- 19 Mayıs 2015
- 778
- 847
- 103
Daha düzelmemiş işte. Bence zaman ver biraz kendine.Canım beni 5 gün sürüyordu ama 6 hatta 7 ye cıktı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha düzelmemiş işte. Bence zaman ver biraz kendine.Canım beni 5 gün sürüyordu ama 6 hatta 7 ye cıktı
Adetinin miBnm de azaldı günleri
Adetinin mi
Benimde azaldı 7 gündü normalde 2 gun.sürdü sende mi.kurtaj oldunGün sayısı
Benimde azaldı 7 gündü normalde 2 gun.sürdü sende mi.kurtaj oldun
Adetlerin hep az kısa mi sürüyor pekiEvet nisanda cnm
Adetlerin hep az kısa mi sürüyor peki
bu geri zekalı dr hiç ama hiç birşey bilmiyorİnanmayacaksınız ama öyle drlar varki hiç bir şeye gerek durmuyorlar kan pıhtılasması tahlilini de benim ısrarım sonucu yaptı burada araştırdım ve gidip kendim yaptırdım yoksa bun hastalıktan bir haber her hamileliğim hüsran olacaktı
Arkadaşlar merhaba 8 ay önce kürtaj oldum bebeğimin kalbi atmadığı için aldırmak zorunda kaldım yaptığım tahlillerde kan pıhtılasması çıktı hamilelik süreci boyunca iğne yapacağım şuan folk asit kullanıyorum sormak istediğim konu o zamandan beri hamile kalamıyorum eşimin ailesi sürekli sorup duruyor bende eşimde bir çocuğum olmasını çok istediğimiz için kafaya taktım tavsiye Üzerine bazı kürler denedim olmadı bu sorunu yaşayan arkadaşlar ne gibi bir yol izlemeliyim dr a mı gideyim hangi tahlili isteyeyim bilemiyorum kürtaj sonrası böyle durumla karşılaştınız mı lütfen Bilgisi olan benle paylaşabilir mi