Kürtaj sonrası ilk adet süresi

windream

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2021
323
258
33
29
Merhaba arkadaşlar 15 Nisanda bebeğimin kalbi durması nedeniyle kürtaj oldum 37 gün geçti hala regl olmadım göğüslerde hassasiyet, akıntı ve rahimde bazen kasılmalar oluyor belki regl olucam ama bilmiyorum idrar testi de yapmadım 42 güne olmazsam test yapıcam eğer hamileysem çok stres yaparım bir kez adet olduktan sonra düşünüyordum.Bu durumu yaşayanlar varsa yardımcı olabilir mi kaç gün sonra regl oldunuz ? 🌸

Merhaba arkadaşlar 15 Nisanda bebeğimin kalbi durması nedeniyle kürtaj oldum 37 gün geçti hala regl olmadım göğüslerde hassasiyet, akıntı ve rahimde bazen kasılmalar oluyor belki regl olucam ama bilmiyorum idrar testi de yapmadım 42 güne olmazsam test yapıcam eğer hamileysem çok stres yaparım bir kez adet olduktan sonra düşünüyordum.Bu durumu yaşayanlar varsa yardımcı olabilir mi kaç gün sonra regl oldunuz ? 🌸
dusuk sonrası en az 1 ay korunman gerekıyor aslında, ve adet gecıkmesı dogal bu arada

Ben 11 Nisan'da kürtaj oldum. Kürtajı bir sayarsak ben tam 28 günde regl oldum. Normalde adetlerim de düzensizdir kırk günü bulduğu oluyor. Siz korunmadınız mı?

Bu arada vücudunuzdan hamilelik hormonu tam olarak sıfırlanmamış olabilir. Tabi gebelik haftasına da bağlı ilerlemiş gebeliklerde beta daha geç sıfırlanır o yüzden belirtileri az da olsa hissedebilirsiniz,hatta testte ikinci çizgi bile çıkabilir. Benim gebelik dokuzuncusu haftada sonlandı. Belirtilerimi yavaş yavaş kaybettim arada göğüs hassasiyeti hariç.(hamilelik dışında hiç yaşamadığım bir durum değil). Geçen salı değerlerime baktırmak için kan verdim, beta HCG 8 çıktı. Üstünden 38 gün geçmişti ama tam sıfırlanmamış.

İlkinde ya 33.günde oldum. İkincide 50 gün geçti olmayinca test yaptim pozitif (tup.bebek oldugu için korunma vs durumum yoktu nasilsa olmuyor diye yoksa en az bir adet beklemekte fayda var) kan verdim 400 kudurdu beta tabi biliyorum gebelik ihtimalim yok denecek kadar az doktora gittim minnak bir pıhtı kalmis ondan beta sifirlamamisti onu aldi doktorum 1 haftaya beta sıfırladı bir süre sonrada adet oldum. 6-7 hafta içerisinde adet olmazsan doktor kontrolü sart

dusuk sonrası en az 1 ay korunman gerekıyor aslında, ve adet gecıkmesı dogal bu arada
Kürtajı yapan doktor şu kadar korun diye bir şey söylememişti ben internetten araştırdığıma göre beklemek gerekiyordu ama başka bi doktor 3 hafta sonra tekrar bebek düşünebilirsiniz demişti eşimde onu duyduğu için ona bu konuyu kabullendiremedim korunmadığımız zamanlar oldu

Ben 11 Nisan'da kürtaj oldum. Kürtajı bir sayarsak ben tam 28 günde regl oldum. Normalde adetlerim de düzensizdir kırk günü bulduğu oluyor. Siz korunmadınız mı?
Benimde evlenene kadar çok düzenliydi evlendikten sonra bikaç kere geciktiği oldu ama onun haricinde genel olarak düzenliydi hep gününde olurdum. 3 hafta beklemiştik onda sonra da korunmadığımız zamanlar oldu. Ben korunmak istedim ama hap kullanmak istemedim eşimde bebek çok istediği için çok dikkat etmedi

İlkinde ya 33.günde oldum. İkincide 50 gün geçti olmayinca test yaptim pozitif (tup.bebek oldugu için korunma vs durumum yoktu nasilsa olmuyor diye yoksa en az bir adet beklemekte fayda var) kan verdim 400 kudurdu beta tabi biliyorum gebelik ihtimalim yok denecek kadar az doktora gittim minnak bir pıhtı kalmis ondan beta sifirlamamisti onu aldi doktorum 1 haftaya beta sıfırladı bir süre sonrada adet oldum. 6-7 hafta içerisinde adet olmazsan doktor kontrolü sartiş olsun
İlkinde ya 33.günde oldum. İkincide 50 gün geçti olmayinca test yaptim pozitif (tup.bebek oldugu için korunma vs durumum yoktu nasilsa olmuyor diye yoksa en az bir adet beklemekte fayda var) kan verdim 400 kudurdu beta tabi biliyorum gebelik ihtimalim yok denecek kadar az doktora gittim minnak bir pıhtı kalmis ondan beta sifirlamamisti onu aldi doktorum 1 haftaya beta sıfırladı bir süre sonrada adet oldum. 6-7 hafta içerisinde adet olmazsan doktor kontrolü sart

