Kürtaj Sonrası Hamile Kalmak İsteyenler

Geçmiş olsun sanada sağol cnım doktoruma güveniyorum şuan sadece sitresim var zaman çabuk geçsede ilk adetimi olsam korunmadan gircem ilişkiye ama şuan birlikte olamıyorum lekelenme var diye daha 20 gün olmadıda şuan en büyük sitresin takıldığım ilk adetimi olmak nezaman falan
.
Benim de adetim gelmedi daha canım.Merakla bekliyorum.İnşallah zamanında gelir senin de benim de..

İyi akşamlar kızlar yazmıştım size kasıklarım batma yapıyo diye bu gün kahve akıntı geldi adetime 3 gün var daha Hatta doktor 40 42günde gelir demişti sizdede böyle bşy oldumu

Herkese slm.Milyonlarca kadın kürtaj oluyor o yada şu sebepten ötürü.Bende onlardan biriyim 1 oğlum var çokkk şükür 9 yaşında aslında buralara yazmaktan da usandım bir ara ara verdim girmedim kürtaj olalı 5 ay oldu rahat ama yok her ay umut etmek çok zor bilmiyorum bu gidişle bebek hayallerine son verip brklemeyeceğim

Herkese slm.Milyonlarca kadın kürtaj oluyor o yada şu sebepten ötürü.Bende onlardan biriyim 1 oğlum var çokkk şükür 9 yaşında aslında buralara yazmaktan da usandım bir ara ara verdim girmedim kürtaj olalı 5 ay oldu rahat ama yok her ay umut etmek çok zor bilmiyorum bu gidişle bebek hayallerine son verip brklemeyeceğim
Geçimiş olsun çok üzüldüm ve korktum şuan benim 18 gün oldu kürtaj olalı ilk adetini ne zaman oldun kürtajdan snra Allah isteyene bize nasip etsin hayırlı sağlıklı evlatlar

Kizlar bisy sorcm size kurtaj oldum 15 kssimda 20 gun sonra kaj geldi 3 4 gun oldum bekki bugun 27 gun oldu kanamam yok ve gebelk testi yaptim silik cikti diger hamilelgmden kalan mi yoksa yeniden mi gebeyim anlamiss degilmm kafam ksrskkkk

Kızlar kürtajımdan snra bugün 20.gün ve daha eşimle birlikte olmadım dokyorumun 20 gün bekle demesinden dolayı ve sanırım bugün adetimin başlangıcı olacak hafif kan geldi sağ kasığımda minik adet sancısı var hadi hayırlısı bundan snra Allah bize hayırlı sağlıklı evlatlar versin inş. Bir daha aynı şeyi yaşamayalım

Kizlar bisy sorcm size kurtaj oldum 15 kssimda 20 gun sonra kaj geldi 3 4 gun oldum bekki bugun 27 gun oldu kanamam yok ve gebelk testi yaptim silik cikti diger hamilelgmden kalan mi yoksa yeniden mi gebeyim anlamiss degilmm kafam ksrskkkk
Cnm bende yapmıştım test adet günüm gelmeden kürtajdan sonra bşy çıkmadı sen bence bidaha test yap gene çıkarsa kan testi yaptır bizide bilgilendir

Kızlar ben kürtaj olduğumdan beri korunmuyorum adet oldum ztn 28 günde ve galiba 5 gün sürücek herşey normal sanki sizce adetim geçince doktora gitmelimiyim yoksa gerek YÖK mü

Kızlar ben bugün 21 gün oldu kürtaj olalı dünden beri tuvalete gittikce üç beş damla kanamam oluyor günlük ped i doldurcak gibide koyu renkte kanama var ve takvime göre adet dönemim adet mi oluyorum dün sabah eşimle ilk defa birlikte oldum ondan dolayımı bilemedim başına gelen var mı

30 kasimda 8 haftalik bebegimin kalbi durdugu icin kurtaj oldum. 14 gun oluyor bugun. Dün aksam kahverengi bi akıntı geldi. Nedir ne degildir bilemedim. DOktor kontrol ettiginde bi sikinti yok tertemiz rahmin demisti gecen hafta.

İlk adetten sonra ben de yumurta takibine basliycam. Bu hamileligimde de takiple olmustu, bi daha deneyecegim bakalim yumurtlama kitlerini..
Sağlıkla hamile kalip saglikla bebegimizi kucağımıza almayi hayirli uzun ömürlerine şahitlik etmeyi Allah nasip etsin bizlere.

Back
X