Merhaba hanımlar, mayısın başında kürtaj olmak zorunda kaldım sonraki kontrolümde doktorum ilaçlarını bitir bir adet gör korunmayı bırak dedi. Burada çok konu okuyorum hemen o ay hamile kalanları da okudum birkaç ay korunanları da. Kürtajdan 16 gün sonra lekelenmelerim kesilmişti 20. gün tekrar başladı. Soruşturdum 40 güne kadar lohusa hükmü olduğu İçin lekelenme olabilirmiş. Sizi doktorunuz nasıl yönlendirdi şimdi ben 40 gün beklesem bu arada kanama olmasa da korunmayı bıraksam yanlış mı yapmış olurum? Arada 1,5 ay var neredeyse bir adet dönemi daha beklesem 2,5 ay olacak. Belki normal bir zaman ama hemen korunmayı bırakınca olmayabilir biraz zamana ihtiyaç olabilir biliyorsunuz hamilelikler artık çok zorlaştı. Şimdi bunu da yazacağım bir doktor yok en son teşekkür edip ayrıldım doktorumdan. Hormon ilacını bugün bitirdim 20 gün sonra birlikteliğe başlasam acaba ilacın etkisi olur mı Allah korusun çocuğa zararı olur mu diye de düşünüyorum. Arkadaşlar çok zor süreçlerden geçtim belki evhamlı davranıyorum belki saçmalıyorum bilemiyorum ama konuyla ilgili tecrübelerinizi ya da bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim. Ve sizler düşükten kürtajdan ne kadar zaman sonra hamile kaldınız yazarsanız memnun olurum teşekkür ederim