Kürtaj Sonrasi hamilelik

hollything11

Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2022
48
16
8
23
Merhaba kizlar, kürtaj sonrasi hemen hamile kalan ya da mesela kürtajdan sonra korunmayi biraktiktan sonra hamile kalan var mi? kürtajdan sonra adet düzeni normal olup bir sorun yasadan hamile kalan? deneyimlerinizi paylasir misiniz

Arkadaşlar bı akıl verin kafam çok karışık . 17 Aralık'ta ilk kez düşük yaptığım için kürtaj yaptırmak zorunda kaldım . 2 gün çok az kanama olduktan sonra durdu Henüz hala adet olmadım ve ilk hamilelikte ki belirtilerimi yaşıyorum sizce normal mi

Canim sna diyecegim bende gecen sene mart ayinda dusuk yaptm.adetin gecikedebilir kurtajdan snra ama adet olursun bana doktrm 3 ay korun dedi korundum hatta ilk ay iliski olmadi zaten.iste budur 9aydr korunmuyirum hala hamile kalmadim tabi Rabbim yazmissa gelip bulacaktr .Ama hmen hamile kalanlari burdan okudum cok iki ayda hemen diger ayda kalaniyor yani Allahin izniyle ama herkesin bedeni sureci farkli Rabbim gonlumuze gore versin snada saglik versin insaAllah yine olur

Gebeliğin haftasına göre değişiyormuş doktorum söyledi, bana bir adet geçtikten sonra tekrar korunmayı bırak dedi, üstünden 5 ay geçti hala bir şey yok.. Allah nasip etsin inşallah

Ben bir düşük yaptım ama başka bir gebelikti o yüzden korunmam gerekiyordu doktor izin verdi sonra iki ay sonra hamile kaldım ilk kurtajdan 6 ay sonra ya denk geldi yani ama onun kalbi durdu tekrar kürtaj oldum 30 ocakta şimdi adet bekliyorum patoloji sonucuyla beraber inşallah sağlıklı hayırlı şekilde hepimizin tekrar bebeği olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…