kürtaj sonrası histeroskopi yasayanlar

gullsee

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2013
355
116
123
Kurtajdan sonra tam 4 ay adet olmadim. En sonunda bi prof dr a gittim histereskopi yapti ve rahimde yapisiklik olusmus ameliyat sırasında onu da acmis. Rahimicine spiral takti. 3 ay kalicak en az dedi. Sonra alicakmis. Tabi bizim cocuk planlari da hep ertelendi. Benimle ayni durumu yaşayanlar var mi? Spiral ciktiktan ne kadar sonra hamile kaldınız?

Şimdi nasılsın bir sıkıntın varmı bende oldum kürtaj ama şükür adet oldum 41.gun

neden kürtaj oldunuz? sağlık nedeniyle mi? toparlanmaniz nasıl oldu? psikolojik olarak etkisi çok mu?
geçmiş olsun. insallah herşey gönlünüzce olur.
Psikolojik çok tabii 1 yil olacak temmuzda ve hala o ilk günkü gibi evlilik disiydi sevgilim istemedi mecbur kaldım dogurmak isterdim ama şartlar el verseydi ağrım falan olmadı çok şükür adetimi de 41. Gün oldum 3 ay geçti miktarı azaldı oda hormonlardn galiba

Canım selâm geçmiş olsun bende kürtaj dan iki ay sonra oldum histereskopi bende de plesenta parçası kalmıştı. Onu aldılar yeni. Bana da en az iki ay korunma verdi doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…