Düşük sonrası çocuğu çok sağlıklı olan insanlar var tıpkı düşük yapmadığı halde hasta çocuğu olan insanlar gibi bol bol dua et bilinçaltının rahatlat alan Allah veren AllahKızlar merhaba
5 haftalık hamileyim ve bundan 4 ay önce bir düşüğüm oldu. Her gün düşünmekten kafayı yiycem. Önümüzdeki hafta doktora gidicem kontrole.
Var mı aranızda kürtaj sonrası sağlıklı gebelik geçiren. Bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Doktorum düşük için olabilen birşey bir daha hamile kal demişti.
Bende 4 ay önce düşük yaşadım, hamile kalmaya çalışıyorum tekrar..Kızlar merhaba
5 haftalık hamileyim ve bundan 4 ay önce bir düşüğüm oldu. Her gün düşünmekten kafayı yiycem. Önümüzdeki hafta doktora gidicem kontrole.
Var mı aranızda kürtaj sonrası sağlıklı gebelik geçiren. Bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Doktorum düşük için olabilen birşey bir daha hamile kal demişti.
Sizi okadar iyi anlıyorum ki. Geçen ay maalesef kürtaj olmuştum. Çok istediğim bir gebelikti ve çok beklemiştim. Sonrasında korktum çocuk istemiyorum dedim. Yine aynı şey olur diye. 3 gün önce de hamile olduğumu öğrendim ultrasonda görene kadar ömrümden ömür gitti.çok şükür sağlıklı bir gebelik busefer. Allah hayırlısını vakti geldiğinde veriyor şükretmekten başka çaremiz yok. Sende en kısa sürede sağlıkla gebe kalırsın umarımBen de yeni düşük yaptım tekrar hamile kalmaya korkuyorum aynı şeyi yaşamak istemiyorum
Allah sağlıkla tamamına erdirmeyi nasip etsinSizi okadar iyi anlıyorum ki. Geçen ay maalesef kürtaj olmuştum. Çok istediğim bir gebelikti ve çok beklemiştim. Sonrasında korktum çocuk istemiyorum dedim. Yine aynı şey olur diye. 3 gün önce de hamile olduğumu öğrendim ultrasonda görene kadar ömrümden ömür gitti.çok şükür sağlıklı bir gebelik busefer. Allah hayırlısını vakti geldiğinde veriyor şükretmekten başka çaremiz yok. Sende en kısa sürede sağlıkla gebe kalırsın umarım
5 haftalık hamileyim. Düşükten sonra direkt hamüle kaldım. Dediğim gibi seni çok iyi anlıyorum bi hayalin elinden alınması gibi çaresiz hissettiren bir olay. Allah düşmanıma yaşatmasınAllah sağlıkla tamamına erdirmeyi nasip etsinkaç haftalık hamilesin? Ben kalp atışını duymuştum 10 haftalık gittim 7 haftalık görünüyordu kötü bir rüya gibi..
Amin5 haftalık hamileyim. Düşükten sonra direkt hamüle kaldım. Dediğim gibi seni çok iyi anlıyorum bi hayalin elinden alınması gibi çaresiz hissettiren bir olay. Allah düşmanıma yaşatmasın
Çok güzel haber, canını sıkma bol bol kendine güzel vakit ayırmaya çalış .5 haftalık hamileyim. Düşükten sonra direkt hamüle kaldım. Dediğim gibi seni çok iyi anlıyorum bi hayalin elinden alınması gibi çaresiz hissettiren bir olay. Allah düşmanıma yaşatmasın
Kürtajdan sonra bir kez adet oldunuz mu yoksa hemen mi hamile kaldınızSizi okadar iyi anlıyorum ki. Geçen ay maalesef kürtaj olmuştum. Çok istediğim bir gebelikti ve çok beklemiştim. Sonrasında korktum çocuk istemiyorum dedim. Yine aynı şey olur diye. 3 gün önce de hamile olduğumu öğrendim ultrasonda görene kadar ömrümden ömür gitti.çok şükür sağlıklı bir gebelik busefer. Allah hayırlısını vakti geldiğinde veriyor şükretmekten başka çaremiz yok. Sende en kısa sürede sağlıkla gebe kalırsın umarım
Adet olmadan hemen kaldımKürtajdan sonra bir kez adet oldunuz mu yoksa hemen mi hamile kaldınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?