kahverengi, siyah kan eski kan vücutta oksitlenen kan demek ya normal olabilir canım ama sadece kendi yorumum doktora danışmak daha doğru olurKimse yok mu
Doktorum da 10 günü geçerse gel normal olabilir dedi bugün 10. Gün hafif lekeler devam ediyor anlamadmkahverengi, siyah kan eski kan vücutta oksitlenen kan demek ya normal olabilir canım ama sadece kendi yorumum doktora danışmak daha doğru olur
Ben haziranda da kürtaj oldum onda yoğun kırmızı oldum ama 3 günde felan kesildi hafif lekeler vardı 6 günde bitti şimdi hiç kırmızı gelmedi bugün 10.gün dediğiniz gibi akıntı içinde lekeler var . O zaman normaldir herhalde insan korkuyor bir şey mi var diye bide arada halen kasıklarm ağrıyorMerhaba bnde kürtajdan sonra ilk defa adet oldum biraz yoğun geçti ve benimde 8-9 gün sürdü şuan 12. Gün çok çok az akıntının içinde lekelenmeler var. Sanırım normal sayılıyor. Bende kürtajdan sonra muayne olduğumda sorun yoktu.
Benim kürtajdan sonrada kanamam çok az olmuştu ama 12 gün falan sürmüştu sizin nasıldı?
Haziranda 12 haftalık kızımı kaybettim 1 adet demislerdi 2 adet bekledim ben tekrar hamile kaldım bu sefer ikiz bebeklerimizdi 10 haftalikti şimdi 3 adet dedi hem genetik test verdik esimle oda çıksın diye düşünüyorumHepinize geçmiş olsun Sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah Rabbim
Tekrar gebelik için süre ne kadar verildi acaba?
Çok geçmiş olsun Sağlıklısından nasip etsin inşallah RabbimHaziranda 12 haftalık kızımı kaybettim 1 adet demislerdi 2 adet bekledim ben tekrar hamile kaldım bu sefer ikiz bebeklerimizdi 10 haftalikti şimdi 3 adet dedi hem genetik test verdik esimle oda çıksın diye düşünüyorum
Aminnn inşallahÇok geçmiş olsun Sağlıklısından nasip etsin inşallah Rabbim
Bende 1 adet gördüm kürtaj sonrası doktor hemen kalabilirsin dedi ama bakıyorum ki birçok kişinin diğer gebelikleride böyle ilerliyor o konu biraz düşündürüyor ...Benim doktorumda riskli gebelik uzmani kendiside 1 adet dönemi beklemek yeterli dedi. Hatta küretajlardan sonra hızlı bir gebelik bekleriz o yüzden korun bir adet dönemi sonra deneyebilirsin demişti
Doğru demiş benimde riskli gebelik uzmanı doktorum ben ilk kürtaj sonrası gitmiştim ona ilk 3 adet dedi ama sonra beni muayene edince 1 yeter dedi . Ben korkumdan 2 bekledim direkt hamile kaldım ama oda olmadı şimdi kromozomal analizi verdik esimle onu bekliyoruz o çıkana kadar ara verdikBenim doktorumda riskli gebelik uzmani kendiside 1 adet dönemi beklemek yeterli dedi. Hatta küretajlardan sonra hızlı bir gebelik bekleriz o yüzden korun bir adet dönemi sonra deneyebilirsin demişti
Sizinde mi kalp durmasi olduBende 1 adet gördüm kürtaj sonrası doktor hemen kalabilirsin dedi ama bakıyorum ki birçok kişinin diğer gebelikleride böyle ilerliyor o konu biraz düşündürüyor ...
Çok geçmiş olsun çok zor bir durum insalalh iyi sonuçlar ile karşılaşırız hepimiz. Zor bi dönemden geçiyoruz kolay değil ama içimizi rahat tutalım güzel düşünün güzel olsun inşallahDoğru demiş benimde riskli gebelik uzmanı doktorum ben ilk kürtaj sonrası gitmiştim ona ilk 3 adet dedi ama sonra beni muayene edince 1 yeter dedi . Ben korkumdan 2 bekledim direkt hamile kaldım ama oda olmadı şimdi kromozomal analizi verdik esimle onu bekliyoruz o çıkana kadar ara verdikonun harici pıhtılaşma testi afas antikorlarina felan ilk kayıp sonrası riskli gebelik uzmanı bakmisti.
Evet 9.haftada kalbi durdu maalesefSizinde mi kalp durmasi oldu
Aminn gerçekten öyle zor dönem ama dua edeceğiz inşallah Rabbim bizlere de sağlıklı sıhhatli evlatları kolaylıkla güzellikle nasip etsinÇok geçmiş olsun çok zor bir durum insalalh iyi sonuçlar ile karşılaşırız hepimiz. Zor bi dönemden geçiyoruz kolay değil ama içimizi rahat tutalım güzel düşünün güzel olsun inşallah
Onun için genetik bölümüne mi gittiniz peki?Doğru demiş benimde riskli gebelik uzmanı doktorum ben ilk kürtaj sonrası gitmiştim ona ilk 3 adet dedi ama sonra beni muayene edince 1 yeter dedi . Ben korkumdan 2 bekledim direkt hamile kaldım ama oda olmadı şimdi kromozomal analizi verdik esimle onu bekliyoruz o çıkana kadar ara verdikonun harici pıhtılaşma testi afas antikorlarina felan ilk kayıp sonrası riskli gebelik uzmanı bakmisti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?