Kurtaj Sonrasi ilk adet

engel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2009
54
0
86
Almanya
Merhabalar Doktor hanim,

Ben tam 26 gun once kurtaj oldum. Simdi kurtaj sonrasi ilk adet kanamam basladi. Ama normalde oldugum duzene gore fazla kanamam var. Kiyafetlerime kadar geciyor. Sizce bu kadar cok kanama olmasi normal mi?

Eger bana bilgi verebilirseniz cok sevinirim. Almaya da yasiyorum ve doktorum genelde cok aciklama yapmiyor.

Saygilarimla

selam geçmiş olsun. eğer çok fazla miktarda oluyor ise doktorunuza muayeneye gitmenizde fayda var. küretaj sonrası parça kalıp kalmadığının kontrolü yapıldı ve temiz dendi ise endişelenecek bir şey yok. aksi taktirde dediğim gibi muayene olmanız gerekecektir.

operayondan tam 2 hafta sonra ultrasyon ile kontrol yapildi ve parca gozlenmedi. Sadece endoterium kendini biraz daha toplamali dedi.

Doktorum cok aciklma yaparak bilgilendirmiyor maalesef ki. Bende o yuzden telaslaniyorum.

Ilginiz ve yanitiniz icin tessekkur ederim. Yani bu asiri miktar kanama icin telaslanmamaliyim .

Saygilarimla

tekrar merhaba parça kalmadıysa çok endişelenmeyin ama kanama miktarınız 3. günden sonra da aynı şiddette devam ederse doktorunuza gidin. sevgiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…