- 14 Nisan 2018
- 11
- 1
- 1
- 33
- Konu Sahibi Melike9202
Merhaba kızlar 19 nisan 'da yolk sac büyümesi sonucu mecburi kürtaj oldum. 27 mayıs 'ta ilk adetimi gördüm. Ben tekrar ne zaman hamile kalabilirim? Bu bekleme süreci ne kadar olmalı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben kurtajdan 3 ay sonra hamile kaldım. Geçmiş olsunMerhaba kızlar 19 nisan 'da yolk sac büyümesi sonucu mecburi kürtaj oldum. 27 mayıs 'ta ilk adetimi gördüm. Ben tekrar ne zaman hamile kalabilirim? Bu bekleme süreci ne kadar olmalı
Teşekkür ederimben kurtajdan 3 ay sonra hamile kaldım. Geçmiş olsun
rica ederim. kürtajdan 40 gün sonra adet oldum ben bir sonraki adetime hamile kalmıştım sizinde adetiniz sanırım öyle olur. gebelik gibi düşün demişlerdi banaTeşekkür ederim
Çok geçmiş olsun tekrarı olmaz inşallah.. ben kürtajdan sonra 6 ay korundum test yaptırmıştım onların çıkmasını bekledim hem. Diğer arkadaşım kürtajdan sonraki adetin ardından hamile kaldı isteyerek. Diğeriyse 4ay sonra. Yani bu tamamen sana kalmış. Bana kalırsa 1 2 ay dinlensin rahmin toparlansın ondan sonra kalırsın Allahın izniyle. 9 ay çok uzun bir süre.Merhaba kızlar 19 nisan 'da yolk sac büyümesi sonucu mecburi kürtaj oldum. 27 mayıs 'ta ilk adetimi gördüm. Ben tekrar ne zaman hamile kalabilirim? Bu bekleme süreci ne kadar olmalı
Teşekkür ederim canım bende ikinci adetimi bekliyorum sonrasında korunmucam çok üzüldüm çünkü 1.5 senedir bekliyordumÇok geçmiş olsun tekrarı olmaz inşallah.. ben kürtajdan sonra 6 ay korundum test yaptırmıştım onların çıkmasını bekledim hem. Diğer arkadaşım kürtajdan sonraki adetin ardından hamile kaldı isteyerek. Diğeriyse 4ay sonra. Yani bu tamamen sana kalmış. Bana kalırsa 1 2 ay dinlensin rahmin toparlansın ondan sonra kalırsın Allahın izniyle. 9 ay çok uzun bir süre.
Canım sen sadece kürtaj dan sonra 1 adet mi geçirdin o zamanCnm ben ilk ay korundum ikinci ay hamile kaldım
Bende 43 gün sonra adet gördüm bitti çok şükür inşallah Allah sağ salim hayırlısıyla isteyenlere nasip ederrica ederim. kürtajdan 40 gün sonra adet oldum ben bir sonraki adetime hamile kalmıştım sizinde adetiniz sanırım öyle olur. gebelik gibi düşün demişlerdi bana
Evet cnm 41. Gün adet oldm adetten sonra korunmadım Dr um ilk adeti beklemene bile grk yok hemen deneyebilirsin demişti ama ben bekledim her ihtimale karşı 8 haftalıktı bebeğimdeCanım sen sadece kürtaj dan sonra 1 adet mi geçirdin o zaman
Üzülme imtihandan geçiyoruz kucağına alıp kaybetmenden iyidir Rabbim hayırlı sağlıklı nasip etsin tez vakitte evladınıTeşekkür ederim canım bende ikinci adetimi bekliyorum sonrasında korunmucam çok üzüldüm çünkü 1.5 senedir bekliyordum
amin rabbim isteyen herkese nasip etsin.Bende 43 gün sonra adet gördüm bitti çok şükür inşallah Allah sağ salim hayırlısıyla isteyenlere nasip eder
Merhaba bende ilk ay korundum ama ikinci ay kalamadım neden olmuyor ne yapmam lazım bilmiyorum ilk bebeğim de 8 ayda ancak olmultu kendimi çok kötü hissediyorum ben ne zaman anne olacağım yaCnm ben ilk ay korundum ikinci ay hamile kaldım
Ovülasyon testi kullan cnmMerhaba bende ilk ay korundum ama ikinci ay kalamadım neden olmuyor ne yapmam lazım bilmiyorum ilk bebeğim de 8 ayda ancak olmultu kendimi çok kötü hissediyorum ben ne zaman anne olacağım ya
Zaten kaçırmayım diye afedersiniz hergün deniyorum ne yapayımOvülasyon testi kullan cnm
Olsun cnm. Vakti vardır insan çok stres yapıyor streste etkiliyor bizi ister istemezZaten kaçırmayım diye afedersiniz hergün deniyorum ne yapayım
Umudum kalmadı hayatım hep böyle olunca yoruldum artık kürtaj mahvetti beniOlsun cnm. Vakti vardır insan çok stres yapıyor streste etkiliyor bizi ister istemez