala da açık sarı akıntım oluyor. normaldir çünkü bir operasyon geçirdik.

Merhaba, geçmiş olsun.
Ben de 31 aralıkta kalp atışı olmadığından 2.kez kürtaj oldum.Soğan kürünü ben de uygulamayı düşünüyorum.Sen soğan kürü ile birlikte çörek otu bal karışımı olan kürü birlikte mi uyguluyorsun ? bildiğim kadarı ile iki kür bir arada uygulanmaz.Ben öncelikle soğan kürünü uygulamayı düşünüyorum adet olduktan sonra da bitkisel karışımlı olan bala başlamayı düşünüyorum.İkinci hamileliğimde kullandım ve ilk ay hamile kaldım.Tesadüf müdür bilmem ama öyle oldu.:44:

Merhaba, geçmiş olsun.
Ben de 31 aralıkta kalp atışı olmadığından 2.kez kürtaj oldum.Soğan kürünü ben de uygulamayı düşünüyorum.Sen soğan kürü ile birlikte çörek otu bal karışımı olan kürü birlikte mi uyguluyorsun ? bildiğim kadarı ile iki kür bir arada uygulanmaz.Ben öncelikle soğan kürünü uygulamayı düşünüyorum adet olduktan sonra da bitkisel karışımlı olan bala başlamayı düşünüyorum.İkinci hamileliğimde kullandım ve ilk ay hamile kaldım.Tesadüf müdür bilmem ama öyle oldu.:44:

merhaba, sana da geçmiş olsun

soğan kürünü ayrı yapıyorum birlikte kulanmıyorum. ama ben sadece balı ılık suda eritip içiyorum. :17:

çörek otu bal tarçın karışımını adetin 2. günü başlayıp 12. günü bitirmek gerekiyormuş. onun için adet görmemi beklemem lazım.

14 aralık kürtaj tarihim ...
lekelenmem yeni bitti.
7 haftalık sonlandırılma tarihi :14:
nedenim ;boş gebelik:kkk:

geçmiş olsun canım bende 08.02.2012 tarihinde kürtaj oldum nedeni kalp atışının duyulmaması 8+3
lekelenmem geçen hafta bitti .
şuan gene korunuyoruz.

Back
X