Kürtaj sonrası gebelik

Amin inşallah. Size de çok geçmiş olsun. En kısa sürede güzel haberler almanız dileğiyle

Hayırlı olsun. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah. İlk kaybınız sonrası test svs yaptırdınuz mı pıhtılaşma için vs

Benimde 2 düşüğum oldu ikiside 8 haftalarda doktorum tekrar deneyelim dedi. Ama ben genetik test yaptirmak istedigimi söyledim devlette yaptrdim 1 aya cikicakmiş. Ama ister istemez korkuyorum yine ayni seyler basima gelir diye. Doktorumda stres yapma denemeye devam et gerekirse kan sulandirici kullaniriz dedi ama hamile kalirsam sonuçlar cikmazsa ve ben yine kaybedersem endişesi var . Allahim herkese yardim etsin çocuk isteyenleri kucaklarini boş bırakmasın

Merhaba testi ne zaman yaptınız ne zaman cıktı bende yaptım ama genetik 4.hafta olsu hala cıkmadı

Merhaba testi ne zaman yaptınız ne zaman cıktı bende yaptım ama genetik 4.hafta olsu hala cıkmadı
merhaba 9 mayısta kan vermiştim, 21 hazirana kadar bekledim ne mesaj ne e nabıza düşmüştüm. sonra gittim hastaneye coktan cıkmıs aslında sonuclarımız. pıhtılaşma testi 27 mayısta, genetik testi 8 haziranda cıkmıs

Çok geçmiş olsun başınız sağolsun aynı şeyleri bu hafta ben de yaşadım,herşey yolundaydı 12. Haftada 13 artı 4 te kendi isteğimle muayeneye gittim ve kalbi durmuştu,tam 12. Haftada fetal test verdim panorama naterada herşey temiz gelmişti şok olduk, dün malesef ilaçla düşük yaptım daha çok yeni testlere va başlamadık ama sizde ne çıktı,süreciniz nasıl ilerliyor merak ettim M merry3

Merhaba bende 9 Temmuz 2024te yani geçen sene kürtaj oldum 11 haftalık kalbi durmuştu bebeğimin. Kalp atışını vs duymuştuk gayet sağlıklıydı. Doktorum herhangi bir test istemedi ilk gebeliklerde normalmiş, patoloji sonucuda temizdi. 1 senedir korunmasız ilişkiye rağmen olmuyor maalesef sebebini bilmiyoruz 2 kere çatlatma iğnesi vs vurulmama rağmen. Korkutmak istemem ama beklememeni tavsiye ederim canım

Canım benim çok geçmiş olsun aynı şeyleri yasamisiz bende Mayıs sonu kanama ve bebegimin kalbi durmasi sebebiyle kürtaj oldum benim doktorum beta 0 laninca korunmayi bırak demişti ama ben kürtajdan sonra 2. Ayda regl oldum yani 3 gün önce geldi kendiliginden inşallah bu kanamadan sonra hamile kalacağımi düşünüyorum bence denemelisin ki doktorun da uygun görmüş hayırlısı inşallah

Yaaa başınız sağ olsun sizinde cidden aynı şeyleri yaşamışız. Perinatoloji uzmanına gittim pıhtılaşma 2 türlü oluyormuş biri sonradan edinilen biri genetik benim genetikte mthfr 677 ve pai heterozigot geldi ama doktor diyor ki bunlar pıhtılaşma yapmaz 677 b vitamini emilimini azaltiyormus folik asiti bırakma dedi diğeri de basit bir genmis birdahaki gebelikte birseye gerek yok dedi
Yaaa başınız sağ olsun sizinde cidden aynı şeyleri yaşamışız. Perinatoloji uzmanına gittim pıhtılaşma 2 türlü oluyormuş biri sonradan edinilen biri genetik benim genetikte mthfr 677 ve pai heterozigot geldi ama doktor diyor ki bunlar pıhtılaşma yapmaz 677 b vitamini emilimini azaltiyormus folik asiti bırakma dedi diğeri de basit bir genmis birdahaki gebelikte birseye gerek yok dedi tekrar deneyeblirsin dedi ama ben 2. Adetin oldum korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…