Kürtaj sonrası hamilelik süreci

Melike9202

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2018
11
1
1
33
Merhaba kızlar 19 nisan 'da yolk sac büyümesi sonucu mecburi kürtaj oldum. 27 mayıs 'ta ilk adetimi gördüm. Ben tekrar ne zaman hamile kalabilirim? Bu bekleme süreci ne kadar olmalı

Merhaba kızlar 19 nisan 'da yolk sac büyümesi sonucu mecburi kürtaj oldum. 27 mayıs 'ta ilk adetimi gördüm. Ben tekrar ne zaman hamile kalabilirim? Bu bekleme süreci ne kadar olmalı
ben kurtajdan 3 ay sonra hamile kaldım. Geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun tekrarı olmaz inşallah.. ben kürtajdan sonra 6 ay korundum test yaptırmıştım onların çıkmasını bekledim hem. Diğer arkadaşım kürtajdan sonraki adetin ardından hamile kaldı isteyerek. Diğeriyse 4ay sonra. Yani bu tamamen sana kalmış. Bana kalırsa 1 2 ay dinlensin rahmin toparlansın ondan sonra kalırsın Allahın izniyle. 9 ay çok uzun bir süre.

Çok geçmiş olsun tekrarı olmaz inşallah.. ben kürtajdan sonra 6 ay korundum test yaptırmıştım onların çıkmasını bekledim hem. Diğer arkadaşım kürtajdan sonraki adetin ardından hamile kaldı isteyerek. Diğeriyse 4ay sonra. Yani bu tamamen sana kalmış. Bana kalırsa 1 2 ay dinlensin rahmin toparlansın ondan sonra kalırsın Allahın izniyle. 9 ay çok uzun bir süre.
Teşekkür ederim canım bende ikinci adetimi bekliyorum sonrasında korunmucam çok üzüldüm çünkü 1.5 senedir bekliyordum

rica ederim. kürtajdan 40 gün sonra adet oldum ben bir sonraki adetime hamile kalmıştım sizinde adetiniz sanırım öyle olur. gebelik gibi düşün demişlerdi bana
Bende 43 gün sonra adet gördüm bitti çok şükür inşallah Allah sağ salim hayırlısıyla isteyenlere nasip eder

Teşekkür ederim canım bende ikinci adetimi bekliyorum sonrasında korunmucam çok üzüldüm çünkü 1.5 senedir bekliyordum
Üzülme imtihandan geçiyoruz kucağına alıp kaybetmenden iyidir Rabbim hayırlı sağlıklı nasip etsin tez vakitte evladını

merhaba ;
yeniyim formda nereden konu açacağımı bilemedim kusura bakmayın o yüzden buraya yazıyorum.
ben 09 haziranda düşük yaptım 35. günümde mecburen kürtaj oldum parça kalmış dedi doktorum.
yalnız eşimle 15.06.2018--- 17.06.2018---25.06.2018 ( adet takvimime göre yumurtlama günüm idi)----02.07.25018--- tarihlerde korunmasız birlikte olduk. kütrajdan sonra çok az kanamam olmuştu.bir kaç gün sonra bitti.biz bebek istiyoruz. acaba 1 kez adet mi olmam gerekiyor 37 gün geçti işlem üzerinden.çok mu acele etmişiz :(

Back
X