Kürtaj sonrası hamile kalamayanlardan yardım istiyorum

Canim yapisiklik olmadigi surece kurtajla ilgisi olmaz hamile kalamamanin.ama stres kesinlikle cok etkiliyor hic dusunmezsen rahat olursan hamile kalirsin mutlaka

Kün fe yekün (ol der ve hemen olur)... Stres yapma Allaha teslim ol hayırlısını dile... Rabbim nasip edecekse er yada gec verir...

Canim bende aynisini yasadim ta ki doktora gidene kadar megersem süt hormonum yüksekmis yani gögüsümü sikinca süt geliyordu hicde farkinda degildim bildigimiz gibide süt korur doktorum ilac verdi ilk ay hamile kaldim darisi isteyen herkezin basina insallah stress yapma doktora git biseyin yoksa zamana birak :)

dr rakibini bırakma.ben kürtaj sonrası kalbi durmuştu bebegimin iki ay sonra yine hamis kaldım yani kürtaj sonrası daha kolay oluyor derler ki benim oldu.arkadaş sut hormonu demiş doğru ona baktir ve yumurta takibi yapsin de şöyle ondada olmazsa rahim filmi cektim meraketme birkere kaldım yine kalirsin Allahin izniyle.stres yapma esinin ailesine agizlarin in payını verki sussunlar tek çözüm kendini serbest bırakmak insnki ise yarıyor.ben hayır tohumu sogan kuru yapmıştım.bal findik ceviz ye dua et.tez gelsin bebisin...

İnanmayacaksınız ama öyle drlar varki hiç bir şeye gerek durmuyorlar kan pıhtılasması tahlilini de benim ısrarım sonucu yaptı burada araştırdım ve gidip kendim yaptırdım yoksa bun hastalıktan bir haber her hamileliğim hüsran olacaktı
bu geri zekalı dr hiç ama hiç birşey bilmiyor
hiç ama hiç bir şey gerek duymuyor ....
yıllarca bekletip ellerine diplomayı tutuşturmuşlarr,,
iyi ki millet olarak her şeyi biliyoruz, her konuda fikir sahibiyiz,

ehli nedir ,uzmanı nedir, bunlara hiç gerek duymayızz,,,

işimizi gücümüzü böyle gerilere mi bırakalım

Arkadaşlar merhaba 8 ay önce kürtaj oldum bebeğimin kalbi atmadığı için aldırmak zorunda kaldım yaptığım tahlillerde kan pıhtılasması çıktı hamilelik süreci boyunca iğne yapacağım şuan folk asit kullanıyorum sormak istediğim konu o zamandan beri hamile kalamıyorum eşimin ailesi sürekli sorup duruyor bende eşimde bir çocuğum olmasını çok istediğimiz için kafaya taktım tavsiye Üzerine bazı kürler denedim olmadı bu sorunu yaşayan arkadaşlar ne gibi bir yol izlemeliyim dr a mı gideyim hangi tahlili isteyeyim bilemiyorum kürtaj sonrası böyle durumla karşılaştınız mı lütfen Bilgisi olan benle paylaşabilir mi

kürtaj sonrası hamile kalamayanlar size yardım edemez ki
kalabilenlere sormak lazım

geçmiş olsun bence operasyonda bi terslik mi oldu diye bi baktırın

Back
X