• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kürtaj sonrası hamile kalamadım :(

nurun

Rabbim,herşeyin hayırlısı
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2009
1.462
117
363
selamlar bora bey.
bir sene önce başımdan, korunmayı bıraktıktan hemen sonrasında bir gebelik oldu. bu gebelik sonucu bebeğimin kalp atışları durduğu için malesef bir kürtaj olayı oldu. ve daha sonrasında bir senedir korunmamamıza rağmen herhangi bi gebelik oluşmadı. ve bunun üzerine doktora gittik. doktor ultrason muayenelerinden sonra yumurtalığımda herhangi bi problem olmadığını ama klomen ve çatlatma iğnesi tedavisine başlamamı istedi. ben başladım hiç bi problem yokken ve tedaviye rağmen adet gördüm geçen ay hemen doktoru aradm. dedimki eşimin sperm analizi yaptırmasını istiyorum onun sonucunu görmek istiyorum dedim. doktor kabul etti. eşimin sonucu gayet iyi çıktı ondada hiç bi problem bulunmadı. sonuçlardan sonra doktor bana ben eşinden kötü sonuç beklemiodm ama sperm yapısında bozukluk olabilir die baktırdım dedi.ve doktorum bana önümüzdeki iki ay hiçbi tedavi uygulamayalım eğer 2 ay içinde bi gebelik olmazsa tekrar gelirsin dedi. bana çok çelişkili davranıyo gibi geldi içim bi huzursuz size bunu anlattımki acaba doktorun göz ardı yaptığı birşey var mı? tedavi sistemi doğrumu? başka doktormu tercih etmeliyim? detaylı cevaplarsanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler...

1 yıl süre ile gebe kalamayan çiftleri değrlendirip, sonrasında uygun olan tedaviyi planıyoruz. Doktorunuz durumunuzda acele etmemeyi uygun görmüş olmalı. Bebeğinize kavuşmanız dileğiyle...

cevabınız için teşekkürler

Back
X