Öncelikle geçmiş olsun. İnşallah en yakın zamanda bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız 🙏 Eşime anlatamadım o hep nasip olarak düşünüyor diyorum ki biz dikkat edelim ondan sonra bi şey olursa o zaman nasip deriz diyorum. Doktorumun da çok iyi olduğunu düşünmüyorum ama genel anestezi yapacağı için o doktoru tercih ettim inşallah bi sıkıntı olmaz da 4-5 güne adet olurum.Olmazsam da randevu aldım kontrol için

Bu arada vücudunuzdan hamilelik hormonu tam olarak sıfırlanmamış olabilir. Tabi gebelik haftasına da bağlı ilerlemiş gebeliklerde beta daha geç sıfırlanır o yüzden belirtileri az da olsa hissedebilirsiniz,hatta testte ikinci çizgi bile çıkabilir. Benim gebelik dokuzuncusu haftada sonlandı. Belirtilerimi yavaş yavaş kaybettim arada göğüs hassasiyeti hariç.(hamilelik dışında hiç yaşamadığım bir durum değil). Geçen salı değerlerime baktırmak için kan verdim, beta HCG 8 çıktı. Üstünden 38 gün geçmişti ama tam sıfırlanmamış.
Ya o kadar uzun sürdüğünü bilmiyordum
Benim de 10. hafta da sonlandı ama 6+2 de kalbi durmuş. Bir süre beta değeri yüksek kaldığını biliyordum ama o kadar uzun süre olduğunu bilmiyordum.Düşük sebebi Kan pıhtılaşması olabilir mi diye test yaptırmak istiyordum sürekli yasaklardan dolayı erteleniyor.Siz genetik test yaptırdınız mı

Ya o kadar uzun sürdüğünü bilmiyordum

Benim de 10. hafta da sonlandı ama 6+2 de kalbi durmuş. Bir süre beta değeri yüksek kaldığını biliyordum ama o kadar uzun süre olduğunu bilmiyordum.Düşük sebebi Kan pıhtılaşması olabilir mi diye test yaptırmak istiyordum sürekli yasaklardan dolayı erteleniyor.Siz genetik test yaptırdınız mı
Evet ben de bu kadar uzun sürdüğünü bilmiyordum. Henüz yaptırmadım bu çarşamba randevumuz var bakalım.

Merhaba benımde 37 gun gecmıs olmasına ragmen arada sarı akıntı gelıyor peceteye sızde de boyle seyler oldumu bu sure ıcınde kanamazçnız lekenız ne zaman son buldu bır de ılk adetınız ne zaman geldı Kurtajdan sonra

Merhaba benımde 37 gun gecmıs olmasına ragmen arada sarı akıntı gelıyor peceteye sızde de boyle seyler oldumu bu sure ıcınde kanamazçnız lekenız ne zaman son buldu bır de ılk adetınız ne zaman geldı Kurtajdan sonra
Merhabalar. Çok şükür ben çok rahat bir süreç geçirdim normalde kürtajdan çok korkuyordum. Kürtajın ilk gününden itibaren kanamam vardı adet gibi ama çok yoğun değildi. Altıncı gün kanamam bitti sadece kahverengi lekelenmem başladı birkaç gün de o sürdü. Yani 15. Günde tertemizdim. İnsan kendi vücudundan anlıyor aslında bir şeylerin ters gittiğini ben hep iyi olduğumu hissediyordum. Kontrole gittim 17 gün sonra doktorum her şey yolunda,rahmin toparlanmış dedi. Normalde ben 40-45 günde adet görüyordum ovulasyon takip sayfamın tavsiyesi ile araştırıp doğal/bitkisel bir macun aldım. Çeşitli kadınsal problemlere iyi geliyormuş. Bir hafta kullandım ve kürtaj sonrası 28. Günde adet gördüm hayatımda ilk kez yirmi sekiz günde oldum diyebilirim. Artık macun etkisi mı kürtaj etkisi mı bilmiyorum. Akıntıya gelecek olursak lekelenmem dışında olmadı diye hatırlıyorum şu an bile beyaz şeffaf

Az önce dayanamayıp test yaptım ve 2 çizgi çıktı aklımdaki sorular daha da karıştı beta değeri mi hala düşmedi? Hamile miyim ?

Eklentiler

• F3B34451-E731-48B4-9F6E-D42CC616E35E.webp
    F3B34451-E731-48B4-9F6E-D42CC616E35E.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 38
Merhaba hcg çok yüksek çıktı 2967 sıfırlanmamış olup bu kadar yüksek olabilir mi bi bilginiz var mı

Back
X