- Konu Sahibi Cikolatalikurabiyem
Kürtajın ardından 8 ay çok şükür rabbime 19 haftalık hamileyim rabbim tüm isteyenlere nasip eder inss sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza alırız ama bi kaybım olunca daha çok korkuyla geçti haftalar .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlısı inşallah bacımniles85 kürtaj sonrası 7 ay oldu benim de . 2. Tüp bebeği yaptırdık insallah bunu kucağıma alırım . Daha tutup tutmadığı belli değil .
Kötü düşünmeyelim hayırlısıyla sağlıklı bebeklerimizi alırız kucağımıza inşallah tüm kalbimle dua ediyorum hepimizeKürtajın ardından 8 ay çok şükür rabbime 19 haftalık hamileyim rabbim tüm isteyenlere nasip eder inss sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza alırız ama bi kaybım olunca daha çok korkuyla geçti haftalar .
Malesef olmadıHayırlısı inşallah bacım
Tutmamış mıMalesef olmadı
Tutmadı . Amin inşallah . Hayırlısı bakalımTutmamış mıAllah'ım en kısa zamanda nasip eder inşallah şöyle hayırlı sağlıklı nur topu gibi bebek sana da bana da bizim gibi isteyenlerede inşallah Allahtan umut kesilmez
Hayırlı olsun Cnm ciZgi net belli :)
.Daha 6 gün var adetime dayanamadım test yaptım
Sağol canım Allah razı olsunHayırlı olsun Cnm ciZgi net belli :)
Sağol Allah razı olsun Allah sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin RabbimBu da Eki Görüntüle 2170394 Benim testimdi.
Hayırlı olsın imşallahhh Allah sağlıkla kucağına almayı nasio etsinKürtajın ardından 8 ay çok şükür rabbime 19 haftalık hamileyim rabbim tüm isteyenlere nasip eder inss sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza alırız ama bi kaybım olunca daha çok korkuyla geçti haftalar .
Canım duydum ve çok üzüldüm.öncelikle çok geçmiş olsun.benimde düştüğüm genetiğe gönderildiğinde genetik doktoru bebeğin kalbi duralı çok olduysa sıvı içinde cansız durmasından dolayı kromozom inceleme işleminin yapılamayacağının bebeğe ait dokunun üreme yapmama ihtimalinden bahsetmişti.senin öyle olmuş yani bebek canlılığını yitireli çok olunca hücre bölünmesi olmamış inceleme de.Eki Görüntüle 2170561 Merhaba kızlar bende 11. Haftada doktora gittim 9+3 te bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendik patoloji sonucum temiz çıktı bugünde genetik testimizin sonucu çıktı ama birşey anlamadım bi bakıp yorum yapabilir misiniz lütfen...
teşekkürler şimdiden...
Canım duydum ve çok üzüldüm.öncelikle çok geçmiş olsun.benimde düştüğüm genetiğe gönderildiğinde genetik doktoru bebeğin kalbi duralı çok olduysa sıvı içinde cansız durmasından dolayı kromozom inceleme işleminin yapılamayacağının bebeğe ait dokunun üreme yapmama ihtimalinden bahsetmişti.senin öyle olmuş yani bebek canlılığını yitireli çok olunca hücre bölünmesi olmamış inceleme de.
Kürtaj olduğum için dr üç ay korunma süresi vermişti rahim kendini toplamadan yeniden hamilelik olmaz demişti.inşallah seninde olacak canım Yen'i bir hamileliğin bu günler geçecek.ben şuan 23 haftalık hamileyim allahım sanada tattıracak inşallah.Hmm 5. Gün öğrendik kalp atışı durdu. Ama açıklaman mantıklı geldi cnm çok teşekkürler cnm. Sizde durum ne ??? Doktor bana korunma dedi. Ama eşimde de sorun var süreç biraz zor bizim. Bakalım ne olacak Rabbim inş hakkımızda hayırlısını nasip etsin