Kürtaj sonrası hamilelik

Tugceela

Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2021
96
43
8
29
Merhaba arkadaşlar.
10 mart2021 düşük yaptım, aynı gün kürtaj oldum, kürtajdan sonra kontrolle gittim herşey normal dediler. Folik asıt kullanıyorum hergün 1 tane . Tam 5 hafta sonra adet oldum, şuan adetım ve sizlere sorum hemen ilk adetınızden sonra hamile kalan var mı?
doktoruma sormuştum biz 2-3 ay beklemeyi öneriyoruz diyorlar , ama etrafımda ilk adetden sonra hamile kalabilirsin diyenlerde var.
aynı durumda olanlar var mı? Hemen ilk adetden sonra hamile kalan var mı?
cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim

Kuzenim eşi korunmaya karşı olduğu için hemen kaldı.
Lakin biz 2 seneye yakın bekledik.

Yeğenimde sağlıklı,kızçemde sağlıklı çok şükür .

Merhaba,bende 25 Mart'ta kürtaj oldum zorunlu,iki doktora gidiyordum devlette biri özelde bana beklemene gerek yok dediler. Adetim erken oldu benim şuan adetim.bitain korunmayacam ne olacaksa Allah tan. Sağlıkla dünyaya gelen bebekler var çok şükür

Aynen bende bi devlette bi özele gidiyordum kanamam vardı hep en son düşük yapınca kalan son parçalarıda kürtajla aldılar . Şuan benim adetım bitti tam 6 gün sürdü dolu dolu bi 6 gündü. Şuan bende korunmak istemiyorum zaten hazır değilsem kabul etmez rahmim diye düşğnuyorum
Çok kararsizim beklesem mı beklemesem mi diye
Sübyan musaksı varmış duydunuz mu hiç? Bana ondanda tavsiye ettiler

Mesajınızı okuduktan sonra araştırdım, hiç duymamıştım,ilk gebelik miydi sizin?dua okumak iyidir,insani rahatlatır ,huzura erdirir ama ben muska büyü o şeylere inanan biri değilim ilgimi çekmedi. Benim ilk gebeligimdi , olabiliyormuş dediler bizde kabullendik dileğimiz tekrarlamamasi, Allah'ın izniyle sağlıklı çocuklarımız olur içinizi ferah tutun

Canim ben aralikta kürtaj oldum iki adet sonra hamile kalmışım dış gebelik oldu yine sonu hüsran. Bence biraz ara ver. Gec olsun ama güç olmasın. Tekrar tekrar aynı seyleri yasamak cok zor. 3 ay cabucak gecer inan.

Benim ikinçi gebeliğimdi
Kızımda hiç bir sorun yaşamadım , allahın işi zor bir süreç ama beklemekte istemiyorum
İnşallah yakın zamanda güzel haberler alırız

Bende 11 Mart'ta kürtaj oldum ..ilk adetim biteli 5 gün olacak ..doktorum korunmayabilirsin dedi korunmuyoruz o yüzden

Bende 11 Mart'ta kürtaj oldum ..ilk adetim biteli 5 gün olacak ..doktorum korunmayabilirsin dedi korunmuyoruz o yüzden
Geçmiş olsun, ben kürtajdan 5 hafta sonra oldum adet bugün bitti daha . Normalde 2-3 ay öneriyoruz diyorlar ama herşey normalmış bende
Sizde folik asıt kullanıyormusunuz?

Geçmiş olsun, ben kürtajdan 5 hafta sonra oldum adet bugün bitti daha . Normalde 2-3 ay öneriyoruz diyorlar ama herşey normalmış bende
Sizde folik asıt kullanıyormusunuz?
Hemen hemen aynı zamanlarda görmüşuz..adet olana kadar doktor B12 vitamini c ve d vitamini yazmıştı onları içtim ..adet olduğumda da kendim başladım folik asit bir hafta oldu..bakalım hemende kalabilirmiyim bilmiyorum..nasip bıkac ay devam edicem folik asite birde incirin yumurtalıklarda faydası varmış işte gıdaya biraz daha dikkat etmek lazım sanırım bol su falan..

10
Evet yeme içmede önemli. Kaç haftaliken bebeğinizi kaybettınız?
10 hafta canım ya..ilk haftalar yolundaydi herşey ..rutin kontrolde öğrendim ..hiçbir belirti de vermedi...kalp atışları duyulmadı kontrol sırasında ..sonrasında da işte öldüğü tespit edildi...bundan bir 6 ay öncesinde kimyasal düşük yaptım ben .bir tane 10 yaşında sağlıklı bı kızım var..aslında bayaği ara verdik ..ikinciyi istiyoruz işte..böyle şeyler olunca gebelikler de zorlaştı mi diyorum..ama doktorlar olabiliyor normal diyor ..devam edicez yapcak bişey yok ..moralimizi bozmayacagiz ..moralde çok onemli

Biz 3 sene ara verdik kizim 3 yaşında . Düşük oldukdan sonra insan birdaki hamilelikten korkuyor . Stress yapmamya bakalım nasip kismet inşallah güzel haberler alırız

16 martta kurtaj oldum bende kurtaj sinrasi kist olmus 48 gün sonra regl oldum dun adetim bitti rahim filmi çekildim doktorum korunmaya gerek yok dedi ins hayirlisi ile saglikli bir evlada daha gebe kalıp saglikla doğurup buyuturuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…